Kiszel Tünde bíróságra viszi Fluort
2011. május 30. 19:18
|
ildibabaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.06. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 82307 offline
|
Na ez a lófejű Tüncike is mehetne már a sunyiba. Nem szeretem Fuor-t, de a tálarcú, kivagyok-mivagyok / csak nem tudom, hogy mire. Talán a lófogu Donatelácskára / perelne mindenkit mindenért. Iyen alapon beperelem én is Tüncit, mert a gyerekem 1x látta csak a kis Donatellácskával eggyütt, és azóta is rémálmai vannak és depressziós lett.
2011. május 30. 19:20
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Fluor igen elszállt magától, amióta sikeres lett és a fellépések egymás után követik egymást nem bír magával, azért a minimális tisztelet legyen meg és nyilvánosság előtt ne részegeskedjen, vagy botrányos celeb akar lenni? Úgy kell neki, sohasem bírtam, bár Tüncikét sem...
2011. május 30. 19:29
Éppen most lett vége az Aktívos interjúnak... nem tudom, mire játszik a kölyök, hogy direkt csinálja, vagy sem, de még egy bocsánatot sem volt képes kinyögni, az szent. Szánalmas -__-"
2011. május 30. 19:37
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
wow
2011. május 30. 19:38
Most akkor ez nem egy 2 éves videó? Elég paraszt volt, tényleg, de azért mondtak már egymásra nyilvánosan durvábbat "celebek", úgyhogy nem tudom, mi ez a nagy felhajtás... O.o
2011. május 30. 19:41
|
|
Zsófi765hot blooded |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 2617 Csatolások: 259 Azonosító: 103946 offline
|
Tüncike nem normális :ss
Sose értettem mért van ennyi peres ügy. :s Tomika részeg volt az emberek többsége mond részegen olyan dolgokat amit mire kijózanodik addigra megbán. Tomikának is volt egy ilyen hibája és nem tudom miért kell rögtön a bíróságra szaladni -.-
Sose értettem mért van ennyi peres ügy. :s Tomika részeg volt az emberek többsége mond részegen olyan dolgokat amit mire kijózanodik addigra megbán. Tomikának is volt egy ilyen hibája és nem tudom miért kell rögtön a bíróságra szaladni -.-
2011. május 30. 19:44
Idézet (Zsófi765 @ 2011.05.30. 19:41)
Tüncike nem normális :ss
Az egy dolog, ha megbánja, de megint egy másik dolog legyőzni a büszkeséged és bocsánatot kérni. Neki még annyi vér sem volt a pucájában, hogy ezt megtegye.
2011. május 30. 19:48
|
|
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline
|
Ez azért gáz . Igaza van de ezt azért nem kéne . Fluor nagyon be volt rúgva . Utana pedig elismerte hogy ezt nem kellet volna . Most nem akarok Fluor mellet állni de szerintem már mindenki mondott valamit egy másik személyről ebben csk annyi az érdekes hogy ezt egy híreség mondta és egy híreségre amit fel is vettek .
2011. május 30. 19:57
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nem nagyon szeretem se Tündit, se Fluort!
Fluornak szeretem a zenéit, meg szoktam néha-néha hallgatni, de nem vagyok az a nagy fan.; )
Tünde meg sosem volt szimpatikus számomra, de én sosem fikáztam, stb.; )
Szal az a lényeg, hogy ebben a szituációban most Tündi mellett állok!
Fluornak szeretem a zenéit, meg szoktam néha-néha hallgatni, de nem vagyok az a nagy fan.; )
Tünde meg sosem volt szimpatikus számomra, de én sosem fikáztam, stb.; )
Szal az a lényeg, hogy ebben a szituációban most Tündi mellett állok!
2011. május 30. 20:03
Tündének nincs jobb hobbija, mint bíróságra járni?
2011. május 30. 20:07
dikk.. az a videó már mikori b+... azért akarja msot feljelenteni mert tudja h igaza van fluornak és hogy őt már mindenki leszarja míg fluor országszerte ismert és közkedvelt emberke... pffff. és ammeg mindenkivel előfordul h többet iszik a kelleténél. nem tehet rola hogy a paparazzik nem hagyták békén.... -.- egy biztos, ha kiszel téll feljelenti fluort akk tuti még többen megutálják!!! XDXD
2011. május 30. 20:15
|
|
alexiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.03. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 148595 offline
|
egyébként tünde a fotóni kílül mit csinál?nem tudom mondjuk nekem semmi közöm hozzá de fluortol ez nem volt szép de akkoris ezért bepeerelni?nem állok senkin mellet de hát...
2011. május 30. 20:23
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
2 év után jó hogy bepereli..érdekes amikor még nem volt média sztár nem foglalkozott vele.Én abszolút Fluor mellett állok hiszen szeretem,tény hogy nem kellett volna így beszélnie de megtette ez van szerintem akkora nagy dolgot nem csinált.Fölösleges bíróságra vinni az ügyet.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: