Egy pihenő belefér de ha feloszlanak én nem tudom hogy mit fogok csinálni!
Feloszlik a 30 Seconds To Mars?
2011. július 10. 16:41
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Ez a cikk egy hülyeség, már elnézést! 
Természetesen fáradtak, természetesen pihenni fognak a turné után, de nem oszlanak fel!Szerintem elég nyilvánvaló, hogy nem gondolják komolyan, hogy talán "10 év pihenés elég is lenne".Zenészek, hozzá vannak szokva, ettől független elfáradnak,ez természetes.De persze erre mondják, hogy megfelelően sorrendbe rakva a kijelentéseket bármit ki lehet hozni.Az ilyenekből születik a bulvárcikk, ahol egy tényt beraknak egy turmixgépbe, jól összekeverik és abból kijön egy maszlag, amit meg akarnak itatni a néppel.
Olvassatok a sorok között!
Természetesen fáradtak, természetesen pihenni fognak a turné után, de nem oszlanak fel!Szerintem elég nyilvánvaló, hogy nem gondolják komolyan, hogy talán "10 év pihenés elég is lenne".Zenészek, hozzá vannak szokva, ettől független elfáradnak,ez természetes.De persze erre mondják, hogy megfelelően sorrendbe rakva a kijelentéseket bármit ki lehet hozni.Az ilyenekből születik a bulvárcikk, ahol egy tényt beraknak egy turmixgépbe, jól összekeverik és abból kijön egy maszlag, amit meg akarnak itatni a néppel.
Olvassatok a sorok között!
2011. július 11. 11:19
|
|
bocikacsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 69059 offline
|
Feloszlani természetesen nem fognak(szerintem), de egy hosszú pihenőre szükségük van! Minimum egy év kellene nekik ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjenek... Csak meg kell hallgatni őket élőben, és lehet hallani, hogy fáradtak. Sopronban például Jared beteg volt, mégis fellépett... Durva volt a hangja...És ha így folytatják, Jared elbúcsúzhat a hangjától három éven belül.......
2011. július 13. 12:13
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Idézet (bocikacsa @ 2011.07.11. 11:19)
Feloszlani természetesen nem fognak(szerintem), de egy hosszú pihenőre szükségük van! Minimum egy év kellene nekik ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjenek... Csak meg kell hallgatni őket élőben, és lehet hallani, hogy fáradtak. Sopronban például Jared beteg volt, mégis fellépett... Durva volt a hangja...És ha így folytatják, Jared elbúcsúzhat a hangjától három éven belül..
Énis így gondolom. 20 hónapja vannak turnén megértem ha kivannak. Midegyikük megszokta említeni az interjúkba. És nyilvánvaló, hogy nem gondolta komolyan azt a 10 évet
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: