Courtney Love meg van róla győződve, hogy Lady Gaga magánéletére hosszú távon káros hatással lesz, hogy fura göncökben járkál és teljesen elfoglalt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga magányos transzvesztita lesz
2011. május 29. 10:49
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Hát szerintem is van azért alapja, mert ha én pasi lennék, akkor tuti nem jönnék össze egy olyan csajjal, aki 'feltűnési viszketegségben" szenved, és 'húscafatokba' öltözik...xD Már éppenséggel elég szerintem a haja, amit néha úgy feltuningol, hogy egy komplett madárközösség is bőven elférne benne...x)
2011. május 29. 10:51
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
egyet értek! Zsuviiii!
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
Erre mondják azt, hogy bagoly mondja verébnek
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Bagoly mondja verébnek.
2011. május 29. 11:02
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.05.29. 10:54)
Nem tudom mi köz van hozzá 
Kb annyi, mint amikor Jennifer Nettles nyilatkozott Lambertről...
2011. május 29. 11:05
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (Zsuviii @ 2011.05.29. 10:49)
Hát szerintem is van azért alapja, mert ha én pasi lennék, akkor tuti nem jönnék össze egy olyan csajjal, aki 'feltűnési viszketegségben" szenved, és 'húscafatokba' öltözik...xD Már éppenséggel elég szerintem a haja, amit néha úgy feltuningol, hogy egy komplett madárközösség is bőven elférne benne...x)
Egyetértek veled!
Riri,Avrilfan
2011. május 29. 11:13
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
De miért nem mondhatná el a véleményét és egyfajta intő példa ő maga rá,hogyan is züllött le. Ennyi erővel egy kábítószeresnek sem szabad beszámolni az átélt szenvedésről? Igaza van teljes mértékben..ez a nő úgy hülye ahogy van,hiába "tehetséges",csak már nem tudja hol a a határt. És ő példakép lett sok fiatal számára,ez a legnagyobb baj.
2011. május 29. 11:13
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
hát igazából nem nagyon van hozzá semmi köze Courneynak....
az egy dolog hogy félti Gagát ami érthető de mindketten felnőtt emberek, saját maguk hozzák meg a döntéseiket, szal nem hiszem, hogy nagyon bele kéne szólnia. és ha igaza van akkor mivan?! ha Gagának így jó akkor ez van.
az egy dolog hogy félti Gagát ami érthető de mindketten felnőtt emberek, saját maguk hozzák meg a döntéseiket, szal nem hiszem, hogy nagyon bele kéne szólnia. és ha igaza van akkor mivan?! ha Gagának így jó akkor ez van.
Glamster
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.