Steiner Kristóf apa lesz
2011. május 30. 16:44
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Durva, fúj, undi? Mégis miért, mert ők is vágynak egy gyerekre? Ez olyan nagy baj? És az, hogy Steiner Kristóf milyen apa lesz honnan tudjátok? Talán ilyen jól ismeri itt mindenki? Neveljetek ti gyereket és kíváncsi vagyok nektek hogy megy.
Amúgy meg talán jobb lenne ha egy olyan apja, lenne aki elhagyta a családot és nem érdekli mi van a gyerekével, és egy olyan anyja, aki csak a bulizás és a pasizás érdekli? Mert én ismerek olyanokat is, sajnos nagyon sokat, úgyhogy talán ez lenne a tökéletes hetero család?
Amúgy meg talán jobb lenne ha egy olyan apja, lenne aki elhagyta a családot és nem érdekli mi van a gyerekével, és egy olyan anyja, aki csak a bulizás és a pasizás érdekli? Mert én ismerek olyanokat is, sajnos nagyon sokat, úgyhogy talán ez lenne a tökéletes hetero család?
2011. május 30. 16:44
Szegény gyerek
Nem lennék a helyébe,végképp nem ha iskolába lennék
2011. május 30. 16:57
|
ILOVEJBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 139397 offline
|
oooo,szegény kölyök,2 apával?!ez mekkora buzi!!ha leszbikus lennék és lenne párom tuti hogy nem lenne gyerekem...ez SZÁNALMAS!!s.t.a.r. és _ToTo_ nagyon igazatok van!!Neveljenek kutyát vagy macskát,nem egyből gyereket..ahogy mondják:elöbb nevelj virágot aztán állatot és utána gyereket,azért hogy ha nem tudod nevelni a virágot akkor az állatba ne is fogj bele!mert ha a virágot nem tudod nevelni akkor a gyerekkel mi lesz?árvaház?új család?vagy az utca?!
2011. május 30. 17:09
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Azok számára, akik az állatnevelést javasolják közölném, hogy két kutyust is gondoznak, akik tökéletesen jól vannak és nagyon szeretik őket is. A gyerekkel is boldogulnak majd. Azt pedig már sokan elmondták előttem, hogy külföldön nem ilyen erős az előítélet. Persze nyilván lesznek olyanok, akik beszólnak neki emiatt, ilyen mindenhol van, de nem lesz nehezebb helyzetben, mint bármelyik másik gyerek, aki kicsit eltér a társaitól pl testi hiba miatt.
2011. május 30. 17:54
Én igazából nem is a homoszexuális-apuka dolog miatt féltem azt a kisgyereket, hanem hogy vajon fog-e normálisan gondoskodni róla az apja (mármint Kristóf), vagy a gyerek is csak egy kellék, egy kiegészítő lesz az oldalán, mint minden más?
2011. május 30. 18:48
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.30. 16:33)
Melyikük fogja szoptatni a kisbabát és kit fog anyunak szólitani?
Már látom magam elött a jelenetet amikor a fiúkák a járóka fölé hajolnak és a baba gagyogni kezd majd először kimondja azt a szót, hogy MAMA - Kristófék majd akkor összenéznek ... a többit én sem tudom, de érdekes szitu lesz
Már látom magam elött a jelenetet amikor a fiúkák a járóka fölé hajolnak és a baba gagyogni kezd majd először kimondja azt a szót, hogy MAMA - Kristófék majd akkor összenéznek ... a többit én sem tudom, de érdekes szitu lesz
Sok anyának nincs is teje, vagy idejekorán elapad és NEM TUD SZOPTATNI. Ez nem egyedi eset...
Sok kisgyerek pedig sajnos úgy nő fel, hogy egy szülő neveli: pl. egy édesapa. Ott értelemszerűen nincs 'anya' meg 'mama', hanem 'apa', illetve 'papa'.
2011. május 30. 19:59
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
OMG...xDD
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: