Ismét a lét a tét
2011. május 30. 19:20
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Annyira nagyon örültem mikor vége lett ennek is,erre jön a következő. Reménykedem,hogy tanultak a büntetésükből (legjobb tudomásom szerint ugye volt) és nem teszik be 7-re. Hiszen az emberek többsége akkor jut tv-hez,és nem hinném,hogy pont ilyen szemetet akarnának nézni.
2011. május 30. 19:27
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Hát igen az RTL klub érdeke, rendesen jönnek be a pénzösszegek...
2011. május 30. 19:28
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Elegem van már az egész RTL-ből. Az nem igazán izgat mit adnak, mert nincs tv-m, csak akkor nézek tv-t, ha anyámnál vagyok, mint pl nyári szünetben, de akkor is idegesít, mert a csapból is ez a szemét folyik. Itt sincs olyan nap, hogy minimum 5 VV-vel kapcsolatos cikk, kép, topic vagy bármi hasonlóba ne ütközzek. Nem néztem már az előző szériát sem, de mégis mindenről tudtam, mert itt lehetetlen volt kikerülni. Fellélegeztem, amikor vége lett. erre jött Alekosz műsora, de szerencsére annak nem kellett minden mozzanatáról értesülnöm. Most, hogy végre fellélegezhetnék itt az újabb szemét, és kezdődik minden elölről. Könyörgöm kapjunk már észbe! Csepegtethetnének némi értelmet a társadalmunkra, mert amire nincs igény azzal nem foglalkoznak. Ha az embereknek lenne egy kis esze már rég megszüntették volna ezeket a műsorokat, de a sok hülyének nincs jobb dolga, mint ezt a megrendezett, agyatlan, szánalmas baromságot nézni. Gratulálok azoknak, akik ezt kitalálták, de talán sokkal inkább azoknak, akik képesek is megnézni ezt a trágya műsort...
2011. május 30. 19:30
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Ez az egész Való világ olyan hülyeség szerintem...és a szereplőkről ne is beszéljünk...
Kár, hogy nem írta le a cikk szerkesztője, hogy hol kell jelentkezni, mert jó pár embernek, akit ismerek, a figyelmébe ajánlanám...persze csak jó hülyéknek.
Kár, hogy nem írta le a cikk szerkesztője, hogy hol kell jelentkezni, mert jó pár embernek, akit ismerek, a figyelmébe ajánlanám...persze csak jó hülyéknek.
2011. május 30. 19:35
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
alig várom
2011. május 30. 19:37
hát nmtudomjó ötlet e megint egy valóvilág 5 hiszen még Alek csak nem rég nyerte meg...
2011. május 30. 19:38
De jó lesz nekünk, meg mindenkinek, újabb agysejtpusztítás, meg majd megint ilyen analfabéták lesznek sztárolva, velük lesz tele minden médium. Engem nem azért zavar a VV mert van, hanem mert egyszerűen a neten lehetetlen elkerülni, mindenhol ezek vannak, és mindent tudsz róluk, még akkor is, ha egy percet nem néztél a tv-ben ebből a műsorból
2011. május 30. 19:52
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
húúú... Na még egyszer IQ harcos embereket nézhetünk... Chö...
2011. május 30. 19:53
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2011. május 30. 19:54
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
én jelentkeznék! csak kár,hogy még nem vagyok 18...:/
2011. május 30. 20:09
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Xony @ 2011.05.30. 20:02)
lesz mit nézni suliidőben 
Kötve hiszem, hacsak nem vetted fel videóra a korábbi műsorokat.
Az új valószínűleg ősszel vagy télen indul.
Amúgy mi vagyunk a hülyék, hogy nézzük, írunk meg beszélünk róla - le kéne sz@rni magasról - és akkor talán nem is lenne.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: