Ha szükségük van rá, akkor én nem venném el tőlük a pihenést, de a 10 évet kicsit soknak tartom. Olyan 4-6 évvel kiegyeznék.
Ha valóban szeretik ezt csinálni akkor úgysem bírják 10 évig, hogy újrakezdjék.
Feloszlik a 30 Seconds To Mars?
2011. május 31. 21:16
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
pihenés = oké
feloszlás = világvége
D
pihenés tényleg rájuk férne de nagyon remélem hogy nem oszlik fel.
és a változatosság kedvéért én is szeretnék ott lenni a VOLTon de sajna nem látok túl sok esélyt rá.
feloszlás = világvége
pihenés tényleg rájuk férne de nagyon remélem hogy nem oszlik fel.
és a változatosság kedvéért én is szeretnék ott lenni a VOLTon de sajna nem látok túl sok esélyt rá.
2011. június 01. 17:59
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (raspberry @ 2011.05.30. 21:54)
Egy kis szünet után fog kiderülni kik igazi rajongók és kik nem...
Ebben az egy mondatban le volt írva minden.
2011. június 01. 18:07
Az kéne csak, hogy feloszoljon a banda! Szerintem most fáradtak, meg minden, pihenni akarnak és ilyeneket mondanak... De ilyen sikerrel azért nem hinném, hogy vége lenne.
2011. június 01. 18:13
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Ez már egy-két hetes hír, és engem elsőre eléggé le is sokkolt. De teljes mértékben megértem, hogy kész vannak, elég megnézni, 2009 szeptemberétől megy az állandó turnézás. És szerintem nem fognak feloszlani, egyszerűen pihenőre mennek, amit valljuk - igenis megérdemelnek! Mindenesetre nálam ők mindig a legjobbak közé fognak tartozni, bármi is lesz (pl. Az Oasis is halhatatlan marad).
2011. június 03. 08:19
|
|
MarsiGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 144564 offline
|
Wáááá...ne csinálják ezt velem. Mit fogok hallgatni?
Nekem is mázlim van hogy elmegyek a voltra. már alíg várom. <3 Ha meg még is elmennének pihenni, akkor jó pihenést nekik. Legyenek boldogok.
2011. június 03. 18:25
|
|
smiley-lemonadeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 3 Azonosító: 130571 offline
|
Nem hiszem...ez nemigaz.pozitív vagyok és próbálok nyugodt maradni.
Am Shannon csak viccelt sztem. Legalábbis elég megszokott és nem nagyon komoly arccal mondta. A szünet viszont kétségtelenül jár nekik,megérdemlik de 10 (gondolom ők is belátják) sok lenne..:S de a feloszlás végképp halál. Pont az a banda amelyik sok embert az öngyilkosságtól és/vagy a végképp feladástól mentett meg, nem adhatja fel, és nem kergetheti azokat a rajongókat (pontosabban a "családot") öngyilkosságba! Gondoljatok bele eddig minden CD között volt egy nagyobb szünet. Most is lesz aztán majd valamikor amikor érettségizni fogok, előrukkolnak egy fantasztikus CD-vel.
<3 addigis VOLT!
2011. június 20. 15:29
Valahogy megértem őket.De nagyon sajnálom egy nagyon nagyon tehetséges banda imádom őket,a zenéjük annyira magával ragadott.Hihetetlen,most azt mondja mindenki,hogy nem akarja,hogy a banda feloszlódjon(amit persze megértem és osztom a véleményt)de szegények már biztosan fáradtak szügségük van a pihenésre csak hamar jöjjenek nekünk vissza:DD
2011. június 20. 15:31
ÉS én is ott akarok lenin Volt-on!!De nem fog sajnos összejönni:(:'(:'(
2011. június 25. 16:37
Idézet (leskukrisztina @ 2011.06.25. 16:34)
ez aztán hozzászólás.Hát ez van
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: