Starity

Mi volt a baj az általam írt cikkekkel?

2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 05. 14:56 #21
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Annak a kedves hírmoderátornak a jelentkezését várom, aki 2 napja a "Megjelent Bruno Mars és Eminem közös száma" című cikkemet azért nem rakta ki, mert álítólag nem hivatalos. Erre jövök fel a fórumra, és ott virít a pofámba ugyanez a témájú cikk. mellow.gif
12 felhasználónak tetszik: kriszti145, Rap4ever8, Karina197, LaTasha, bellsiam, Lindsay019, ivonn a demi fan, Twilight6, anna21, Kokonuth, Black Hearth2, ercsi2000
2011. június 05. 15:14 #22
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (szavy @ 2011.06.05. 14:56)
Annak a kedves hírmoderátornak a jelentkezését várom, aki 2 napja a "Megjelent Bruno Mars és Eminem közös száma" című cikkemet azért nem rakta ki, mert álítólag nem hivatalos. Erre jövök fel a fórumra, és ott virít a pofámba ugyanez a témájú cikk.  mellow.gif

Az én voltam, aki arra hivatkozott, hogy nem hivatalos, az indokom el lett fogadva, de a mostani cikket nem én raktam ki. Ki sem kellett volna rakni, mivel megegyeztünk abban, hogy csak hivatalos csatornákon lévő videókat teszünk ki.
2011. június 05. 15:17 #23
szavy
szavy
Idézet (prézli @ 2011.06.05. 15:14)
Az én voltam, aki arra hivatkozott, hogy nem hivatalos, az indokom el lett fogadva, de a mostani cikket nem én raktam ki. Ki sem kellett volna rakni, mivel megegyeztünk abban, hogy csak hivatalos csatornákra történő videókat teszünk ki.

Á, értem. Én fel is fogtam, hogy nem hivatalos, így ezek után szerintem érthetően reklamálok, hogy szinte majdnem ugyanazok a mondatok köszönnek vissza, amit tőlem elutasítottak. De legalább annak örülök, hogy minden hírmoderátor olyan jól informált, hogy tudja mit lehet és mit nem.
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. június 05. 15:20 #24
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
nagyon egyszerű a megoldás, a hírmodik a magazin részből szépen eltávolítják a kérdéses cikket, mi meg a fórum részről tudjuk törölni.

Freeze meg majd kap a fejére, mert csak három napja nem képes reagálni az ésszerű felvetéseinkre.
2011. június 05. 15:22 #25
szavy
szavy
Idézet (joe_r @ 2011.06.05. 15:20)
nagyon egyszerű a megoldás, a hírmodik a magazin részből szépen eltávolítják a kérdéses cikket, mi meg a fórum részről tudjuk törölni.
Freeze meg majd kap a fejére, mert csak három napja nem képes reagálni az ésszerű felvetéseinkre.

Csak 3 nap? Az mi az? Van amire hónapok óta nem írt semmit. Csak akkor kapkodja a fejét ha érzi, hogy szarul jöhet ki belőle.
2 felhasználónak tetszik: Mia, kriszti145
2011. június 06. 21:05 #26
- törölt felhasználó -    
Én is érdeklődnék a cikkem felől, mert este (már szerintem 24 órája is van) írtam egy cikket a Stargate Atlantis film kérdéséről, hogy lesz vagy sem. Arról szeretnék érdeklődni, hogy felkerül-e vagy sem? Mert, ha nem, akkor nem töröm magamat a cikk miben létével, és nem írom újra akkor. Nem igazán szeretnék úgy járni, mint szavy, bár ki írna manapság a Stargate-ről, mert mindenki a mai sztárokról firkál, én meg akartam valami újat, valami mást. Marha sok időmbe került, amíg ráakadtam az infókra, ráadásul külföldi oldalakon és őszintén? Rengeteg időm ment bele. blink.gif Nem bánnám, ha a sok munkám gyümölcse megjelenhetne, de, ha nem, akkor írjátok meg és egy indokot is szívesen olvasnék, hogy az adott cikket miért nem lehet publikálni. Vagy egyszerűen ilyen lassúak a hír moderátorok? blink.gif
1 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan
2011. június 06. 21:24 #27
- törölt felhasználó -    
Ha már ennyien kértetek ezzel kapcsolatosan segítséget, akkor jönnék 'plusz egy' főnek, hiszen én sem tudom miért nem lehetett elfogadni az egyik cikkemet. blink.gif "Megjelent Tolvai Renáta első dala" címmel írtam meg, ha jól emlékszem pár hete. A hír aktuális volt, hiszen a közeledő Roxette turnéról is írtam benne és a szám is a napokban jelent meg. Egy hír sem volt még aznap Reniről, sőt a héten sem úgyhogy ez sem volt probléma. Írni tudok, a szóismétlésre figyelek, úgyhogy nem tudom mi lehetett a probléma. Elismerem lehet volt 1-2 helyesírási hibám, - hiszen én sem vagyok tökéletes - de azt igazán ki lehetett volna javítani szerintem.. unsure.gif Most olvasom, hogy csak hivatalos helyekre feltöltött videókról lehet cikket írni. Ha ez volt a baj hát no comment. Sok sztár direkt nem rakja fel a dalait, csak klip formájában, azért hogy vegyék a lemezét. Szóval személy szerint ezt irdatlan nagy balgaságnak tartom. A cikket le is mentettem kép formájában, fel is tölthetem ide, ha valaki nem emlékezne rá vagy valami...

