Bárbara Mori ismét az RTL Klubon
2011. május 30. 19:05
|
|
Niicolee_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 316 Csatolások: 6 Azonosító: 142205 offline
|
Hát ez a sorozat .. Ez tényleg isteni volt
De így már nekem egy kicsit unalmas lesz újra megnézni,vagyis nem is fogom tudni nézni mivel reggel adják .. Azért kár,hogy a Cool-on csak hetente egyszer megy. Amúgy meg gondoltam,hogy nem fog szerepelni a La mujer que no sabía amar-ban
Nagyon jó sorozat,hasonlót még nem is láttam de azért kár,hogy a végén szegény Rubo így jár .. Az lett volna jobb,ha megbánja a bűneit és ő megy hozzá Alejandróhoz
Nem pedig Maribel. Na mind1 ezen már nem lehet változtatni sajna ..
2011. május 30. 19:13
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Barbara jó színésznő, kár, hogy nem láthatjuk majd több sorozatban, bár ez a sorozat nem volt a kedvencem és a karaktere sem volt szimpi, mégis elnéztem. De már egyszer láttam, még egyszer már unalmas.
2011. május 30. 19:15
|
|
summerfan_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 147970 offline
|
de jó,imádom ezt a sorozatot,sajnos nem igazán tudom majd nézni,mivel reggel lesz,de szerencsére az RTL most-on fentvannak a részei
2011. május 30. 19:35
Jézusoooooooooom dejoo!!! Oda voltam ezért a sorozatért
2011. május 30. 19:59
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nekem nagyon tetszett ez a sorozat.Pedig általában nem nézek telenovellákat.Viszont úgy tűnik most sem fogok mert reggel 9??Hogy lehet ilyen időpontba berakni mikor állítólag azért kezdik el megint mert sikeres volt?
Na de ők tudják.
2011. május 30. 20:01
na ne megint hallgathatom ahogy tesóm meg anyám ezt lesik XD
2011. május 30. 20:09
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Júj,én imádtam ezt!
Nagyon szerettem,sosem hagytam ki egy részt sem,azonban nagyon nem örülök ,hogy délelőtt van. Az első hónapról le is maradok,de nyáron szerintem jobb dolgom is lesz délelőtt,minthogy nézzem. Sokkal jobb lett volna,ha este lett volna,de nem gond,természetesen mikor lesz időm,nézem!
2011. május 30. 20:15
lehetne egy délután ismételni mert akkor én is tudnám nézni
2011. május 30. 20:33
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Már várom! Holnap kezdődik! Mivel 10-ig suli lesz, az első 10 részt a neten nézem, aztán nyári szünetben pedig felkelek minden nap és megnézem!!
De jó lesz!^^
2011. május 30. 22:46
Én a premier idején már láttam. Nem rossz novella, bár engem Barbara Mori nem győzött meg, nála sokkal jobb negatív főszereplőnőt is láttam már. Elsősorban a mellékszereplők fogtak meg benne igazán, mint Paty Díaz, Marlene Favela, Yadhira Carrillo, Tanía Vázquez, vagy Ingrid Martz.
Egyébként szerintem így utólag értékelve nem nagy durranás, a vége borzasztóan össze lett csapva. Tipikusan az az "egyszer meg lehet nézni" típusú sorozat.
Ja, és Mori adatlapján nem ártana már végre kijavítani a nemzetiséget a bevezető részben: Uruguayban született, kicsit se mexikói...
Szeretem, hogy minden egyes telenovellában szereplő színészre/színésznőre kapásból rá van vágva, hogy mexikói, anélkül, hogy jobban utána lenne nézve a dolognak! Natalia Oreirot is rengeteg helyen "leargentinozzák", holott ő sem az...
Egyébként szerintem így utólag értékelve nem nagy durranás, a vége borzasztóan össze lett csapva. Tipikusan az az "egyszer meg lehet nézni" típusú sorozat.
Ja, és Mori adatlapján nem ártana már végre kijavítani a nemzetiséget a bevezető részben: Uruguayban született, kicsit se mexikói...
1 felhasználónak tetszik:
Bogi13
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.