Eric Saade népszerű lett
2011. május 29. 20:41
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Heni18 egyetértek:)
2011. május 29. 21:34
Idézet (szavy @ 2011.05.29. 16:27)
Egyébként is... emlékszik még valaki a tavalyi indulók közül valakire, a nyertes Lenán kívül? Hmmm?
Tavalyról nem, mert sikeresen lemaradtam róla, de a 2009-esek közül jópárra emlékszem, sőt, van olyan, akinek a zenéjét a mai napig imádom.
Idézet (ancsa13 @ 2011.05.29. 18:38)
Am meg csak nézzétek meg Eric barátnőjének, Molly Sandén adatlapját, és ott a véleményeket
Őt én sem kedvelem, de nem azért, mert Ericcel jár, leírtam miért unszimpi. Azt viszont gyerekesnek tartom, hogy valaki azért utál egy csajt, mert az álompasijával jár. Inkább rendes rajongóként kellene gondolkodni, tehát örülni annak, ha a kedvenc boldog
1 felhasználónak tetszik:
ancsa13
2011. május 29. 21:38
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
Én őszintén bevallom nem nagyon jött be egyik száma se amit hallgattam eddig, nem az én stílusom. Én úgy vagyok vele hogyha valami nem tetszik akkor nem hallgatom viszont nem szólom le attól még h nem tetszik, mert van olyan aki szereti. Bárki elmondhatja a véleményét nyugodtan, de akkor legalább kultúrált módon, nem kell leszólni. Vannak egyesek akik szinte egy 5 éves szinten gúnyolják ki más emberek kedvenceit egyszerűen ebben lelik örömüket(inkább nem mondok neveket).
2011. május 29. 21:59
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
Kedves Taurilla
Télleg nem sértés képpen, de most ta élvezed , h idősebb létedre kritizálod a fiatalabb korosztályt, ha bajod van az énekessel akkor azt írd le kultúrált módon, de gondolom ezt egy érett embernek nem kéne mondani. Létszíves ha megkérhetnélek tartozkodj az olyan kifejezésektől, h fatuskó meg pisis, hiszen mi se mondjuk rád h vén p*csa.
Köszönöm szíves figyelmedet.
Télleg nem sértés képpen, de most ta élvezed , h idősebb létedre kritizálod a fiatalabb korosztályt, ha bajod van az énekessel akkor azt írd le kultúrált módon, de gondolom ezt egy érett embernek nem kéne mondani. Létszíves ha megkérhetnélek tartozkodj az olyan kifejezésektől, h fatuskó meg pisis, hiszen mi se mondjuk rád h vén p*csa.
Köszönöm szíves figyelmedet.
1 felhasználónak tetszik:
ancsa13
2011. május 30. 08:44
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Cynthia az utolsó dolgokban a csajjjal kapcsolatson egyetértenék...
én nem utálom, de a sors fintora, hogy a jelenlegi "álompasinak" ilyen barátnője van
. Ahogy badperfect barátnőm szokta mondani: a jó pasiknak sokszor csúnya barátnője van
2011. május 30. 10:20
|
|
picilány.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 2692 Azonosító: 142120 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.05.29. 16:27)
Minden csoda csak pár napig tart. Jövőre is megpróbálkozik majd egy ország egy cukifijú indításával, akinek ugyanilyen tenyérbemászó képe lesz, és majd tőle fognak olvadozni, meg dobálni érte az SMS-t, hogy nyerjen. Most mondjátok, hogy ha lesz albuma, akkor ti lesztek az elsők, akik megveszitek, de lássátok be, úgysem fogtok venni belőle. A rajongásotok kimerül majd abban, hogy letöltitek valahonnan.
Egyébként is... emlékszik még valaki a tavalyi indulók közül valakire, a nyertes Lenán kívül? Hmmm?
Szerintem nem pont azért szeretjük, mert ,,szépfiú".. Van persze aki nem látja a tehetséget, csak arra figyel, hogy hogy néz ki, de azok kislányok.
Egyébként igen, emlékszem.
Idézet (Cynthia @ 2011.05.29. 13:40)
Én sem Katinak szurkoltam, aki emiatt felháborodik, arra magasról teszek.
Egyébként akik eSPéhez hasonlítgatják, azok irigyek, vagy vakok, vagy csak fülük nincs?
Egyébként is elég szánalmasnak tartom azt, amikor két embert összehasonlítanak, független attól, hogy pozitív, vagy negatív irányba történik ez 
Egyébként akik eSPéhez hasonlítgatják, azok irigyek, vagy vakok, vagy csak fülük nincs?
szerintem nem elkötelezetség kérdése, hogy kinek szurkolunk.
2011. május 30. 13:15
|
|
Varga Klaudyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.28. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 148166 offline
|
gratula
2011. május 30. 13:32
Idézet (picilány. @ 2011.05.29. 13:34)
Nem hiszem, hogy Ericet pont Bieberhez vagy épp SP-hez kellene hasonlítani, mert semmi közük nincs egymáshoz hála az égnek. Szerintem igen is tehetséges, persze, ha te nem így gondolod, akkor ne hallgasd, ne olvassál róla.. egyszerűen kerüld el.
Nem azért kell szeretned, mert olyan 'cuki' vagy épp helyes, mert attól még, hogy valaki helyes, persze mindenkinek más a helyes, de mondjuk van akinek Bieber is helyes meg Sp is, de azért Ericcel ne vegyük már egy kalap alá őket.oO
Örülök, hogy sikeres lett, mert én neki szurkoltam az ESC-en, persze az egyik ismerősömnek hála már az ESC előtt ismertem, megfogott a tehetsége.
Persze, most majd jönnek a támadó kritikák, hogy én miért nem Katinak szurkoltam, mert hát a magyaroknak kellett volna és blabla.. Nem hiszem, hogy kötelességem annak szurkolni, aki épp Magyarországot képviseli, igaz, hogy Kati is gyönyörűen énekelt, de valamiért megértem, hogy miért ért el annyira rossz eredményeket, hiszen a ,,lejárató kampány" és az, hogy mennyire szeretik Magyarországot a szomszédos országok, vagy épp a többi ország, azt leírni nem lehet..
Sok sikert Eric.
Örülök, hogy sikeres lett, mert én neki szurkoltam az ESC-en, persze az egyik ismerősömnek hála már az ESC előtt ismertem, megfogott a tehetsége.
Sok sikert Eric.
Szívemből szóltál. Azt még most sem tudom felfogni, h miért kell pont ahhoz a két nyomihoz hasonlítani. (azért sem írom le a nevüket
2011. május 30. 14:09
|
|
Flower21♥ Books&Movies ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 0 Azonosító: 151172 offline
|
én speciel emlékszem a tavalyiak közül azokra, akik tetszettek nekem, már bocsi
(Lena nem tetszett)
ja, és nem azért szurkol x y-nak, mert jól néz ki, hanem azért, mert tetszik neki a hangja
ja, és nem azért szurkol x y-nak, mert jól néz ki, hanem azért, mert tetszik neki a hangja
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.