Sebastian Vettel, Fernando Alonso & Jenson Button - Monaco Grand Prix 2011
2011. május 30. 11:21
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Jó kis futam volt, a Red Bull majdnem belesült a saját taktikájába. A hétvégén a nagycsapatoknál a kerékcserék csapnivalóak voltak.
Petrov és Perez balesete pedig azt bizonyítja, hogy a sebesség miatt már kinőtte az F1 ezt a pályát.
1 felhasználónak tetszik:
cseszt
2011. május 30. 11:34
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (Gajcsi @ 2011.05.30. 11:21)
Jó kis futam volt, a Red Bull majdnem belesült a saját taktikájába.
Hát igen, de szerintem Vettelt itt csak akkor tudták volna megelőzni, ha még kb 4-5 másodpercet lassul. Az a tempó kellett volna, mint a Mercedesektől az elején. Egyenesekben nem volt rossz a Vettel sebessége, úgyhogy ezért is tudta tartani Alonsot, én így láttam.
A hétvégén a nagycsapatoknál a kerékcserék csapnivalóak voltak. 
Egy az egyben lecsó volt. Főleg a RedBullnál. Nem tagadom, jót nevettem
Vettel kerékcseréjénél kicsit örültem, hogy talán végre verseny is lesz, és most neki kell kapaszkodnia. Azonban a McLaren csapat ezt elszúrta. Buttonnak miután szuperlágyat tettek fel, és kiautózott 15mp előnyt és bejött a SC előtt, akkor már lágyat kellett volna feltenni. Persze így-is úgyis Vettel mögött végzett volna, de szerintem, akkor legalább 2.
Petrov és Perez balesete pedig azt bizonyítja, hogy a sebesség miatt már kinőtte az F1 ezt a pályát. 
Ezzel is egyetértek. De, egyúttal, biztos is vagyok benne, hogy ez-az a pálya, amit sose fognak kivenni a naptárból. Olyan lenne, mintha az Indycar naptárból vennék ki a Indy 500-at, vagy a Nascaréból a Daytona 500-at. Elképzelhetetlen. De tudom, hogy ezt Te nem mondtad
Végül pedig köszönöm a képeket Gajcsi!
2011. május 30. 12:42
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.05.30. 11:34)
Hát igen, de szerintem Vettelt itt csak akkor tudták volna megelőzni, ha még kb 4-5 másodpercet lassul. Az a tempó kellett volna, mint a Mercedesektől az elején. Egyenesekben nem volt rossz a Vettel sebessége, úgyhogy ezért is tudta tartani Alonsot, én így láttam.
Egyenesben még kopott gumikkal is ment az az RB. Viszont a pályával az a gond, hogy nehézkes az előzés. Persze Hamilton képes bárhol, bármikor előzni
Idézet
Egy az egyben lecsó volt. Főleg a RedBullnál. Nem tagadom, jót nevettem
Bár szegény Webbert sajnáltam, neki végképp nagyon eltolták a kiállását, de 4.helyre visszajött, ami végül is, elfogadhatónak számít, szerintem neki is.
Vettel kerékcseréjénél kicsit örültem, hogy talán végre verseny is lesz, és most neki kell kapaszkodnia. Azonban a McLaren csapat ezt elszúrta. Buttonnak miután szuperlágyat tettek fel, és kiautózott 15mp előnyt és bejött a SC előtt, akkor már lágyat kellett volna feltenni. Persze így-is úgyis Vettel mögött végzett volna, de szerintem, akkor legalább 2.
A Red Bull bevallotta, hogy probléma volt a rádiós kommunikációval. Webber reakciója mindent elmond 10:53-nál. Őszinte legyek, mikor Webber kerékcseréjét is elszúrták, már csak nevettem.
Nem igazán értettem, hogy miért raktak fel szuperlágyat újra Button-nak. Gondolom a nyerés volt a cél, de valahogy elszámították magukat. Végül is, senki sem gondolt arra, hogy piros zászlós szakasz is lesz a futamon. Amúgy olvastam valahol, hogy a Pirelli felszólalt az ellen, hogy lehessen kerékcserét végezni piros zászlókor. És igazuk van!
Idézet
Ezzel is egyetértek. De, egyúttal, biztos is vagyok benne, hogy ez-az a pálya, amit sose fognak kivenni a naptárból. Olyan lenne, mintha az Indycar naptárból vennék ki a Indy 500-at, vagy a Nascaréból a Daytona 500-at. Elképzelhetetlen. De tudom, hogy ezt Te nem mondtad
Sose fogják kivenni, mert kell a Formula 1-be a csillogás. Itt pedig Bernie bácsi és a közönség meg is kapja.
2011. augusztus 15. 21:29
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
UHQ's
1 felhasználónak tetszik:
cseszt
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.