Starity

Sebastian Vettel, Fernando Alonso & Jenson Button - Monaco Grand Prix 2011

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 30. 11:21 #1
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Jó kis futam volt, a Red Bull majdnem belesült a saját taktikájába. A hétvégén a nagycsapatoknál a kerékcserék csapnivalóak voltak. mellow.gif Petrov és Perez balesete pedig azt bizonyítja, hogy a sebesség miatt már kinőtte az F1 ezt a pályát. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: cseszt
2011. május 30. 11:34 #2
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Idézet (Gajcsi @ 2011.05.30. 11:21)
Jó kis futam volt, a Red Bull majdnem belesült a saját taktikájába.

Hát igen, de szerintem Vettelt itt csak akkor tudták volna megelőzni, ha még kb 4-5 másodpercet lassul. Az a tempó kellett volna, mint a Mercedesektől az elején. Egyenesekben nem volt rossz a Vettel sebessége, úgyhogy ezért is tudta tartani Alonsot, én így láttam.

A hétvégén a nagycsapatoknál a kerékcserék csapnivalóak voltak. mellow.gif

Egy az egyben lecsó volt. Főleg a RedBullnál. Nem tagadom, jót nevettem blush.gif _nevet.gif Bár szegény Webbert sajnáltam, neki végképp nagyon eltolták a kiállását, de 4.helyre visszajött, ami végül is, elfogadhatónak számít, szerintem neki is. beer.gif
Vettel kerékcseréjénél kicsit örültem, hogy talán végre verseny is lesz, és most neki kell kapaszkodnia. Azonban a McLaren csapat ezt elszúrta. Buttonnak miután szuperlágyat tettek fel, és kiautózott 15mp előnyt és bejött a SC előtt, akkor már lágyat kellett volna feltenni. Persze így-is úgyis Vettel mögött végzett volna, de szerintem, akkor legalább 2. unsure.gif

Petrov és Perez balesete pedig azt bizonyítja, hogy a sebesség miatt már kinőtte az F1 ezt a pályát. unsure.gif

Ezzel is egyetértek. De, egyúttal, biztos is vagyok benne, hogy ez-az a pálya, amit sose fognak kivenni a naptárból. Olyan lenne, mintha az Indycar naptárból vennék ki a Indy 500-at, vagy a Nascaréból a Daytona 500-at. Elképzelhetetlen. De tudom, hogy ezt Te nem mondtad wink.gif

Végül pedig köszönöm a képeket Gajcsi! meghajolo.gif beer.gif
2011. május 30. 12:42 #3
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Idézet (Boscorelli @ 2011.05.30. 11:34)
Hát igen, de szerintem Vettelt itt csak akkor tudták volna megelőzni, ha még kb 4-5 másodpercet lassul. Az a tempó kellett volna, mint a Mercedesektől az elején. Egyenesekben nem volt rossz a Vettel sebessége, úgyhogy ezért is tudta tartani Alonsot, én így láttam.

Egyenesben még kopott gumikkal is ment az az RB. Viszont a pályával az a gond, hogy nehézkes az előzés. Persze Hamilton képes bárhol, bármikor előzni laugh.gif Most őt pozitív példaként említettem, mert néha ott szúrt oda, ahol szerintem más pilóta nem mert volna. smileeee.gif

Idézet
Egy az egyben lecsó volt. Főleg a RedBullnál. Nem tagadom, jót nevettem blush.gif  _nevet.gif Bár szegény Webbert sajnáltam, neki végképp nagyon eltolták a kiállását, de 4.helyre visszajött, ami végül is, elfogadhatónak számít, szerintem neki is. beer.gif 
Vettel kerékcseréjénél kicsit örültem, hogy talán végre verseny is lesz, és most neki kell kapaszkodnia. Azonban a McLaren csapat ezt elszúrta. Buttonnak miután szuperlágyat tettek fel, és kiautózott 15mp előnyt és bejött a SC előtt, akkor már lágyat kellett volna feltenni. Persze így-is úgyis Vettel mögött végzett volna, de szerintem, akkor legalább 2. unsure.gif

A Red Bull bevallotta, hogy probléma volt a rádiós kommunikációval. Webber reakciója mindent elmond 10:53-nál. Őszinte legyek, mikor Webber kerékcseréjét is elszúrták, már csak nevettem. laugh.gif Viszont a 4. helye nagyon szép beer.gif
Nem igazán értettem, hogy miért raktak fel szuperlágyat újra Button-nak. Gondolom a nyerés volt a cél, de valahogy elszámították magukat. Végül is, senki sem gondolt arra, hogy piros zászlós szakasz is lesz a futamon. Amúgy olvastam valahol, hogy a Pirelli felszólalt az ellen, hogy lehessen kerékcserét végezni piros zászlókor. És igazuk van!

Idézet
Ezzel is egyetértek. De, egyúttal, biztos is vagyok benne, hogy ez-az a pálya, amit sose fognak kivenni a naptárból. Olyan lenne, mintha az Indycar naptárból vennék ki a Indy 500-at, vagy a Nascaréból a Daytona 500-at. Elképzelhetetlen. De tudom, hogy ezt Te nem mondtad wink.gif

Sose fogják kivenni, mert kell a Formula 1-be a csillogás. Itt pedig Bernie bácsi és a közönség meg is kapja. rolleyes.gif
2011. június 03. 14:47 #4
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
beer.gif beer.gif
2 felhasználónak tetszik: cseszt, daria06
2011. július 18. 14:10 #5
- törölt felhasználó -