Steiner Kristóf apa lesz
2011. május 30. 15:13
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
nekem abszolút nincs bajom azzal, ha valaki a saját neméhez vonzódik (persze ennek nem az extrán túlzott kifejezését bírom), csak a pici gyerkőc ne ezt lássa majd! oké, 2 "apja" van, biztos majd elfogadja csak ne annyira túlzottan ölelgessék előtte egymást, hisz mit lát példának, ha nem a szüleit ?! :S
2011. május 30. 15:18
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.05.30. 15:10)
Én egyáltalán nem ítélem el a homoszexuális embereket, és nem konkrétan azzal van bajom, hogy két férfi szeretne gyereket, hiszen valószínűleg még jobb szülők is lennének, mint ha heterók lennének. DE. Steiner Kristóf, mint apa?? Ismétlem, semmi bajom a melegekkel, nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy ez a csávó nem tudom, miért akar gyereket, amikor nem lát tovább a saját kis tökéletes világánál. Minek ennek gyerek? -__-"
Teljes mértékben egyetértek veled. Nem a homoszexualitással van itt baj. Az ilyen sekélyes, feltűnési viszketegségben szenvedő emberek mégis milyen szülők lesznek úgy általában?
De nekünk ebbe úgysincs beleszólásunk, reméljük, hogy készen állnak a feladatra és a gyermeket egészségesen és okosan fel tudják nevelni
2011. május 30. 15:19
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.05.30. 15:06)
Miért, te még nem láttál olyat, hogy egy házaspár a gyerek előtt csókolózott volna? 
Pont ez az, hogy ők valószínűleg sokkal nagyobb odafigyeléssel fogják nevelni a gyereküket, mint néhány hetero szülő. Nem az számít, hogy meleg vagy hetero, normál esetben egy értelmes szülő sem "nyalja-falja" egymást a gyereke előtt. Ezzel pedig, hogy ők két apja lesz a gyereknek az elfogadást is megtanulja, és előítéletektől mentes életet élhet majd, nem úgy, mint sok beszűkült látásmóddal rendelkező ember. Sokkal nyitottabb lehet a világra.
2011. május 30. 15:30
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.05.30. 15:19)
Pont ez az, hogy ők valószínűleg sokkal nagyobb odafigyeléssel fogják nevelni a gyereküket, mint néhány hetero szülő. Nem az számít, hogy meleg vagy hetero, normál esetben egy értelmes szülő sem "nyalja-falja" egymást a gyereke előtt. Ezzel pedig, hogy ők két apja lesz a gyereknek az elfogadást is megtanulja, és előítéletektől mentes életet élhet majd, nem úgy, mint sok beszűkült látásmóddal rendelkező ember. Sokkal nyitottabb lehet a világra.
Erre csak annyit írnék, hogy nem minden ember egyforma. Én speciel Steinerből semmi jót nem tudok kinézni. De nem akarok veletek vitatkozni, maradjuk annyiban, hogy majd elválik.
2011. május 30. 15:56
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Aalyah @ 2011.05.30. 11:48)
Már most látom milyen élete lessz annak a szegény gyereknek.Most komolyan ki az aki örülne ha Steiner Kristóf lenne az "apja"?Agyon fogják szekálni a suliban emiatt.
Kristóf kiköltözött Tel Avivba Matanjához. Szerintem ott tervezik felnevelni a kis pulyát. Izraelben pedig rengeteg a meleg, a felvonulások is békében zajlanak le, ellentétben azzal, ahogy kis hazánkban szokott lenni. Ebből kiindulva senkit nem fog zavarni, és senki nem fogja majd leszólni a gyereket azért, mert két apja van.
Kristóf ott nem celeb, mint nálunk, csak egy ember, aki gyereket akar a nemi hovatartozásától függetlenül. És még mindig inkább ez, minthogy kidobjanak egy gyereket a kukába vagy a kerti pottyantósba.
2011. május 30. 16:13
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
de ééédes.
Kristóf fantasztikus apa lesz. igazán jó élete lesz a kicsinek.
2011. május 30. 16:24
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
ez tök jó ^^
2011. május 30. 16:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Melyikük fogja szoptatni a kisbabát és kit fog anyunak szólitani?
Már látom magam elött a jelenetet amikor a fiúkák a járóka fölé hajolnak és a baba gagyogni kezd majd először kimondja azt a szót, hogy MAMA - Kristófék majd akkor összenéznek ... a többit én sem tudom, de érdekes szitu lesz
Már látom magam elött a jelenetet amikor a fiúkák a járóka fölé hajolnak és a baba gagyogni kezd majd először kimondja azt a szót, hogy MAMA - Kristófék majd akkor összenéznek ... a többit én sem tudom, de érdekes szitu lesz
2011. május 30. 16:37
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.30. 16:33)
Melyikük fogja szoptatni a kisbabát és kit fog anyunak szólitani? 
Szerintem egyébként a gyereknek nem attól lesz baja, hogy két apukája van, de ezt már előttem sokan elmondták. Nem a szülei szexuális hovatartozásán múlik, hogy milyen lesz a gyerek.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. május 30. 16:42
Mit gondolnak most komolyan?? Nem lenne elég nekik egy kiskutya? Nem ellenzem a fiú-fiúval,de akkoris,egy kisgyereknek kell egy anya is.Eszükbe se jut,hogy pl: iskolában mit fognak gondolni a gyerekről.Lehet,hogy egy kínszenvedés lesz az élete.Jobban tennék,ha kutyákat nevelnének.Az nem jár ennyi felelőséggel!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.