És most nem az lett volna a célja ennek a hozzászólásnak, hogy hőbörögjek, csak szeretnék választ kapni a kérdésemre miért is nem lehetett megjelentetni. Ha valaki válaszol annak hatalmas köszönet. meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: dave095, kriszti145, bellsiam, ivonn a demi fan, anna21, Kokonuth
2011. június 06. 21:48 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2011.06.06. 21:24)
Ha már ennyien kértetek ezzel kapcsolatosan segítséget, akkor jönnék 'plusz egy' főnek, hiszen én sem tudom miért nem lehetett elfogadni az egyik cikkemet. blink.gif "Megjelent Tolvai Renáta első dala" címmel írtam meg, ha jól emlékszem pár hete. A hír aktuális volt, hiszen a közeledő Roxette turnéról is írtam benne és a szám is a napokban jelent meg. Egy hír sem volt még aznap Reniről, sőt a héten sem úgyhogy ez sem volt probléma. Írni tudok, a szóismétlésre figyelek, úgyhogy nem tudom mi lehetett a probléma. Elismerem lehet volt 1-2 helyesírási hibám, - hiszen én sem vagyok tökéletes - de azt igazán ki lehetett volna javítani szerintem.. unsure.gif Most olvasom, hogy csak hivatalos helyekre feltöltött videókról lehet cikket írni. Ha ez volt a baj hát no comment. Sok sztár direkt nem rakja fel a dalait, csak klip formájában, azért hogy vegyék a lemezét. Szóval személy szerint ezt irdatlan nagy balgaságnak tartom. A cikket le is mentettem kép formájában, fel is tölthetem ide, ha valaki nem emlékezne rá vagy valami...
És most nem az lett volna a célja ennek a hozzászólásnak, hogy hőbörögjek, csak szeretnék választ kapni a kérdésemre miért is nem lehetett megjelentetni. Ha valaki válaszol annak hatalmas köszönet. meghajolo.gif

Nem hivatalos azért nem kerülhet ki, mert a szerzői jogok megsértése miatt bármikor el lehet távolítani a YouTube-ról, aztán, ha megjelenik a cikk és leszedik, akkor mi leszünk szarban.
Ilyen például az idei Breaking Dawn. Megírhatta bárki a múlt héten, hiszen öt percenként kerültek fel a trailerek, de rövid időn belül el is tűntek. Azért kell megvárni a hivatalos bejelentést, hogy senki se terjessze – jelen esetben a Starity – az "illegális" anyagot.
1 felhasználónak tetszik: prézli
2011. június 06. 21:51 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.06. 21:48)
Nem hivatalos azért nem kerülhet ki, mert a szerzői jogok megsértése miatt bármikor el lehet távolítani a YouTube-ról, aztán, ha megjelenik a cikk és leszedik, akkor mi leszünk szarban.
Ilyen például az idei Breaking Dawn. Megírhatta bárki a múlt héten, hiszen öt percenként kerültek fel a trailerek, de rövid időn belül el is tűntek. Azért kell megvárni a hivatalos bejelentést, hogy senki se terjessze – jelen esetben a Starity – az "illegális" anyagot.

Saját maga Reni is megosztotta a videót. Ez nem elég? mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: dave095, Karina197, szavy, kriszti145
2011. június 06. 22:23 #30
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (prézli @ 2011.06.05. 15:14)
megegyeztünk abban, hogy csak hivatalos csatornákon lévő videókat teszünk ki.

Ezt simán felülvizsgáltatnám valaki olyannal aki ért is a zenéhez meg hallgat is zenét - ugyanis naponta készülnek és naponta hallhatóak olyan dalok, duettek vagy élő fellépéseken történő különleges előadások ahova mondjuk meghívnak egy másik sztárt is, hogy közösen előadjanak egy dalt - és soha a büdös életben nem készül róluk hivatalos video vagy klip. Igaz ez rengeteg olyan dalra is ami érdekes, hír értékű lehet valamiért - de mondjuk klipet nem készítenek hozzá.
3 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, kriszti145, ivonn a demi fan
2011. június 06. 22:24 #31
szavy
szavy
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.06. 21:48)

Akkor ebben az esetben én már tényleg nem értem, hogy az én féle Eminem és Bruno cikkem miért nem volt jó, másé meg igen. Nagyjából még a mondataim is ezek voltak, mint a megjelenő cikkbe.
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, ivonn a demi fan
2011. június 06. 22:50 #32
- törölt felhasználó -    
Mindegy. Az utolsó hszemre már úgyse kapnék választ, hiszen nem tudja senki kimagyarázni. pardon.gif Egyébként forrásnak azt írtam: "Az énekesnő hivatalos facebook oldala" Majd valószínű az oldal hivatalos, de a videó meg nem, ugye? mellow.gif

Már nem ehhez kapcsolódik, de azért megkérdezném ez hogy jött össze:
Lily Allent eljegyezték - 2010. augusztus
Lily Allent eljegyezték - 2010. december
Lily Allen megházasodik - 2011. február
Lily Allen hamarosan igent mond - 2011. június

??

Ezek közül a legelsőt én írtam egy régebbi felhasználómmal. A második ki lett adva ugyanazon néven, mint az enyém. Az utolsó kettő meg no comment. Persze ezt is ki lehet magyarázni, hogy mindegyikbe van valami plusz dolog. De ennyi erővel most rohanok megírni, hogy igen Lily férjhez megy, ráadásul nevet is változtat ezáltal. DE úgyse jelentetné meg senki.
5 felhasználónak tetszik: kriszti145, dave095, bellsiam, ivonn a demi fan, Kokonuth
2011. június 06. 23:03 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (Dianna @ 2011.06.06. 21:51)
Saját maga Reni is megosztotta a videót. Ez nem elég? mellow.gif
meghajolo.gif

Egyébként, az én személyes vélemény, hogy például ilyen nagyobb sztároknál oké, hogy hivatalos oldal-mert mondjuk had ne nevezzek meg sztárokat ahol még egy paparazzi videó is hivatalos oldalon van 110.gif -, DE vannak kisebb -mégis pár ember szemében elismerésre méltó sztárok-, akiknek nincsen hivatalos oldaluk -sejtéseim szerint-, vagy éppen saját maga tölti fel a videót, viszont a hivatalos csatornáján soha a büdös életben nem fog felkerülni. Na szóval arra akarok kilyukadni, hogy bizonyos esetekben ez a hivatalos dolog nem éppen helytálló.
beer.gif
4 felhasználónak tetszik: _ToTo_, kriszti145, Kokonuth, Black Hearth2
2011. június 06. 23:07 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.06.01. 19:56)
Egyébként én személy szerint azt nem értem, hogy miért nem jelenhet meg sporthír. 
Véleményem szerint az oldalon tavalyhoz képest sokkal több focirajongó van, itt elsősorban a Barcelonára gondolok. Szerintem lenne az ilyen cikkekre olyan kereslet, mint a Disney-sekre. Meg a másik, hogy a sportolókat akkor hogy máshogy lehetne népszerűsíteni?
Tudom, tudom, hogy nem sportoldal, de azért az ilyen nagyobb eseményekről jó lenne ha lehetne írni.

Azért nem, mert a sporthírek nem sztárokról szólnak, és nem bulvárhírek. Semmilyen másik hasonló oldalon nem olvashatsz semmilyen sporttal kapcsolatos hírt (még annyit sem, mint itt!), mivel a sport az sport, nem pedig bulvártéma, ez pedig egy sztárokról szóló bulvároldal. Nyilván, hogy ha arról szól a hír, hogy pl. "Cesc Fàbregas szakított a barátnőjével", akkor az még mehet, de az, hogy most melyik csapat hol győzött, az már nem idetartozó téma.
2011. június 06. 23:15 #35
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (El Mexicano @ 2011.06.06. 23:07)
Azért nem, mert a sporthírek nem sztárokról szólnak, és nem bulvárhírek. Semmilyen másik hasonló oldalon nem olvashatsz semmilyen sporttal kapcsolatos hírt (még annyit sem, mint itt!), mivel a sport az sport, nem pedig bulvártéma, ez pedig egy sztárokról szóló bulvároldal. Nyilván, hogy ha arról szól a hír, hogy pl. "Cesc Fàbregas szakított a barátnőjével", akkor az még mehet, de az, hogy most melyik csapat hol győzött, az már nem idetartozó téma.

Éz világos, de egyben elgondolkodtató is, ha az olyan cikkekre gondolok, hogy Beckham alsóneműt árul rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Rihannna, ivonn a demi fan, Kokonuth
2011. június 06. 23:17 #36
Rihannna
Rihannna
Faág™

StátuszRihannna még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1805
Csatolások: 118
Azonosító: 124776
Azt hiszem ehhez már sok topikot nyitottak. Szerintem nem véletlenül lettek lezárva mind. pardon.gif Már számtalanszor meg volt beszélve ez a dolog, de ha valaki nem is tudná akkor egyszerűen elolvassa a segítséget és már is mindenre megkapja a választ.
Másrészről pedig nem kell csüggedni, sem felháborodni szerintem ha egy cikket nem raknak ki amit te írtál. Nekem volt hogy eleinte kirakták, aztán több hónapig egyet sem, és utána mikor megint belejöttem az írásba akkor megjelent megint pár cikkem. Próba, szerencse! smileeee.gif

Üdv: Rihannna
2011. június 06. 23:19 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rihannna @ 2011.06.06. 23:17)
Azt hiszem ehhez már sok topikot nyitottak. Szerintem nem véletlenül lettek lezárva mind. pardon.gif Már számtalanszor meg volt beszélve ez a dolog, de ha valaki nem is tudná akkor egyszerűen elolvassa a segítséget és már is mindenre megkapja a választ.
Másrészről pedig nem kell csüggedni, sem felháborodni szerintem ha egy cikket nem raknak ki amit te írtál. Nekem volt hogy eleinte kirakták, aztán több hónapig egyet sem, és utána mikor megint belejöttem az írásba akkor megjelent megint pár cikkem. Próba, szerencse!  smileeee.gif 
Üdv: Rihannna

És ezt most közölted olyanok társaságában mint szavy vagy ToTo. Na jó hát ez... _nevet.gif

*bocs az offért, de ez már nevetséges* biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beba13
2011. június 06. 23:27 #38
Freeze
Freeze
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Teljesen felesleges ez a vita. Aki cikket küld be, számoljon azzal, hogy indoklás nélkül elutasíthatja a szerkesztőség. Egyszerűen ez egy lehetőség a tagoktól, hogy ők is publikálhassanak. De ha éppen úgy alakul, hogy bizonyos témáról nem írunk, akkor még teljesen hibátlan cikk esetében sem fogjuk megjeleníteni a beküldött cikket, mert nem kell.

Természetesen nem ez a jellemző, hanem a szánalmasabbnál szánalmasabban összehányt cikkek. Irdatlan mennyiségű munkával tudjuk csak egyesek cikkét kirakni, tehát sokan hálásak lehetnek, hogy megjelent egy cikk a nevük alatt, amit szinte nem is ők írtak.

Tehát még egyszer. Ha nem jelenik meg egy cikked, akkor nagy valószínűséggel nem vagy alkalmas a feladatra, vagy egyszerűen belső szerkesztőségi döntés alapján nem került ki. Ezt vállalnia kell annak, aki publikálni szeretne.
6 felhasználónak tetszik: prézli, kriszti145, Twilight6, Coco Selly, hana001, Glamster
2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!