Remek fekete komédia a BBC-től, impozáns angol színészek közreműködésével.
Steve Pemberton, Reece Shearsmith, Dawn French, Adrian Scarborough, személyes kedvencem Eileen Atkins, a halloweeni különkiadástól, pedig Imelda Staunton is tiszteletét teszi.
Psychoville
2011. május 31. 17:28
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.31. 15:37)
Én ezt még nem láttam 
Én viszont már találkoztam vele valahol. Mindenesetre érdekesnek tűnik, talán bele is fogok nézni. Majd meglátjuk. Köszi a képeket!
2011. május 31. 17:38
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Nekem nagyon bejött, sajnos az első évad mindössze 7 kb. 30 perces epizódból áll, azonban van egy Halloween-rész, ami majd' egy órás, a második évadból pedig már kész van úgy 4 rész.
Nagyon meghökkentő, néhol kicsit véres, de nagyon vicces és iszonyatosan jól van kidolgozva a cselekmény. A vágások idegesítettek, de megszokható, a második évadra meg jó lesz.
Nagyon meghökkentő, néhol kicsit véres, de nagyon vicces és iszonyatosan jól van kidolgozva a cselekmény. A vágások idegesítettek, de megszokható, a második évadra meg jó lesz.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. június 01. 09:31
|
Joe Pineapples |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 135956 offline
|
Thank-You Kindly!!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.