Starity

Mi volt a baj az általam írt cikkekkel?

2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. május 31. 15:15 #1
- törölt felhasználó -    
Már nem is tudom hányadik cikkemet írtam meg úgy, hogy nem fogadták el. Magyarázatot persze erre nem kaptam, de azért elvártam volna, hisz nem az első , amit nem fogadtak el, de abban is tisztában vagyok, hogy senkinek nincs egekbe érő szabadideje, de ha vállalta ezt a pozíciót, akkor szerintem jogosan kérdezem meg, persze lehet, hogy mind a négy cikket más nézte meg, de remélem valaki tud segíteni.

Mindig a kedvencekhez szoktam tenni azt a linket, így jövök rá mindig, hogy nem fogadták el.

Legelőször írtam egy Emily Osmentes cikket - Emily Osment:Legyen vége az erőszaknak
Melyik Culkin a híresebb?
Vége Balázs és Petra kapcsolatának
és 1-2 nappal ezelőtt Joan Jett egy edmondsi iskolában járt

Én ennek a végére járok, mert szerintem köteles vagyok tudni mi lehet a gond, és az ilyesmi eléggé felbosszant, hogy még egy levelet sem kapok mi a hiba.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezeket miért nem fogadták el? Nem vonom semelyik hírmoderátor munkáját kérdőre, de könnyebb elvetni mint átnézni és leokézni? Vagy ennek különösebb okai? Mert ha voltak szeretném megtudni.

A témaindítást sajnálom, de máshoz kellett folyamodnom, ha a státuszomhoz írom, senki a büdös életbe nem veszi észre pardon.gif
14 felhasználónak tetszik: Beba13, itsmedemz, Trinda, kriszti145, cukorbogyo, NiceandCute, Adri98, SelenaDebbyMiley, badperfect, anna21, thunderbird, Évike12, Kokonuth, Bade
2011. május 31. 18:32 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (Esment @ 2011.05.31. 15:15)
Már nem is tudom hányadik cikkemet írtam meg úgy, hogy nem fogadták el. Magyarázatot persze erre nem kaptam, de azért elvártam volna, hisz nem az első , amit nem fogadtak el, de abban is tisztában vagyok, hogy senkinek nincs egekbe érő szabadideje, de ha vállalta ezt a pozíciót, akkor szerintem jogosan kérdezem meg, persze lehet, hogy mind a négy cikket más nézte meg, de remélem valaki tud segíteni.
Mindig a kedvencekhez szoktam tenni azt a linket, így jövök rá mindig, hogy nem fogadták el.
Legelőször írtam egy Emily Osmentes cikket - Emily Osment:Legyen vége az erőszaknak
Melyik Culkin a híresebb?
Vége Balázs és Petra kapcsolatának
és 1-2 nappal ezelőtt Joan Jett egy edmondsi iskolában járt
Én ennek a végére járok, mert szerintem köteles vagyok tudni mi lehet a gond, és az ilyesmi eléggé felbosszant, hogy még egy levelet sem kapok mi a hiba.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezeket miért nem fogadták el? Nem vonom semelyik hírmoderátor munkáját kérdőre, de könnyebb elvetni mint átnézni és leokézni? Vagy ennek különösebb okai? Mert ha voltak szeretném megtudni. 
A témaindítást sajnálom, de máshoz kellett folyamodnom, ha a státuszomhoz írom, senki a büdös életbe nem veszi észre pardon.gif

én ennél több cikket írtam úgy,hogy nem rakták ki,és ennek biztos az volt az oka,hogy:
-sok helyesírási hiba
-Rosszul megfogalmazott cikk
-lopott cikk
-rossz a kép minősége
és még sok minden más is lehetett.Azt javaslom,próbálkozz minden nap írni egy fogalmazást,és hátha attól javul a fogalmazási képességed. smileeee.gif
És drukkolok,hogy bekerüljön valamelyik cikked thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Enaa
2011. május 31. 18:36 #3
- törölt felhasználó -    
Nem értem.. én nem követtem el ezeket a hibákat, mégsem jelennek meg a cikkeim egy ideje... ez furcsa:/
Amúgy úgy tudom, h ki szokták javítani a cikkeket meg átfogalmazzák, szal... a neon.hu-ról nem lehet cikket venni.

Idézet (ivonn a demi fan @ 2011.05.31. 18:32)
én ennél több cikket írtam úgy,hogy nem rakták ki,és ennek biztos az volt az oka,hogy:
-sok helyesírási hiba
-lopott cikk
-rossz a kép minősége
és még sok minden más is lehetett.Azt javaslom,próbálkozz minden nap írni egy fogalmazást,és hátha attól javul a fogalmazási képességed. smileeee.gif 
És drukkolok,hogy bekerüljön valamelyik cikked thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Esment, Trinda, Beba13
2011. május 31. 18:53 #4
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Ha tényleg fontos számotokra egy el nem fogadott cikk miértje, keressetek meg egy hírmoderátort. Nem fognak egyesével értesíteni mindenkit, hogy mi volt a baj. Velem is előfordult, de vettem a fáradságot és utánajártam.
13 felhasználónak tetszik: Riri,Avrilfan, ivonn a demi fan, Rap4ever8, dave095, Twilight6, Lindsay019, cukorbogyo, bibicsibi, Lisa Veronicas, Boscorelli, Rihannna, kriszti145, pinkgirl
2011. május 31. 19:35 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2011.05.31. 18:53)
Ha tényleg fontos számotokra egy el nem fogadott cikk miértje, keressetek meg egy hírmoderátort. Nem fognak egyesével értesíteni mindenkit, hogy mi volt a baj. Velem is előfordult, de vettem a fáradságot és utánajártam.

Gondoltam, hogy ilyen válasszal lep meg valaki. No a lényeg, hogy szerintem nem egy értelmetlen badarságokat írtam, ami nem hírértékű, szóval számomra fontos lenne az indok. Van egy pár hírmoderátor, majd elindulok valahol meghajolo.gif

Idézet
-sok helyesírási hiba 
-lopott cikk 
-rossz a kép minősége 
és még sok minden más is lehetett.Azt javaslom,próbálkozz minden nap írni egy fogalmazást,és hátha attól javul a fogalmazási képességed. 
És drukkolok,hogy bekerüljön valamelyik cikked

1. Én fogalmaztam és fordítottam le egy angol oldalról.
2. A kép minőségével semmi baj nincs az én meglátásom szerint, már láttam rosszabbat is pár cikknél
3. A helyesírási hibákkal szerintem nincs semmi baj, maximum van, ahol egy szót egybeírtam, és valahol az idézőjelet nem tettem ki.

Majd rákérdezek pár hírmoderátornál.
2011. május 31. 19:45 #6
xBlondie
xBlondie
fashionista
Hozzászólás: 2713
Csatolások: 14045
Azonosító: 112254
Hát, ezt jó sokáig lehetne sorolni, de leírom azokat a hibákat, amik miatt a legtöbb cikket elutasítjuk.

A leggyakoribb hibák:
- másolt cikkek: azaz olyat ne csinálj, hogy egy weboldalon látod a cikket, kijelölöd és átmásolod az egészet ide, mert az másolás, és ilyet csak a rajongói oldalak szoktak csinálni... viszont ha a Starity csinálja, akkor jelenthetik is. Természetesen alapul vehetsz egy magyar cikket, de akkor fogalmazd át, tedd hozzá a saját ismereteidet
- helyesírási hibák: érthetően, gördülékenyen fogalmazz, kerüld a szóismétlést
- repostok: vigyázz arra, hogy nehogy egy olyan cikket küldj be, amit már megírtak előtte (ezért ellenőrizd mindig az adott sztár Cikkek c. részlegét)
- újságokból ne gépelj cikkeket! nem fogadjuk el őket, mert az ugyanolyan másolás mintha egy weblapról másoltál volna
- legyen hírértékű (azaz Justin Bieber randitanácsai vagy Selena Gomez szépségtippjei nem túl hírértékűek...)
- aktualitás: ne legyen 2 hetesnél (vagy max 1 hónaposnál) régebbi a hír!! azaz ha most május van és márciusban rendeztek filmpremiert, és nem írt róla senki, arról sajnos lemaradtunk, viszont mostmár nem fogjuk kirakni

Esment, valószínűleg amúgy nálad az utóbbival lehetett a gond, mert szerintem jók a cikkeid.

Idézet (Esment @ 2011.05.31. 15:15)

Szerintem mi egész jóban vagyunk, nekem nyugodtan írhattál volna ezzel kapcsolatban... (Bár tudom, hogy valószínűleg nem láttam a cikkem, de szívesen utánakérdeztem volna a többieknél, de mindegy.)

Idézet (ivonn a demi fan @ 2011.05.31. 18:32)
-rossz a kép minősége

Azért, mert rossz egy kép minősége, még egyetlenegy cikket sem dobtunk kukába. unsure.gif Sőt, én gyakran ki is cserélek képeket, mert sokan úgy teszik be, hogy pont a sztár feje nem látszik, vagy nagyon rossz minőségű a kép.
7 felhasználónak tetszik: Esment, kriszti145, Lindsay019, Twilight6, liltoria, ivonn a demi fan, Glamster
2011. május 31. 20:48 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (xBlondie @ 2011.05.31. 19:45)
Hát, ezt jó sokáig lehetne sorolni, de leírom azokat a hibákat, amik miatt a legtöbb cikket elutasítjuk.
A leggyakoribb hibák:
- másolt cikkek: azaz olyat ne csinálj, hogy egy weboldalon látod a cikket, kijelölöd és átmásolod az egészet ide, mert az másolás, és ilyet csak a rajongói oldalak szoktak csinálni... viszont ha a Starity csinálja, akkor jelenthetik is. Természetesen alapul vehetsz egy magyar cikket, de akkor fogalmazd át, tedd hozzá a saját ismereteidet
- repostok: vigyázz arra, hogy nehogy egy olyan cikket küldj be, amit már megírtak előtte (ezért ellenőrizd mindig az adott sztár Cikkek c. részlegét)
- újságokból ne gépelj cikkeket! nem fogadjuk el őket, mert az ugyanolyan másolás mintha egy weblapról másoltál volna
- legyen hírértékű (azaz Justin Bieber randitanácsai vagy Selena Gomez szépségtippjei nem túl hírértékűek...)
- aktualitás: ne legyen 2 hetesnél (vagy max 1 hónaposnál) régebbi a hír!! azaz ha most május van és márciusban rendeztek filmpremiert, és nem írt róla senki, arról sajnos lemaradtunk, viszont mostmár nem fogjuk kirakni
Esment, valószínűleg amúgy nálad az utóbbival lehetett a gond, mert szerintem jók a cikkeid.
Szerintem mi egész jóban vagyunk, nekem nyugodtan írhattál volna ezzel kapcsolatban... (Bár tudom, hogy valószínűleg nem láttam a cikkem, de szívesen utánakérdeztem volna a többieknél, de mindegy.)
Azért, mert rossz egy kép minősége, még egyetlenegy cikket sem dobtunk kukába. unsure.gif Sőt, én gyakran ki is cserélek képeket, mert sokan úgy teszik be, hogy pont a sztár feje nem látszik, vagy nagyon rossz minőségű a kép.

Köszönöm a választ, gondoltam Rád, hogy írok, de ha az egyiket te nem fogadtad el, akkor azt gondoltam , hogy biztosan szóltál volna, de máskor így lesz meghajolo.gif Köszi mégegyszer smileeee.gif
2011. május 31. 21:21 #8
szavy
szavy
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (xBlondie @ 2011.05.31. 19:45)
A leggyakoribb hibák:

Legalább ne saját magatokat hazudtoljátok már meg. Vagy Cassie szépségtippjei hírértékűek, de Selenáé már nem? Vagy most hogy van ez?
24 felhasználónak tetszik: dave095, chrisBrown14, Thora_90, kriszti145, Esment, Alexis_0504, Domcicc, Rap4ever8, joe_r, Lindsay019, ivonn a demi fan, Pattii, WinterGirl, noni001, Beba13, tengericsillag, Mia, Rihannna, LaTasha, Twilight6, Glamster, thunderbird, LadyAlexa, pinkgirl
2011. május 31. 21:30 #9
- törölt felhasználó -    
Engem egyszer az bosszantott fel, hogy írtam egy sporthírt, melyet akkor azért nem adtak ki, mert ilyen jellegű volt. Néhány héttel később, amikor már egyáltalán nem volt aktuális a dolog kiadtak egy másik szerkesztő által írt cikket, amiben jóval kevesebb információ volt, mint az általam írt cikkben. mellow.gif
11 felhasználónak tetszik: kriszti145, Esment, Domcicc, NiceandCute, liltoria, ivonn a demi fan, noni001, badperfect, thunderbird, Kokonuth, pinkgirl
2011. május 31. 21:58 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2011.05.31. 21:21)
Legalább ne saját magatokat hazudtoljátok már meg. Vagy Cassie szépségtippjei hírértékűek, de Selenáé már nem? Vagy most hogy van ez?

Igen, ez nekem is feltűnt mellow.gif

Egyébként nem tudom az én cikkeimmel mi lehet a gond. Május 23-án volt fellépni Joan Jett, és erről írtam cikket, hogy tanácsokat osztogatott a gimis diákoknak. Most akkor Cassie szépségtippjeit elfogadták, de az én cikkemet nem, és nem is volt annyira értelmetlen. Kíváncsi vagyok már tényleg az okára... Pedig amiket felsorolt xBlondie én nem olyan esetekről írtam. Már tényleg nagyon érdekel.. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: NiceandCute, pinkgirl
2011. június 01. 15:56 #11
- törölt felhasználó -    
az az igazság, hogy nekem már volt olyan hogy pár napot - 1-2 - várnom kellett amíg a cikkem megjelent. sőt volt olyan is, hogy megírtam mit tudom én 3-4 cikket, - nem egyszerre hanem úgy havonta egyet - na akkor egyik sem jelent meg, és gondoltam oké akkor megpróbálkozom még egyszer kétszer, írtam egy párat, és az után sorba szinte fél óra pontossággal vagy 1 nem tudom jelentek meg a cikkeim.
nem tudom ez mennyire lehet indok és mennyire mondok baromságot, de az nem lehet hogy rengeteg cikk volt amit beküldtek? mert egyszer nekem mondta az egyik hírmoderátor, hogy akkor éppen 60-65 cikk volt bent és alig páran voltak akik átnézik, kijavítják, elfogadják/elutasítják stb.
3 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, badperfect, pinkgirl
2011. június 01. 16:12 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (LULUPeas @ 2011.06.01. 15:56)
az az igazság, hogy nekem már volt olyan hogy pár napot - 1-2 - várnom kellett amíg a cikkem megjelent. sőt volt olyan is, hogy megírtam mit tudom én 3-4 cikket, - nem egyszerre hanem úgy havonta egyet - na akkor egyik sem jelent meg, és gondoltam oké akkor megpróbálkozom még egyszer kétszer, írtam egy párat, és az után sorba szinte fél óra pontossággal vagy 1 nem tudom jelentek meg a cikkeim.
nem tudom ez mennyire lehet indok és mennyire mondok baromságot, de az nem lehet hogy rengeteg cikk volt amit beküldtek? mert egyszer nekem mondta az egyik hírmoderátor, hogy akkor éppen 60-65 cikk volt bent és alig páran voltak akik átnézik, kijavítják, elfogadják/elutasítják stb.

Én úgy szoktam csinálni, hogy elmentem a kedvencekhez, hogy majd lássam, hogy elfogadták, vagy nem, mert ha nem azt írja hogy a keresett oldal nem található. De persze van olyan, mikor nekem is később jelenik meg smileeee.gif

De most beszéltem az egyik hírmoderátorral, szóval már minden meg van oldva smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ivonn a demi fan, xBlondie
2011. június 01. 16:16 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (Esment @ 2011.06.01. 16:12)
Én úgy szoktam csinálni, hogy elmentem a kedvencekhez, hogy majd lássam, hogy elfogadták, vagy nem, mert ha nem azt írja hogy a keresett oldal nem található. De persze van olyan, mikor nekem is később jelenik meg smileeee.gif
De most beszéltem az egyik hírmoderátorral, szóval már minden meg van oldva smileeee.gif

akkor jó. örülök neki. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Esment, ivonn a demi fan
2011. június 01. 19:34 #14
xBlondie
xBlondie
fashionista
Hozzászólás: 2713
Csatolások: 14045
Azonosító: 112254
Idézet (szavy @ 2011.05.31. 21:21)

A 2 felsorolt címmel ("Justin Bieber randitanácsai", "Selena Gomez szépségtippjei") csak arra akartam kilyukadni, hogy nem Disney fansite meg ilyesmik vagyunk, de mivel mostanában erre kíváncsiak az emberek, írni kell róluk; de mértékkel. Tulajdonképpen a Bravo magazin és a Neon által írt minősíthetetlen /és sokszor kamu/ cikkekre gondoltam.

Idézet (Esment @ 2011.05.31. 20:48)
Köszönöm a választ, gondoltam Rád, hogy írok, de ha az egyiket te nem fogadtad el, akkor azt gondoltam , hogy biztosan szóltál volna, de máskor így lesz meghajolo.gif Köszi mégegyszer smileeee.gif

Nyugodtan írj máskor biggrin.gif Ha itt vagyok, tudod, hogy segítek.

Idézet (LULUPeas @ 2011.06.01. 15:56)
az az igazság, hogy nekem már volt olyan hogy pár napot - 1-2 - várnom kellett amíg a cikkem megjelent. (...) de az nem lehet hogy rengeteg cikk volt amit beküldtek? mert egyszer nekem mondta az egyik hírmoderátor, hogy akkor éppen 60-65 cikk volt bent és alig páran voltak akik átnézik, kijavítják, elfogadják/elutasítják stb.

Mivel mostanában többet kapunk naponta, mint valaha... (Múlt év nyáron fele ennyi se jött be naponta, most meg rengeteg cikk van, és van, hogy ugyanarról 2 vagy több is, úgyhogy mindig a legtöbb infót, legkevesebb hibát tartalmazó, legjobban megfogalmazott kerül be.)
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Lindsay019, Esment
2011. június 01. 19:56 #15
- törölt felhasználó -    
Egyébként én személy szerint azt nem értem, hogy miért nem jelenhet meg sporthír.
Véleményem szerint az oldalon tavalyhoz képest sokkal több focirajongó van, itt elsősorban a Barcelonára gondolok. Szerintem lenne az ilyen cikkekre olyan kereslet, mint a Disney-sekre. Meg a másik, hogy a sportolókat akkor hogy máshogy lehetne népszerűsíteni?
Tudom, tudom, hogy nem sportoldal, de azért az ilyen nagyobb eseményekről jó lenne ha lehetne írni.
5 felhasználónak tetszik: Adri98, kriszti145, chrisBrown14, badperfect, Black Hearth2
2011. június 01. 20:00 #16
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2011.06.01. 19:56)
Egyébként én személy szerint azt nem értem, hogy miért nem jelenhet meg sporthír. 
Véleményem szerint az oldalon tavalyhoz képest sokkal több focirajongó van, itt elsősorban a Barcelonára gondolok. Szerintem lenne az ilyen cikkekre olyan kereslet, mint a Disney-sekre. Meg a másik, hogy a sportolókat akkor hogy máshogy lehetne népszerűsíteni?
Tudom, tudom, hogy nem sportoldal, de azért az ilyen nagyobb eseményekről jó lenne ha lehetne írni.

Arról, tudomásom szerint, ha valaki megnyeri a nagydíjat, vagy valami überrangos versenyt, rendezvényt, stb, jelenhet meg cikk. De arról, hogy mi lett a tegnap esti sakk és biliárdmeccs végeredménye, arról nem.
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, Lindsay019
2011. június 01. 20:03 #17
- törölt felhasználó -    
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.01. 20:00)
Arról, tudomásom szerint, ha valaki megnyeri a nagydíjat, vagy valami überrangos versenyt, rendezvényt, stb, jelenhet meg cikk. De arról, hogy mi lett a tegnap esti sakk és biliárdmeccs végeredménye, arról nem.

Hát akkor a következő Barca meccs után bepróbálkozom. biggrin.gif
Köszi az infót.
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. június 01. 20:18 #18
- törölt felhasználó -    

Engem személy szerint hidegen hagy a spanyol foci, de még mindig szívesebben olvasok tehetséges emberekről, mint a Diznicsenölön ugrabugráló kisgyerekekről.
8 felhasználónak tetszik: Rap4ever8, kriszti145, chrisBrown14, badperfect, Rihannna, LaTasha, thunderbird, Black Hearth2
2011. június 01. 20:22 #19
- törölt felhasználó -    

Szerintem is lehetnének sporthírek, sokkal érdekesebb mint a Disney. wink.gif Imádom az AC Milant, Barcelonát, Fernando Torrest, David Villat, nem hallok róluk semmit. Igaz nézhetem más oldalon is, de imádom a starity-t és jó lenne. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. június 03. 10:25 #20
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Én egyszer amúgy láttam olyan cikket,amiben le volt írva,hogy Demi Lovato milyen Clean And Clear termékeket használ.
Aztán kommentnek írták páran,hogy ez csak egy reklám. ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!