Kiszel Tünde bíróságra viszi Fluort
2011. május 31. 10:27
Romillynek tök igaza van
előkerült egy kétéves videó mindenki elfelejtette már aki látta. Akkor nem volt belőle semmi gond, nehogy már most legyen... ha Kiszel bepereli Fluort akkor az csak azért lesz, hogy lejárassa. pff. -.-"
2011. május 31. 20:14
Akkor egy izzééé ez a nőszemély HALLJÁTOK FLUOR BOCSÁNATOT KÉRT MEG MINDEN de ennek a nőNek meg az a legfőbb problémája hogy nem nézett a kamerába amikor bocsánatot kért ...tiszta szánalom ez a nő MÉRT IS CELEB A NAPTÁRAKÉRT????????????
2011. május 31. 20:37
|
|
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline
|
Igazából nem értem ezt a nagy felhajtást ekörül a téma körül.
Szerintem nincs olyan ember, aki részegen ne mondana csúnya dolgokat egy embertársáról.
Ha ilyen egy civil emberrel történne, kiröhögnék a bíróságon. A "sztárvilágban" miért van ez másképp?
Szerintem nincs olyan ember, aki részegen ne mondana csúnya dolgokat egy embertársáról.
Ha ilyen egy civil emberrel történne, kiröhögnék a bíróságon. A "sztárvilágban" miért van ez másképp?
2011. május 31. 21:38
|
|
Kiscsijjjagúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 138098 offline
|
egyet értek veled husih96!!!! én is Fluor mellet állok!!!
2011. május 31. 21:44
hushih96 az első hozzászólásoddal egyet értek de a második...
Bocsi de én Kiszel tündét nem ismerem Flourt meg nem szeretem és szerintem is enyhén szólva kicsit rossz példakép a tiniknek
Bocsi de én Kiszel tündét nem ismerem Flourt meg nem szeretem és szerintem is enyhén szólva kicsit rossz példakép a tiniknek
2011. június 01. 12:08
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Fluor részegen, állítása szerint két évvel ezelőtt szidta Tüncikét. Na és akkor mi van? Rengeteg ember józanul is szidja Tüncikét, nemhogy részegen.
Ráadásul 52 évesen lehetne annyi esze, hogy fel sem veszi az ilyesmit, úgyis csak lejáratja magát az egésszel.
Fluor meg ha hülyeséget csinált, akkor hívja fel, vagy beszéljenek meg egy találkozót, és kérjen bocsánatot, mint ilyen marhaságokkal terhelik a bíróságokat.
Ráadásul 52 évesen lehetne annyi esze, hogy fel sem veszi az ilyesmit, úgyis csak lejáratja magát az egésszel.
Fluor meg ha hülyeséget csinált, akkor hívja fel, vagy beszéljenek meg egy találkozót, és kérjen bocsánatot, mint ilyen marhaságokkal terhelik a bíróságokat.
2011. június 01. 18:36
Hajrá Tüncike .. Úgyis lejáratja magát,megint mint ezt megszokhatta a Magyar ember 
Hát de nem? ezer Fluor mint,hogy egy Tüncike!
Vigye csak bíróságra,az igazságért nem hiszem hogy büntethető lenne!
Hát de nem? ezer Fluor mint,hogy egy Tüncike!
Vigye csak bíróságra,az igazságért nem hiszem hogy büntethető lenne!
2011. június 01. 18:40
nem azért, de ebben igaza van tündének: megengedhetetlen, hogy a fiataloknak egy ilyen ember legyen a példaképe. h megérdemelte vagy ne, ilyeneket ugysem engedhet meg magának, akármilyen nagy "sztár"
2011. június 01. 19:46
Twilight6
elolvastam a cikket.. te viszont nézhetnél TV is néha néha
és képzeld el hogy az AKTÍVBAN kért bocsánatot amit utána az aktív le játszott Tündének és az volt a problémája hogy nem nézett a kamerába
elolvastam a cikket.. te viszont nézhetnél TV is néha néha
és képzeld el hogy az AKTÍVBAN kért bocsánatot amit utána az aktív le játszott Tündének és az volt a problémája hogy nem nézett a kamerába
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: