Iszak Eszter: „Nem szálltam el magamtól”
2011. május 31. 17:34
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
Idézet (Xelly @ 2011.05.31. 16:23)
chh esküvő?! mit akar esküvőt mikor még a kezét is alig fogta meg
komolyan mondom ez h*lyeség ne szerveszkedjen már előre mert még nem is voltak teljesen együtt sőt szerintem még ezért is lépnek le a fiúk mert siet
komolyan mondom ez h*lyeség ne szerveszkedjen már előre mert még nem is voltak teljesen együtt sőt szerintem még ezért is lépnek le a fiúk mert siet
már bocsi,de nincs igazad.
2011. május 31. 17:55
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
huh, hát itt már nem lehet követni az eseméyeket. xD
de mondjuk az nekem is magas, hogy miért kell kiforgatni a szavait, habár az újságírók ebből élnek... -.-"
meghát nem nagyon van "oka" ellszálni, mert nem mintha olyan nagy "celeb" lene, mert nem az.
a meg most az azért nem lenne olyan nagy dolog, hogy ha külön öltözője lene...
me mi ez már az esküvős baromság?! mert Bennel nem voltak azért olyan sokáig eggyüt...
de mondjuk az nekem is magas, hogy miért kell kiforgatni a szavait, habár az újságírók ebből élnek... -.-"
meghát nem nagyon van "oka" ellszálni, mert nem mintha olyan nagy "celeb" lene, mert nem az.
a meg most az azért nem lenne olyan nagy dolog, hogy ha külön öltözője lene...
me mi ez már az esküvős baromság?! mert Bennel nem voltak azért olyan sokáig eggyüt...
2011. május 31. 18:04
Pfff.. peerszeeee!! nem szállt el magától!! Én is attól félek!! végülis ha ő nincs akkor Ben még mindig sa Vivánál van és talán még Ada is..... Meg esküvő azért nem tom kinek lehet ekkora ízlés ficama!!!
2011. május 31. 18:37
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nem értem ezeket az újságírókat hogy miért kell hamis cikkeket írniuk,tudom hogy nekik ez a munkájuk de akkor se kéne ezt eljátszani az emberekkel.Bármit mondanak azt ők teljesen átvariálják.Nem szeretem Esztit de azért megértem hogy már össze-vissza beszél hisz nem tudja hogy hogy mondjon olyan dolgokat amiből semmit sem tudnak kiszűrni.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: