„Továbbra is szingli vagyok, még nem szeretném, ha ez változna” - mondta el Iszak Eszter.
A teljes cikkhez kattints ide!
Iszak Eszter: „Nem szálltam el magamtól”
2011. május 31. 16:06
Ev Bry! Nekem is fura... esküvő? 
Ez a csaj... háát... nagyon nem szimpi. Más műsorvezetők nem csinálnak ilyeneket, ő meg? -.-" Lehet h nem szállt el magától, de h túl sokat megtesz annak érdekében, h írjanak róla, az tuti.
Ez a csaj... háát... nagyon nem szimpi. Más műsorvezetők nem csinálnak ilyeneket, ő meg? -.-" Lehet h nem szállt el magától, de h túl sokat megtesz annak érdekében, h írjanak róla, az tuti.
2011. május 31. 16:11
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Dehogy nincs elszállva, még jó hogy 5 éve nem nézek Vivát sem, Megawatt óta, amúgy az utsó mondat kicsit értelmetlen.
2011. május 31. 16:23
|
|
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline
|
chh esküvő?! mit akar esküvőt mikor még a kezét is alig fogta meg 
komolyan mondom ez h*lyeség ne szerveszkedjen már előre mert még nem is voltak teljesen együtt sőt szerintem még ezért is lépnek le a fiúk mert siet
komolyan mondom ez h*lyeség ne szerveszkedjen már előre mert még nem is voltak teljesen együtt sőt szerintem még ezért is lépnek le a fiúk mert siet
2011. május 31. 16:25
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Egyet értek Xelly-vel
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: