Leelee Sobieski "Premiere Women in Hollywood"
2006. szeptember 21. 16:33
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Hiper LOL: a fotóügynökség, aki leközölte a képeket, azt írta: "unknown"... Két lehetõség van: vagy annyira lámák, és vakok a fotósaik, hogy nem ismerték fel Leelee-t, vagy annyira kontárok, hogy egyszerûen nem ismerik õt... szívesen húznék most politikai párhuzamot, de természetesen nem teszem...
2006. szeptember 21. 16:43
Béna banda. A friss eseményekrõl elég sok fotóügynökség tesz fel képeket, csak annyi lett volna a dolguk, hogy átnéznek a konkurenciához, hogy õk milyen néven teszik közzé az ismeretlen hölgyet.
Persze akinek Leelee
ismeretlen...
Köszi a képeket!
Persze akinek Leelee
Köszi a képeket!
2006. szeptember 22. 14:03
|
nofene |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.01. Hozzászólás: 2831 Csatolások: 996 Azonosító: 920 offline
|
És senki nem szól, h ez fenn van?
Bitang helyes ám ezeken a képeken, a fotóügynökségrõl meg megvan a véleményem.... ahol Leelee-t nem ismerik...
Nah de sebaj, viszont Marha bátyó, mivel engem meg sem említessz a totyikban ezért nem sikerült jóvá tenned az elmúlt fél évet, de jó úton jársz
(Apropó eljössz majd a KriX és én közös bulinkra?
)
Nah de sebaj, viszont Marha bátyó, mivel engem meg sem említessz a totyikban ezért nem sikerült jóvá tenned az elmúlt fél évet, de jó úton jársz
(Apropó eljössz majd a KriX és én közös bulinkra?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: