Ne legyenek VV5-ös adatlapok!
2011. május 30. 12:31
Egyetértek Glamster!Már az is baj,hogy VV4-es adatlapok vannak...
2011. május 30. 13:23
Talán igazad van, de ez elkerülhetetlen, mikor még a csapból is ezek az értelmes emberek folynak :/
Idézet (Hannahmile @ 2011.05.29. 23:10)
nem tetszik nemkell nézni ENYII!
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. május 30. 13:26
Büszke vagyok rád, amiért nem nézted. Hidd el, semmit nem vesztettél vele. Már rájöttem, h értékes percek vesztek el az életemből, amíg azt a sz*rt néztem.
És hülyeség is volt véleményt írni a VVsekről, hiszen lehet, h tényleg nem az igazi arcát mutatta mindenki
Szomorú, h erre kíváncsiak az emberek!
De nem csüggedni, kitartani
Remélem, sikeres lesz a kapmány, és azok lesznek túlnyomó többségben, akik nem kíváncsiak a VV5re
És hülyeség is volt véleményt írni a VVsekről, hiszen lehet, h tényleg nem az igazi arcát mutatta mindenki
Szomorú, h erre kíváncsiak az emberek!
De nem csüggedni, kitartani
Idézet (Courtneyy @ 2011.05.29. 23:21)
Nekem is elegem volt már az elején az egész VV-őrületből, de rendkívül fontos a látogatottság, úgyhogy ki kell bírni.
Akik nem néznének örömmel szennyeket az oldalon, azok ne vegyenek róla tudomást. Engem is felhúz, de fogalmam sincs, kik a szereplők, egy percet sem láttam a műsorból, és nem kommentálok trágárságokat a cikkek alá. Én boldog vagyok így, és bár az oldal színvonala nem a régi, nem a Starityvel van baj, hanem az összes emberrel, ak kíváncsi erre. Nekünk pedig hozzá kell járulnunk a szórakoztatáshoz, elvileg ez a média dolga.
Akik nem néznének örömmel szennyeket az oldalon, azok ne vegyenek róla tudomást. Engem is felhúz, de fogalmam sincs, kik a szereplők, egy percet sem láttam a műsorból, és nem kommentálok trágárságokat a cikkek alá. Én boldog vagyok így, és bár az oldal színvonala nem a régi, nem a Starityvel van baj, hanem az összes emberrel, ak kíváncsi erre. Nekünk pedig hozzá kell járulnunk a szórakoztatáshoz, elvileg ez a média dolga.
thunderbird
2011. május 30. 13:28
Én megcsinálom! Csak küldj magadról pár adatot, és olyan adatlapot kapsz, h csak na
XD
Idézet (smaszi @ 2011.05.30. 00:05)
E szerint én is sztár vagyok, egyszer ugyanis forgattak a volt sulimban, és én is szerepeltem...tehát tessék csinálni nekem is adatlapot...De most azonnal!!!
Ja amúgy tényleg le lehetne lőni ezt a VV-t, már ezért nem nézem az RTL-t, csak ha nagyon érdekel valami (Heti Hetes, persze ott is emlegetik néha)..
Ja amúgy tényleg le lehetne lőni ezt a VV-t, már ezért nem nézem az RTL-t, csak ha nagyon érdekel valami (Heti Hetes, persze ott is emlegetik néha)..
2011. május 30. 13:35
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Bárcsak ne lennének de sajna mindegy hányan vagyunk úgyis lesznek mert persze csak a látogatottság számít
Én mindenesetre támogatom
Thora_90
2011. május 30. 13:40
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Idézet (SelenaDebbyMiley @ 2011.05.30. 12:31)
Egyetértek Glamster!Már az is baj,hogy VV4-es adatlapok vannak... 
Amelyekből az egyik nálad van...
Glamster
2011. május 30. 13:48
Idézet (Karina197 @ 2011.05.30. 13:40)
Amelyekből az egyik nálad van... 
