Hát, ezt jó sokáig lehetne sorolni, de leírom azokat a hibákat, amik miatt a legtöbb cikket elutasítjuk.
A leggyakoribb hibák:
-
másolt cikkek: azaz olyat ne csinálj, hogy egy weboldalon látod a cikket, kijelölöd és átmásolod az egészet ide, mert az másolás, és ilyet csak a rajongói oldalak szoktak csinálni... viszont ha a Starity csinálja, akkor jelenthetik is. Természetesen alapul vehetsz egy magyar cikket, de akkor fogalmazd át, tedd hozzá a saját ismereteidet
-
helyesírási hibák: érthetően, gördülékenyen fogalmazz, kerüld a szóismétlést
-
repostok: vigyázz arra, hogy nehogy egy olyan cikket küldj be, amit már megírtak előtte (ezért ellenőrizd mindig az adott sztár Cikkek c. részlegét)
-
újságokból ne gépelj cikkeket! nem fogadjuk el őket, mert az ugyanolyan másolás mintha egy weblapról másoltál volna
- legyen
hírértékű (azaz Justin Bieber randitanácsai vagy Selena Gomez szépségtippjei nem túl hírértékűek...)
-
aktualitás: ne legyen 2 hetesnél (vagy max 1 hónaposnál) régebbi a hír!! azaz ha most május van és márciusban rendeztek filmpremiert, és nem írt róla senki, arról sajnos lemaradtunk, viszont mostmár nem fogjuk kirakni
Esment, valószínűleg amúgy nálad az utóbbival lehetett a gond, mert szerintem jók a cikkeid.
Idézet (Esment @ 2011.05.31. 15:15)
A témaindítást sajnálom, de máshoz kellett folyamodnom, ha a státuszomhoz írom, senki a büdös életbe nem veszi észre

Szerintem mi egész jóban vagyunk, nekem nyugodtan írhattál volna ezzel kapcsolatban... (Bár tudom, hogy valószínűleg nem láttam a cikkem, de szívesen utánakérdeztem volna a többieknél, de mindegy.)
Idézet (ivonn a demi fan @ 2011.05.31. 18:32)
-rossz a kép minősége
Azért, mert rossz egy kép minősége, még egyetlenegy cikket sem dobtunk kukába.

Sőt, én gyakran ki is cserélek képeket, mert sokan úgy teszik be, hogy pont a sztár feje nem látszik, vagy nagyon rossz minőségű a kép.