Cher gyerekei is megsínylették anyjuk viselkedését. A fia transzfesztita, a lánya férfivá operáltatta magát.
Gagára se vár szebb jövő.
Lady Gaga magányos transzvesztita lesz
2011. május 29. 20:26
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
a mostani stílusa már tényleg kicsit túlzás...pedig igazából nagyonjól nézne ki ..látszik a régi képein is .. és azért eltúlozza a dolgokat Courtney de van benne igazság .. gaga már szakított a barátjával de tényleg sokáig volt vele együtt...csak a mostani stílusával már nem fog annyi mindenkinek tetszeni tényleg .. és sokan akik szerették a fame meg fame monsteres gagát már nem szeretik .. ez a furcsa nemtelen barbie baba túlzás azért .. és nem hiszem h a stylistjai ennyire befolyásolhatnák... meg van pár barátnője is .. és szerintem tényleg lehetne kicsit természetesebb a stílusa vagy olyasmi mint régen .. de mostanába is szokott jól kinézni és nem olyan rossz azért a helyzet
2011. május 29. 20:47
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Nekem Gaga mind1 hogy néz ki, én szeretni fogom
2011. május 29. 20:51
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.05.29. 20:07)
ToTo én érzek a kettő között különbséget. No meg azt sem szabad elfelejteni, hogy Gagának pasija van: Luc. Így nem értem mire ez a kijelentés - és mire fel. Attól, hogy valaki melegekkel barátkozik nem egyenlő azzal, hogy ő maga is transzvesztita lesz. Ez pedig már durván átcsap homofóbiába is
És ezért lehet leoltani, én így látom.
Courtney-nek tegyél panaszt - ne nekem, nem én nyilatkoztam
2011. május 29. 20:53
|
|
evoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 406 Csatolások: 3 Azonosító: 131604 offline
|
Pont egy alkoholista mondja ezeket?
Igaz, érdekes életstílust folytat,furán viselkedik. Na és? Meg tud állni,ha érzi,hogy túl sok volt. Lehet,hogy nehezebb korszaka van és azért van kevesebb barátja. Ebből is ki fog lábalni.
Igaz, érdekes életstílust folytat,furán viselkedik. Na és? Meg tud állni,ha érzi,hogy túl sok volt. Lehet,hogy nehezebb korszaka van és azért van kevesebb barátja. Ebből is ki fog lábalni.
2011. május 29. 20:55
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.29. 20:51)
Courtney-nek tegyél panaszt - ne nekem, nem én nyilatkoztam
És használd a webprogramot amit küldtem neked 
Shh, ez titok xDDD
2011. május 29. 21:10
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.29. 13:52)
Nem tudom honnan szeded, hogy 1999 óta szingli, legalább elolvastad volna amit írtam mielött okoskodsz.
Courtney-től pedig egy idézetet olvashatsz - nem én találtam ki.
Gaga meg legyen büszke ha odafekszik mindenki alá - nem a mennyiség, hanem a minőség fontos, kivéve a qrváknál. Szóval ezt a helyedben nem hirdetném mert csak jobban lejáratod a kis kedvencedet.
Courtney-től pedig egy idézetet olvashatsz - nem én találtam ki.
Gaga meg legyen büszke ha odafekszik mindenki alá - nem a mennyiség, hanem a minőség fontos, kivéve a qrváknál. Szóval ezt a helyedben nem hirdetném mert csak jobban lejáratod a kis kedvencedet.
Ugyan _ToTo_ tudod hogy csak kötekedős kedvemben vagyok.
Értem én, hogy nem ismersz minden tagot személy szerint, de azért egy párszor már összefutottunk, csak tudod, hogy nem vagyok az elvakult rajongó fajta GaGa esetében, tehát pártatlanul kijelenthetem, hogy elolvastam a cikket, értelmeztem, kérem tisztelettel, de akkor sem tudom figyelmen kívül hagyni a rosszmájú megjegyzést : DD Őszintén szólva, bárki címlapra kerülhet, aki említi GaGa nevét, és ezt sokan kihasználják. Vagy Courtneynek most csak ilyen Oprah Winfrey szerű tanácsadó-kedvű napja volt?
Azt hiszem, annyira már ismersz, hogy tudd, nem szoktam elvakultan védeni bárkit is... vagy lehet, hogy csak én értékelem a saját hatalmasságom, és csak én foglalkozom magammal? Nanee...
Én
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. május 29. 21:28
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Taurilla @ 2011.05.29. 21:10)
Értem én, hogy nem ismersz minden tagot személy szerint, de azért egy párszor már összefutottunk, csak tudod, hogy nem vagyok az elvakult rajongó fajta GaGa esetében, tehát pártatlanul kijelenthetem, hogy elolvastam a cikket, értelmeztem, kérem tisztelettel, de akkor sem tudom figyelmen kívül hagyni a rosszmájú megjegyzést : DD Őszintén szólva, bárki címlapra kerülhet, aki említi GaGa nevét, és ezt sokan kihasználják. Vagy Courtneynek most csak ilyen Oprah Winfrey szerű tanácsadó-kedvű napja volt?
Azt hiszem, annyira már ismersz, hogy tudd, nem szoktam elvakultan védeni bárkit is... vagy lehet, hogy csak én értékelem a saját hatalmasságom, és csak én foglalkozom magammal? Nanee...
Én

Én
Jól kész vagy
Szerk: Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Mivel Courtney rendszeresen énekel Lady gaga dalokat (ebből is látszik, hogy nem rosszindulatból mondta amit mondott) Ennek apropóján kérdezték róla - Ophra meg nyugdíjba ment - majd átveszi vki a helyét.
janet7
2011. május 29. 21:30
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Taurilla @ 2011.05.29. 21:10)
Én

Én
2011. május 29. 21:58
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.29. 21:28)
Jól kész vagy
Tudod, hogy csíplek - és amit beidéztél nem is neked szól
Neked külön írtam direkt
Szerk: Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Mivel Courtney rendszeresen énekel Lady gaga dalokat (ebből is látszik, hogy nem rosszindulatból mondta amit mondott) Ennek apropóján kérdezték róla - Ophra meg nyugdíjba ment - majd átveszi vki a helyét.
Ja, szét vagyok csúszva pedig nem is fogyasztottam semmiféle tudatmódosító szert, illetve alkohol tartalmú folyadékot, biztosúr
Jááááj, kimondtad! Most már nem vonhatod vissza! MOST MÁR NEM VONHATOD VISSZA muhahahahahahaha! Csípsz! Tudtam én, éreztem a zsigereimben : DD
Hupsz, erről nem is tudtam! Elég hamiskásan nyomja, de a cigifüstös beütés elég jó azért : DD Oprah néni nyugdíjba ment... Mit nézek én ezek után?
_ToTo_
2011. május 29. 22:14
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Lady gaga ezen a képen..áááh, nem mondok inkább semmit...
*Nem értem persze, h mire fel ez a nagy sztárolás meg Lady gaga mánia, de hagyjuk, mert még kiutálnak innen a rajongók..
*Nem értem persze, h mire fel ez a nagy sztárolás meg Lady gaga mánia, de hagyjuk, mert még kiutálnak innen a rajongók..
2011. május 29. 22:35
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
csúúúúnya
2011. május 30. 12:34
|
|
Fülöp Reginavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 147736 offline
|
Gusztustalan!!
2011. május 30. 13:16
|
|
Varga Klaudyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.28. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 148166 offline
|
Fülöp Regina
egyetértek!
egyetértek!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.