Nem akarlak elszomorítani, de számítani lehetett arra, h vagy lesz olyan, aki támogatja az ügyet, de vagy van a kedvencei között VV-s, vagy szerkeszt VV-s adatlapot
2011. május 30. 14:40
|
|
smaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 361 Csatolások: 8433 Azonosító: 58824 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.30. 13:28)
Én megcsinálom! Csak küldj magadról pár adatot, és olyan adatlapot kapsz, h csak na
XD
(Nick)Nevem: smaszi
Születési nevem: ...majd ha személyesen is ismersz...
Születési idő: (nem titok) 1983. szeptember 18.
Születési hely: Bépé
Foglalkozás: nyugdíjas
Családi állapot: hajadon (a tetű)
Magasság: 171 cm
Eredeti hajszín: barna
Szemszín: barna
Csillagjegy: Szűz
Linkek: igen, azok is vannak...
Képet meg találsz az adatlapomon...
2011. május 30. 14:59
Csatlakozom
9 felhasználónak tetszik:
liltoria,
Bernadettkeh,
Twilight6,
Rap4ever8,
Riri,Avrilfan,
thunderbird,
dave095,
VastagTamásfan,
Glamster
2011. május 30. 15:20
Köszi XD
Az életrajzod így kezdődne:
smaszi 1983. szeptemberében látta meg a napvilágot Budapesten, a Szűz csillagjegyben. Születési neve nem ismert.
A 171 cm magas srác nagy rajongója a női nemnek, a hajszín - úgy tűnik - nem számít nála.
Bár még nincs a korban, de már a nyugdíjasok életét éli.
Nagyon nem szereti a Való Világ showt.
Kezdetnek megfelel? XD
Az életrajzod így kezdődne:
smaszi 1983. szeptemberében látta meg a napvilágot Budapesten, a Szűz csillagjegyben. Születési neve nem ismert.
A 171 cm magas srác nagy rajongója a női nemnek, a hajszín - úgy tűnik - nem számít nála.
Bár még nincs a korban, de már a nyugdíjasok életét éli.
Nagyon nem szereti a Való Világ showt.
Kezdetnek megfelel? XD
Idézet (smaszi @ 2011.05.30. 14:40)
(Nick)Nevem: smaszi
2011. május 30. 15:27
Idézet (Glamster @ 2011.05.29. 21:56)
Elegünk van a VV-ből akik becstelenítik a "sztár" fogalmát. Emberek, komolyan azért nézzük és szavazunk, hogy más emberek zsebébe folyassuk a pénzt, mert eljátsszák a hülyét a TV-ben?
ŐK NEM SZTÁROK! Az egész műsor egyedül a nép hülyítésére megy ki és MI nem kérünk belőle! Nem akarunk VV5-ös sztáradatlapokat! Így van?
Ui: békés kampány
Ui: békés kampány
Híreket, cikkeket se kérünk!!!
2011. május 30. 15:29
Idézet (Empress @ 2011.05.30. 15:28)
végül is valahol ők is "sztárok"..
De benne vagyok !
De benne vagyok !
sztem jobb az a szó hogy "celeb"
2011. május 30. 15:33
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Teljesen egyetértek h ne legyenek ilyen adatlapok!!Minek??? Csak a helyet foglalják!!Pár éw múlwa azt se tudjuk h kik woltak ők(kiwéwe Bécit)!!!
Ronetta001
2011. május 30. 16:32
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Akkor ha mar csinalnak VV5-os adatlapot akkor csak anak aki megnyeri az egeszet aztan kesz.A tobbinek nem kell!ennyi az egesz.
Riri,Avrilfan
2011. május 30. 16:33
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Benne vagyok!!
én is utáltam őket a VV4-ben (kivéve Szandikát és Bécit..) remélem ez nem baj.
VastagTamásfan
2011. május 30. 16:52
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Bernadettkeh @ 2011.05.30. 16:32)
Akkor ha mar csinalnak VV5-os adatlapot akkor csak anak aki megnyeri az egeszet aztan kesz.A tobbinek nem kell!ennyi az egesz. 
Szerintem még a nyertesnek se kellene.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.