Lady Gaga magányos transzvesztita lesz
2011. május 29. 17:13
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
miylen nemtelen barbie-ról beszél ez xdddd jézusom ez a ő... -.-" xd
2011. május 29. 17:17
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
de ijesztő ezen a képen!!!
2011. május 29. 17:24
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Abszolút igaza van Courtney-nek. Bár nem igazán szeretem, de Lady Gaga tényleg így végezhetni, ha nem fejezi be minnél előbb, ezt az életmódot. Mondjuk az hagyján, hogy egyedül és magányosan, HA megéli egyáltalán a 40-et. Mert ezzel a templóval hajtással, nem sok jövőt jósolok neki.
2011. május 29. 18:44
Cortney szerintem itt inkább csak óvva intette Gagát, mintsem hogy kritizálja. Hisz ha valaki, ő aztán tudja, milyen megjárni a poklok poklát. A drog és az alkohol tönkretette, és Gaga sem él valami példás életet. Lehet, hogy huszonévesen számára a legfontosabb "mindent megélni" és folyamatosan bulizni, de Cortney azért sok mindenen ment már keresztül, csak tudja, miről beszél.
2011. május 29. 18:50
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
ez van! ő nem talál magának barátokat!!
2011. május 29. 19:10
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
hát..igen nem sok olyan ember járkál a földön mint Lady Gaga..de egyszer volt egy cikk ,hogy ő is a stílus mögé bújik és,hogy ez nem ő!!Azaz nem az ő énje!Am igen ezt kikövesztetni ..érdekes..xD
2011. május 29. 19:39
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Egyetértek kateblock
2011. május 29. 19:44
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Érdekes...
2011. május 29. 19:53
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Abban egyetértek hogy lehetne több barátja is,de mi van ha neki ez az élet stílus tetszik?Szerintem rengeteg ilyen különc ember van mint ő és nem feltétlenül végzik magányosan.Kicsit furcsa nekem ez az egész interjú.
2011. május 29. 20:00
Szerintem is egy picit a ruhatárán változtathatna viszont az is lehet hogy van valakie csak nagyon ügyesen titkolják
2011. május 29. 20:02
szerintem Gagának van esélye, hogy megváltozzon! és ne jusson erre a sorsra! sokaknak elege van belöle, ahogy kinéz! mostmár tömegcuc lett
van annyi "szörnyecskéje"
ha elkezdene normálisan viselkedni, akkor talán több rajongoja lenne
mert sokaknak nem a zenéjével van baja, hanem ahogy viselkedik!
én régen nagyon szerettem, akkor se volt teljesen 100%
de 1 kis őrültség kell azért 
bár ő már tulzásba viszi
de én még reménykedem, hogy normálisabb lesz!és nem készit a Born This Wayhez hasonlo klippeket.. (bár ha rémálmokat akarok, vagy hányni akkor jo az a klipp
)
természtesen vannak olyan pasiknak akik szerint ő dögös
ilyen az apám is -.-" érdekes hogy 1 dögös csajra azt gondolja hogy rondaság, de Lady GaGa az meg nagyon dögös neki 
2008-ban jol nézett ki, de ez már csak a mult
én régen nagyon szerettem, akkor se volt teljesen 100%
bár ő már tulzásba viszi
de én még reménykedem, hogy normálisabb lesz!és nem készit a Born This Wayhez hasonlo klippeket.. (bár ha rémálmokat akarok, vagy hányni akkor jo az a klipp
természtesen vannak olyan pasiknak akik szerint ő dögös
2008-ban jol nézett ki, de ez már csak a mult
2011. május 29. 20:07
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
ToTo én érzek a kettő között különbséget. No meg azt sem szabad elfelejteni, hogy Gagának pasija van: Luc. Így nem értem mire ez a kijelentés - és mire fel. Attól, hogy valaki melegekkel barátkozik nem egyenlő azzal, hogy ő maga is transzvesztita lesz. Ez pedig már durván átcsap homofóbiába is
És ezért lehet leoltani, én így látom.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: