Kiszel Tünde bíróságra viszi Fluort
2011. május 30. 18:23
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hát tegye, ő baja! ebből egyikük sem fog kijönni jól, de mivel én egyiküket sem szeretem, ezért nekem tökmind1:) (és örülnék, ha a többi embernek is ez lenne)
2011. május 30. 18:30
|
|
Alejandraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 139382 offline
|
áá szerintem nem kell egyiket sem félteni. Fluorka bújjon a Föld alá. szánalom, hogy van aki rajong érte. Tündike...hát soha nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de hajrá!
2011. május 30. 18:33
Tüncikének vág az esze..2 éves a videó de most jut eszébe bíróságra menni.
2011. május 30. 18:49
|
|
Lilla2 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 425 Azonosító: 139586 offline
|
Idézet (mangooocskaa @ 2011.05.30. 16:19)
"Tünde is úgy látja, megengedhetetlen, hogy a fiataloknak egy ilyen ember legyen a példaképe."
miért Tüncike jobb példakép lenne?
miért Tüncike jobb példakép lenne?
Egyetértek,Tünde semmivel nem jobb Fluor-nál,mégis leszólja.
2011. május 30. 18:54
|
|
SellySummerFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.27. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 151795 offline
|
ha az ember felkap egy hírt akkor világgá kürtöli és hozzá rendes magyarázat, és előtte nézzen át minden kisebb részletet (tünde) Fluor-nál pedig egyszer minden lenyugodik és megint minden normális lesz vagy megint lesz egy botrány és akkor már a réginek híre sem lesz...tehát erről ennyit
2011. május 30. 18:54
|
|
SellySummerFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.27. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 151795 offline
|
hopsz valamit kihagytam ...nincs hozzá rendes...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: