Hát ha ő kell neki legyenek boldogok ! legalább annyi jó van benne hogy vége van a műsornak .
Ja és szerintem nem volt szép dolog tőle hogy kétszer törte össze Olga szívét
VV Alekosz szíve választottja Veronika lett
2011. május 30. 15:37
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
1 hét múlva szalagcím: Veronika dobta Alekoszt!
Veronika szerintem egy hét múlva rájön, hogy Alekosz nem fogja finanszírozni neki az újabb plasztikai műtétjeit, és inkább keres magának egy izomagyú pénzeszsákot.
...
Ja és örülhetünk emberek.. Újból lesz Való Világ! Köszönjük meg az RTL klub-nak, hogy vannak olyan kedvesek és megint ránk fognak erőltetni egy ilyen szart... Hurrá.
Veronika szerintem egy hét múlva rájön, hogy Alekosz nem fogja finanszírozni neki az újabb plasztikai műtétjeit, és inkább keres magának egy izomagyú pénzeszsákot.
...
Ja és örülhetünk emberek.. Újból lesz Való Világ! Köszönjük meg az RTL klub-nak, hogy vannak olyan kedvesek és megint ránk fognak erőltetni egy ilyen szart... Hurrá.
2011. május 30. 15:52
Furcsa, de Alekot bírom, viszont ezt a műsort nem néztem, oké bele-bele pillantottam, de egy részt sem néztem teljesen végig.. Úgyhogy nekem mindegy kinyert.
A VV5-tel kapcsolatban: Engem nem az zavar, hogy lesz 5, hanem az, hogy most rögtön már szervezik. Legalább várnának vele pár évet, hogy az emberek elfelejtsék ezeket a szörnyűségeket akiket most ismerhettünk meg. Kár erőltetni ennyire most az adásokat X-faktor, csillagszületik, vv5.. külön-külön úgyis megnézném, akármennyire mondhatom, hogy nem érdekel, mert meg fogom nézni. Annyi eszem van, hogy ne szavazzak, viszont látnom kell miről maradnék le
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy tarthatnának szüneteket a msorok között, mert ez már sok..
A VV5-tel kapcsolatban: Engem nem az zavar, hogy lesz 5, hanem az, hogy most rögtön már szervezik. Legalább várnának vele pár évet, hogy az emberek elfelejtsék ezeket a szörnyűségeket akiket most ismerhettünk meg. Kár erőltetni ennyire most az adásokat X-faktor, csillagszületik, vv5.. külön-külön úgyis megnézném, akármennyire mondhatom, hogy nem érdekel, mert meg fogom nézni. Annyi eszem van, hogy ne szavazzak, viszont látnom kell miről maradnék le
2011. május 30. 16:25
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Addig lesznek együtt amíg meg nem kapják az ajándékokat...
2011. május 30. 16:47
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
végre vége ennek a sz*rnak ...
2011. május 30. 17:56
|
Klaudia Bieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 151935 offline
|
jobb vera mint az a bili fejű :DDD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: