Eric Saade népszerű lett
2011. május 29. 15:00
Idézet (Taurilla @ 2011.05.29. 14:57)
Hogy legyél híres?
Tök mindegy, milyen a hangod, csak énekeld el 52x hogy "ÁJ VILL BÍ POPJÜLÖR! MÁJ BÁDI VÁNTSZ JÚ GÖRL" ééééééés... KÉSZ!
Tök mindegy, milyen a hangod, csak énekeld el 52x hogy "ÁJ VILL BÍ POPJÜLÖR! MÁJ BÁDI VÁNTSZ JÚ GÖRL" ééééééés... KÉSZ!
Azt kihagytad, hogy legyen eléggé helyes, hogy a sok csaj erre verje a nyálát...
2011. május 29. 15:04
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Olvasom itt a hozzászólásokat és röhögök.
Szegény Eric, hogy bírja ennyi nyáladzó kislánnyal a nyomában? (kinek nem inge...)
Nem értem, hogy miért nem lehet véleményt nyilvánítani egy tonna "<333" jel nélkül...
Szegény Eric, hogy bírja ennyi nyáladzó kislánnyal a nyomában? (kinek nem inge...)
Nem értem, hogy miért nem lehet véleményt nyilvánítani egy tonna "<333" jel nélkül...
2011. május 29. 15:22
Nem a negatív véleménnyel van problémám, mert persze, hogy sokan nem szeretik Ericet. Nekem leginkább az piszkálja a csőrömet, hogy bizonyos emberek azt hiszik, hogy csak a külseje miatt szeretjük őt. Sajnos elárulom, hogy 80% a zenéje miatt rajong Ericért (természetesen én is), a többi 20% pedig szomorú módon divatfan.
1 felhasználónak tetszik:
tina9612
2011. május 29. 15:27
Idézet (Demilena @ 2011.05.29. 15:22)
Nem a negatív véleménnyel van problémám, mert persze, hogy sokan nem szeretik Ericet. Nekem leginkább az piszkálja a csőrömet, hogy bizonyos emberek azt hiszik, hogy csak a külseje miatt szeretjük őt. Sajnos elárulom, hogy 80% a zenéje miatt rajong Ericért (természetesen én is), a többi 20% pedig szomorú módon divatfan.
Én nem hiszem, hogy többen szeretik őt a külseje miatt. Ha jó lenne a zenéje, én is szeretném.
2011. május 29. 15:31
|
|
wertzuiovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 144707 offline
|
Nem túl szimpatikus srác... A hangja olyan semmilyen...De valószínűleg így is szép sikereket fog elérni, a legtöbb lánynak bőven elég, ha jól néz ki és elég fiatal ahhoz, h álmodozni lehessen róla.
Remélem azért annyira nem lesz híres, h sorra jelenjenek meg a cikek róla pl. itt a starity-n...
Remélem azért annyira nem lesz híres, h sorra jelenjenek meg a cikek róla pl. itt a starity-n...
thunderbird
2011. május 29. 15:33
Ettől a sráctól a falra tudnék mászni.
2011. május 29. 15:40
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
sokan nem szeretik a zenéjét, sokan nem szeretik magát Ericet... de én úgy vagyok vele hogy jó a stílusa, a hangja se rossz.. külső meg nem a legfontosabb... én szeretem a zenéit, így továbbra is szurkolok és drukkolok neki!! (:
tina9612
2011. május 29. 15:42
Egyetértek Demilena, én se a külseje, sokkal inkább a zenéje miatt szeretem! Ez az össehasonlítgatás meg rettentő gyerekes, hiszen Sp zenéje egyáltalán nem hasonlít Ericére, nem is értem hogy honnan veszitek ezt a marhaságot! Tény és való, hogy Eric zenéje "csak" egyszerű pop, de én pont azért szeretem, mert ilyen fülbemászó a dallama. Nem mindenkinek tetszik ugyanaz, de ez még nem azt jelenti, hogy ha valakinek nem tetszik Eric zenéje, akkor azonnal azt kell rá mondani hogy "tehetségtelen" meg hogy "csak a külseje miatt szereti a sok nyáladzó tinilány", mert igenis tehetséges! Engem pl kiráz a hideg a tecnotól vagy a metaltól mégse mondom azt azokra az előadókra,akik ezeket a műfajokat képviselik, hogy tehetségtelenek, csak nekem ez egyszerűen nem jön be!
Ha nem bírjátok Ericet ne szóljatok hozzá ahhoz a cikkekhez, amelyekben ő szerepel, én is rengeteg sztárt nem szeretek, mégis vagyok olyan tapintatos a rajongókkal szemben, hogy nem kezdem el őket ócserolni!
Abban is biztos vagyok, hogy aki szereti Ericet annak nem fog megváltozni a véleménye és annak se aki nem szereti! Ennyi!
Ha nem bírjátok Ericet ne szóljatok hozzá ahhoz a cikkekhez, amelyekben ő szerepel, én is rengeteg sztárt nem szeretek, mégis vagyok olyan tapintatos a rajongókkal szemben, hogy nem kezdem el őket ócserolni!
2011. május 29. 16:01
thunderbird: A Popular igazad van, divatzene (nekem mondjuk ez a szám pont bejön). De ha meghallgatja valaki a Masquerade című albumát, rájön, hogy hoppá, teljesen más stílusú számok vannak rajta, mint a Popular.
De persze, ez a te véleményed, a te ízlésed, és ezért senkinek nem kell rád rontania.
De persze, ez a te véleményed, a te ízlésed, és ezért senkinek nem kell rád rontania.
tina9612
2011. május 29. 16:27
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Minden csoda csak pár napig tart. Jövőre is megpróbálkozik majd egy ország egy cukifijú indításával, akinek ugyanilyen tenyérbemászó képe lesz, és majd tőle fognak olvadozni, meg dobálni érte az SMS-t, hogy nyerjen. Most mondjátok, hogy ha lesz albuma, akkor ti lesztek az elsők, akik megveszitek, de lássátok be, úgysem fogtok venni belőle. A rajongásotok kimerül majd abban, hogy letöltitek valahonnan.
Egyébként is... emlékszik még valaki a tavalyi indulók közül valakire, a nyertes Lenán kívül? Hmmm?
Egyébként is... emlékszik még valaki a tavalyi indulók közül valakire, a nyertes Lenán kívül? Hmmm?
dave095
2011. május 29. 16:42
én nagyon szeretem Eric-et és a számait 
a Break of dawn is és a Masquerade is nagyon jó a Popular-on kívül szerintem
a Break of dawn is és a Masquerade is nagyon jó a Popular-on kívül szerintem
2011. május 29. 16:57
|
|
DjDangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 135452 offline
|
Én nemcsak a külsejét szeretem ami nem mellesleg nagyon tetszik, hanem a zenéje nem egy túl bonyolított akármi, hanem egy érthető teljesen normális üzenetet közöl,igazán fülbemászó és dallamos.
2011. május 29. 16:58
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.05.29. 16:27)
Én, én, én! Tom Dice-ra
2011. május 29. 17:02
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.05.29. 16:58)
Én, én, én! Tom Dice-ra 
Tudooom. Én meg Harelra.
2011. május 29. 17:05
|
|
Greta121212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 151567 offline
|
Szerintem megérdemelné,hogy befusson nagyon jó a hangja.Nem értem miért nem ő nyerte az Euróvíziós Dalfesztivált sokkal jobb volt,mint az Azerbajdzsáni páros.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.