Kiszel Tünde bíróságra viszi Fluort
2011. május 30. 16:47
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
Oké hogy Tomi "kicsit részeg volt. De könyörgöm részegen szerintem bárki mondhat ilyeneket, lehet rosszul jön le, lehet hogy elég sértő, de nem kell vele foglalkozni. Kiszel Tünde meg amugy is megszokhatta volna az ilyen véleményeket...
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. május 30. 16:47
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
mind2 egy szánalmas kretén
2011. május 30. 16:48
Valahogy nem tudom sajnálni Fluort. Olyan primitív, h az hihetetlen.
Talán ettől rájön,h vele is megtörténhet bárni.
Megérmelni, h bírósági ügy lett belőle.
Az lett volna vmi, ha személyesen kér Tündétől bocsánatot, de a neten? Jellemző -.-"
Talán ettől rájön,h vele is megtörténhet bárni.
Megérmelni, h bírósági ügy lett belőle.
Az lett volna vmi, ha személyesen kér Tündétől bocsánatot, de a neten? Jellemző -.-"
2011. május 30. 16:50
Tünde is úgy látja, megengedhetetlen, hogy a fiataloknak egy ilyen ember legyen a példaképe.
2011. május 30. 16:54
Tény, hogy sem Fluort, sem Kiszel Tündét nem tartom sokra, de senki, még Fluor sem engedheti meg magának, hogy így beszéljen valakiről(a részegség pedig abszolút nem mentség). És senki, még Kiszel Tünde sem érdemli meg, hogy így megalázzák egy ország előtt... Ezek után nagyon remélem, hogy fokozatosan minden Fluor-rajongó rájön, milyen ember is az ő kedvence.
2011. május 30. 16:55
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
hülye Fluor
2011. május 30. 17:02
Na jó, ez már túllzás. A Tüncikét én is utálom, mert a semmiért (vagy még kevesebbért) "sztár". De ebben igaza van. A legutolsó ellenségére se mondjon ilyet az ember, pláne nyilvánosan. Sokan itt azzal végik fluort, hogy részeg volt, nem tadja mit beszél
. De tudja. És annyi esze lehetne, hogy nem mond ilyet. És komolyan ennyire nehéz bocsánatot kérni? Igen? Más sztárok a média előtt kérnek bocsánatot, egy sokkal kisebb ügyért. És a fluor rajongók arra gondoljanak, hogy őneki mondja ezt egy olyan "sztár" akit kevésbé szeret. Egyetértek Tüncivel -kivételesen-, vigye a bíróságra, oda való az ilyen
.
Elég lazán veszi a tomika az ügyet. Kíváncsi leszek mit kap büntetésnek
.
Idézet (Kittuka96)
http://www.fluortomi.hu/eloszor-es-utoljara-a-kiszel-tundes-ugyrol
Thora_90
2011. május 30. 17:08
|
|
Kittuka96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.10. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 129061 offline
|
@Erika120
Honnan veszed,hogy a mai aktívba nem kér bocsánatot?? Sőt szerintem,fog is... Nem hiszem,hogy lazán venné,mert ha igen akkor még az aktívba se menne el...
Honnan veszed,hogy a mai aktívba nem kér bocsánatot?? Sőt szerintem,fog is... Nem hiszem,hogy lazán venné,mert ha igen akkor még az aktívba se menne el...
2011. május 30. 17:13
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
ez a nő nem normális. persze megértem, elég ciki neki, de minek kell mindenkit feljelentgetni? semmi értelme. és sem bírom ezt a nőszemélyt, kicsit sokat képzel magáról, ugyanakkor ez a fluor gyerek sem szimpatikus, főleg ezek után. megjegyzem, én a 'geci' szót soha életemben nem hallottam ennyiszer egyszerre... gondolom tünci azért kicsit örül, hogy így megint szóba került a neve, épp kezdtem elfelejteni (bár sikerülne...). jönnek majd az újságcikkek, tv-interjúk... sosem tűnik el ez a nő...
meg ha szerencséje lesz, kap majd egy kis aprót kárpótlásként:) mégiscsak meg kell élni valamiből, ha naptár már nem lesz...
Cassie3
2011. május 30. 17:17
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@Kittuka96 attól,hogy reálisan látom a dolgokat ,még nem szeretem Tündét. Igen, utálom az olyan celebeket ,mint Tünde és FLUOR,de attól még embernek tartom őket,és képes vagyok mérlegelni a dolgokat. Érzed a különbséget?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.