Ben Barnes akciószerepre vágyik
2011. május 30. 16:18
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
áááádeimáádom!!
szerintem se lenne rossz őt ilyen tuti kis akciófilmben viszont látni, imádtam Dorianként, no meg persze Caspian hercegként se volt semmi.. dee mindemellett simán eltudom képzelni őt ilyen lövöldözős, autósüldőzéses akciófilmben :'))
szerintem se lenne rossz őt ilyen tuti kis akciófilmben viszont látni, imádtam Dorianként, no meg persze Caspian hercegként se volt semmi.. dee mindemellett simán eltudom képzelni őt ilyen lövöldözős, autósüldőzéses akciófilmben :'))
2011. május 30. 17:57
Sajnos nincs tipikus bad a$$ kinézete, egy nagyobb akciófilmben max a nap hősét vagy szerencsétlen áldozatot tud alakítani ..
2011. május 30. 18:39
adjnak neki egy akiófilmben szerepet kiváncsi lennék rá!!
2011. május 30. 18:47
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
nem állna neki jól ha rossz fiút kéne alakítania ... én nem tudom elképzelni a gonosz szerepében ... de ahogy gondolja
2011. május 30. 19:09
|
|
ZiLLee.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 151982 offline
|
Dorianként imádtam...de nem tudnám elképzelni, amint géppityuval a kezében rohangál 1 órán keresztül a mozivásznon...ahogy már előttem írták páran ő nem az a tipikus bad boy.
2011. május 30. 19:42
|
|
Alice15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 128748 offline
|
HA Valaki ismeri a Vámpír Akadémiát, az tudja ki az a Dmitrij!!! És lehet, hogy készül belőle film! Szerintem tökéletes lenne neki, nem éppen lövöldözhetne, de öldökölhetne
2011. május 30. 22:40
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
na én erre kíváncsi leszek
2011. június 03. 11:26
Én bármiben megnézem majd.... Bár az ő szépfiús fizimiskájával a "kosztümös" filmek állnak jól neki! De egy próbát megérne! Csak le ne lőjék!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: