csak ez egy picit akkor is furcsa...
Steiner Kristóf apa lesz
2011. május 30. 13:51
Sok boldogságot nekik! Én nem ítélem el őket,
2011. május 30. 14:06
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
Rap4ever8 :teljesen egyetértek.
2011. május 30. 14:10
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem értem ezeket az elítélő hozzászólásokat. Fel kéne nőni. Szerintem sincs semmi gond ezzel, nekem alapvetően semmi bajom a homoszexualitással. Egyáltalán nem ezen múlik, hogy milyen élete lesz. Egy homoszexuális pár, aki foglalkozik a gyerekkel és szerető környezetben neveli, nevelheti akár sokkal jobban, mint egy hetero pár, aki lesz.rja, hogy mi van vele. Attól mert homoszexuálisok még lehetnek ugyanolyan jó szülők és lehet ugyanolyan értékrendjük, mint egy hetero párnak. Én speciel őket sokkal inkább képzelem el szerető családként, mint elég sok heterot a mai világban. Az meg, hogy valakik emiatt cikizni fogják, az szerintem rohadtul őket minősíti és nem a gyereket és a szüleit.
Sally Sparrow, Rap4ever8
Sally Sparrow, Rap4ever8
2011. május 30. 14:14
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Ez picikét bizar, nem itélem el a melegeket, attól , hogy ők mások(söt ezt se lenne szabad mondani h ők "mások") ugyanolyan emberek mint mi! Ők is élhetnek boldog család ként. Gyereknek érdekes lesz h 2 "apukája" van, de attól még lehet egy igazán értelmes és okos picikéjük
Nagyon Gratulálok nekik ^^
2011. május 30. 14:21
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Nem biztos h cikizni fogják a suliban. Londonban az emberek teljesen más mentalitásúak és sokkal befogadóbbak min itt! Amúgy meg ők is megérdemlik, h legyen gyerekük. A másik pedig h lehet jobb szülők lesznek mint sok hetero pár, mert az h valaki milyen szülő az nem a szexuális beállítottságától függ!!
2011. május 30. 14:28
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Ez mind szép és jó, hogy véditek meg minden, de olyan embert szülőnek, mint Steiner Kristóf?! Most ez csak valami vicc.
Engem baromira nem érdekel, hogy az intim részleteiket hol végzik majd, de akkor sem normális dolog ez, bármit is mondotok. Én személy szerint betiltanám, hogy a melegeknek lehessen gyerekük. Lesznek majd itt problémák, amikor a gyerek azt látja, hogy ezek nyalják-falják egymást. Szép kis csemete lesz majd belőle, az tuti... (Ez egyéni vélemény volt. Ha nem tetszik valakinek, sajnálom!)
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2011. május 30. 14:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.05.30. 14:28)
Ez mind szép és jó, hogy véditek meg minden, de olyan embert szülőnek, mint Steiner Kristóf?! Most ez csak valami vicc.
Engem baromira nem érdekel, hogy az intim részleteiket hol végzik majd, de akkor sem normális dolog ez, bármit is mondotok. Én személy szerint betiltanám, hogy a melegeknek lehessen gyerekük. Lesznek majd itt problémák, amikor a gyerek azt látja, hogy ezek nyalják-falják egymást. Szép kis csemete lesz majd belőle, az tuti... (Ez egyéni vélemény volt. Ha nem tetszik valakinek, sajnálom!) 
Szerintem meg nem fogják a gyerek előtt "nyalni-falni" egymást, az én szüleim sem szokták előttem "nyalni-falni" egymást. Ha meg mégis, akkor pont hogy nem lesz semmi gond, mert nem úgy nő fel, hogy arra nevelik, hogy a homoszexualitással gond lenne. Mert ha belegondolsz, akik nem tartják normálisnak a homoszexualitást, azok is csak azért nem tartják annak, mert úgy lettek nevelve, ezt szokták meg. Ha megkérdezek valakit, hogy ez miért is természetellenes, erre még egy épkézláb választ sem kaptam, csupán azért gondolják ők is ezt, mert ezt nevelték beléjük.
2011. május 30. 14:34
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.05.30. 14:31)
Szerintem meg nem fogják a gyerek előtt "nyalni-falni" egymást, az én szüleim sem szokták előttem "nyalni-falni" egymást. Ha meg mégis, akkor pont hogy nem lesz semmi gond, mert nem úgy nő fel, hogy arra nevelik, hogy a homoszexualitással gond lenne. Mert ha belegondolsz, akik nem normálisnak tartják a homoszexualitást, azok is csak azért tartják annak, mert úgy lettek nevelve, ezt szokták meg.
Mondom, én teljesen megértem/elfogadom a ti álláspontotokat is, de én akkor is másképp gondolom ezt.
2011. május 30. 15:01
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.05.30. 14:28)
Lesznek majd itt problémák, amikor a gyerek azt látja, hogy ezek nyalják-falják egymást.
??!
2011. május 30. 15:06
|
|
dave095 |
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.30. 15:01)
??!
Már miért nyalnák-falnák egymást előtte? A heterók sem szokták - jó esetben. 
Miért, te még nem láttál olyat, hogy egy házaspár a gyerek előtt csókolózott volna?
2011. május 30. 15:10
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Gratulálok, örülök, ha boldogak! : )
2011. május 30. 15:10
Én egyáltalán nem ítélem el a homoszexuális embereket, és nem konkrétan azzal van bajom, hogy két férfi szeretne gyereket, hiszen valószínűleg még jobb szülők is lennének, mint ha heterók lennének. DE. Steiner Kristóf, mint apa???? Ismétlem, semmi bajom a melegekkel, nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy ez a csávó nem tudom, miért akar gyereket, amikor nem lát tovább a saját kis tökéletes világánál. Minek ennek gyerek? -__-"
1 felhasználónak tetszik:
Peszti
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.