Kiszel Tünde bíróságra viszi Fluort
2011. június 27. 16:16
ezzel most mit old meg? Komolyan. Oké, hogy baromi nagy szemétség volt, de attól még nem kéne bíróságra vinni. Tüncike is felnőtt ember, nem tudják normális EMBERI módon megdumálni.
WhiteAngel igazad van!
WhiteAngel igazad van!
2011. június 30. 11:16
|
|
kingcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 129794 offline
|
amugy mkiről készülnek ilyen videok, csak az álszent fazekekrol nem, akik tényleg nem isznak néha, olyan meg NINCS nemhiszem el h ennyire fel kell fujni. áádeszar
2011. július 02. 19:25
|
csokkkkovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 152510 offline
|
Egyik nap néztem egy reggeli műsort ahol ez a téma volt terítéken, és Fluor volt a vendég.Azt elhiszem hogy Tündét megbántotta az egész dolog, de azt nem hogy Fluor nem kért volna bocsánatot.Tünde csak azért nem fogadja el a bocsánatkérést, mert azt akarja, hogy növekedjen a népszerűsége!!
2011. július 21. 08:25
Mi az,hogy ő mondja meg,kinek mi legyen a példaképe??Mert majd ő jobb példakép lenne?De komolyan,hogy képzeli,hogy 2 év után veszi csak elő?Addig mit csinált,kérdezem én?DE most tényleg igazat fogok mondani,vagyis írni!
Előre is félek,mikor újságíró leszek,és róla kell írnom egy cikket,hogy engem is beperel!És ez igaz!!!Amúgy csokkkko-nak igaza van!
Előre is félek,mikor újságíró leszek,és róla kell írnom egy cikket,hogy engem is beperel!És ez igaz!!!Amúgy csokkkko-nak igaza van!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: