Gordie Shore az MTV-n
2011. május 31. 20:19
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ugyanmár, mindig az eredeti a legjobb. Bocsánat, hogy így nyilatkozom, de én már erre eleve nem vagyok kiváncsi. A Jersey Shore sem egy éppelméjű dolog, de én mégis tudok rajta röhögni, szimpatikusak és viccesek benne az emberek, az jó. De ez már első benyomásra sem tűnik jónak.
Koppintás az egész.
2011. május 31. 20:35
Azért ez már tényleg szánalmas, hogy egy sorozatot lemásolnak azért mert sikeresen, és azt hiszik hogy igy ez is sikeres lesz.
2011. június 01. 15:44
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Dzsuli97 @ 2011.06.01. 15:42)
azt se tudod h mit beszélsz...
ne ítél meg úgy dolgokat, hogy bel se nézel... tiszta szánalom az egész csaj... jah.. és ha te ennyire ilyen kis engem nem édekel semmi meg mindenhez szarul állok hozzá kisasszony vagy akkor mér írsz... 
Egy jó tanács: Inkább tanulj meg írni.
2011. június 01. 16:02
Idézet (Dzsuli97 @ 2011.06.01. 16:01)
1 jó tanács: inkább fogd be a pofádat te puha pöcsű pro*ti
te nekem ne dirigálj ha ennyire érdekel téged a helyesírás akk. menj el nyelvtan tanárnak ne oszd a lapot.
te nekem ne dirigálj ha ennyire érdekel téged a helyesírás akk. menj el nyelvtan tanárnak ne oszd a lapot.
Nyugi
2011. június 01. 16:06
|
|
Putnoki Andreaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 92375 offline
|
Tökmindegy mit csinálnak,úgysem tudják lekörözni a Jersey Shore-t..
Amúgy meg látszik h maguktól nem tudnak kitalálni semmit..
Amúgy meg látszik h maguktól nem tudnak kitalálni semmit..
2011. június 01. 16:11
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Én normális hangnemben beszéltem veled, te miért nem tudsz úgy? A véleményedet kulturált módon is el lehet mondani.
2011. június 01. 16:15
Na most tessék visszafogni magad,azért mindennek van határa. Tartsd tiszteletben a többi tagot és ne használj ilyen trágár kifejezéseket mert nem csak magad minősíted vele,de felesleges is. Gondold át legközelebb miket mondasz,ha kérhetem.
Én egyébként nem nézem sem a Jersey Shore-t,sem ezt. Nem látom értelmét,nem tudom mit szeretnek ezekben annyira.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: