Szegény gyerek.!
Mindenesetre sok sikert nekik,de azért a kicsire is gondolhatnának.Például mi lesz ha felnő.
Steiner Kristóf apa lesz
2013. október 29. 15:28
|
|
rekaPandaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 188998 offline
|
Jó ég milyen patkányok járnak fel ide. Tisztelet a kivételnek.
Könyörgök, miért kell valakit utálni csak azért mert a saját nemükhöz vonzódnak?
Nem előttetek csinálják, mit vagytok úgy oda?
Ha így boldog, akkor éljen így.
A gyereknek meg ez lesz a megszokott.
És mondok én még valamit. Tudjátok, miért fog sírva hazamenni a suliból? Mert ti a ti gyerekeiteket is homofóbiára nevelitek. Ezért. És mert ők meg tovább mondják. Eszetekbe se jut, hogy miattatok jár így szegény?
Könyörgök, miért kell valakit utálni csak azért mert a saját nemükhöz vonzódnak?
És mondok én még valamit. Tudjátok, miért fog sírva hazamenni a suliból? Mert ti a ti gyerekeiteket is homofóbiára nevelitek. Ezért. És mert ők meg tovább mondják. Eszetekbe se jut, hogy miattatok jár így szegény?
1 felhasználónak tetszik:
Rikachan
2014. március 18. 17:52
|
|
Rikachanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 205520 offline
|
Idézet
rekaPanda
Jó ég milyen patkányok járnak fel ide. Tisztelet a kivételnek.
2018. július 10. 13:00
|
|
Gina99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 773 Csatolások: 0 Azonosító: 155603 offline
|
Nagyon remélem, hogy a mai józan gondolkodású emberek, máshogyan gondolkoznak, mert szerintem ezzel semmi probléma nincsen. Biztos vagyok benne, hogy Kristóf gyereke(i) sokkal boldogabbak lesznek, és több szépet fognak látni életük során, mint egy magát felsőbbrendűnek érző, ítélkező magyar 'átlagos' gyerek, aki nem is biztos, hogy valaha megtapasztalja a boldogságot.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.