tök jó h ott is fellépett
Adam Lambert bevette Oroszországot
2011. május 30. 12:35
|
|
Fülöp Reginavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 147736 offline
|
Jesica77
Egyetértek!!
Egyetértek!!
2011. május 30. 13:17
|
|
Varga Klaudyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.28. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 148166 offline
|
hmm
2011. június 04. 11:59
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.29. 23:36)
Te minősíted ezzel a bunkó beszólásokkal magadat...nem értem,miért kell valakit azért letámadni,mert meleg...nevetséges...-.-"
2011. június 06. 14:07
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Marina Salvatore @ 2011.06.04. 11:59)
Te minősíted ezzel a bunkó beszólásokkal magadat...nem értem,miért kell valakit azért letámadni,mert meleg...nevetséges...-.-"
Én nem szólnék be így egy moderátornak
2011. június 08. 08:51
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@Glamster A világért sem akarok kötekedni,de mi van akkor ha valaki moderátor? Ok, moderátor ,de gondolom tudja is a dolgát, hiszen nem véletlenül az. Nem azt jelenti ,hogy moderátor,hogy nem lehet hozzászólni, és nyalizni kell neki a végtelenségig. Az pedig ,hogy nem beszélünk a másikkal minősíthetetlenül, alap elvárás, és nem csak akkor érvényes ,ha a moderátorral beszélsz. Ez a kettejük dolga (volt), nem neked kellett volna "bevédeni" _ToTo_ -t most nem azért... Majd ő leírja ,ha zavarja a beszólás,de ahogy te azt írtad ,hogy vicc volt ,amit írt, úgy mondhatjuk ,hogy Marina Salvatore sem írt semmi sértőt...
Ha pedig már itt tartunk, neked nem igazán van okod arra ,hogy minősítsd más stílusát,vagy azt ,hogy hogyan szól be,mert az ,hogy te lenézően beszélsz mindenkivel és próbálod megalázni ismeretlenül,azt akinek írsz, szerintem sokkal rosszabb.
Ha pedig már itt tartunk, neked nem igazán van okod arra ,hogy minősítsd más stílusát,vagy azt ,hogy hogyan szól be,mert az ,hogy te lenézően beszélsz mindenkivel és próbálod megalázni ismeretlenül,azt akinek írsz, szerintem sokkal rosszabb.
2011. június 08. 14:40
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Nellie777 @ 2011.06.08. 08:51)
@Glamster A világért sem akarok kötekedni,de mi van akkor ha valaki moderátor? Ok, moderátor ,de gondolom tudja is a dolgát, hiszen nem véletlenül az. Nem azt jelenti ,hogy moderátor,hogy nem lehet hozzászólni, és nyalizni kell neki a végtelenségig. Az pedig ,hogy nem beszélünk a másikkal minősíthetetlenül, alap elvárás, és nem csak akkor érvényes ,ha a moderátorral beszélsz. Ez a kettejük dolga (volt), nem neked kellett volna "bevédeni" _ToTo_ -t most nem azért... Majd ő leírja ,ha zavarja a beszólás,de ahogy te azt írtad ,hogy vicc volt ,amit írt, úgy mondhatjuk ,hogy Marina Salvatore sem írt semmi sértőt...
Szerintem kicsit sértődékeny vagy. ToTo nem írt semmi rosszat, nem kell a torkának ugrani. És tényleg állítsd le magad.
2011. június 08. 16:59
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
@Glamster öhm... bocsi,lehet ,hogy egyszerűbben kellett volna fogalmaznom. Megpróbálom újra,úgy hogy te is könnyen megértsd. 1, NEM írtam ,hogy ToTo rosszat írt,de Marina SEM! 2, milyen sértődékenység? én nem megsértődtem, csupán jeleztem ,hogy nem kéne másokat "nevelned". 3, az,hogy én "leállítom" -e magam vagy sem,azt sajnos nem te fogod megmondani nekem.
Sajnos én nem az az ember vagyok ,akit le tudsz oltani a nagyképűségeddel. Hidd el ,én is tudok lekezelő lenni ,ha akarok, bár ... lehet,hogy már tapasztaltad is.
Ha ezek után sem volt világos ,mire akarok kilyukadni,akkor ajánlom figyelmedbe az előző hozzászólásomat újra.
Sajnos én nem az az ember vagyok ,akit le tudsz oltani a nagyképűségeddel. Hidd el ,én is tudok lekezelő lenni ,ha akarok, bár ... lehet,hogy már tapasztaltad is.
Ha ezek után sem volt világos ,mire akarok kilyukadni,akkor ajánlom figyelmedbe az előző hozzászólásomat újra.
2011. június 08. 17:36
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Szerintem itt zárjuk/zárjátok is le a témát.
Én gyakran viccelek, ha komolyan írok, akkor nem egysorosokat írok, hanem bővebben kifejtem a véleményemet. Marinának nem tetszett, ez van és pont. Ő sem szólt be, én sem. Nektek meg nem kell ezen rágódni és vitázni.
Nagyon sokan itt a fórumon túl komolyan veszik magukat, meg a rajongásukat egyes sztárok iránt - nem kéne. Lazítani kéne a gyeplőn - vannak ennél fontosabb dolgok is az életben.
Téma lezárva.
Én gyakran viccelek, ha komolyan írok, akkor nem egysorosokat írok, hanem bővebben kifejtem a véleményemet. Marinának nem tetszett, ez van és pont. Ő sem szólt be, én sem. Nektek meg nem kell ezen rágódni és vitázni.
Nagyon sokan itt a fórumon túl komolyan veszik magukat, meg a rajongásukat egyes sztárok iránt - nem kéne. Lazítani kéne a gyeplőn - vannak ennél fontosabb dolgok is az életben.
Téma lezárva.
2011. június 09. 20:27
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Igen, komolyan vettem, mert Adam-et szeretem....és köszönöm Nellie777, hogy kiálltál mellettem:)...de a veszekedést tényleg hadjuk abba....mert nem érünk el vele semmit....szóval bocsánatot kérek mindenkitől!!
2011. június 13. 13:10
|
|
glambaby96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 152797 offline
|
tényleg szörnyű ami ott történt pont amikor adam koncertezett... de tényleg jöhetne ide is
2011. június 15. 12:58
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.29. 12:52)
Az oroszoknak szükségük volt rá az biztos hiszen nagy ott a hideg 
hujeee.
2011. június 15. 12:59
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
Idézet (Jessica77 @ 2011.05.30. 11:48)
CSÚCS
már csak ide kéne jönnie !! 
igen, felőlem ide is költözhetne.
2011. július 17. 03:50
|
|
adamlamberfan28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 116 Csatolások: 48 Azonosító: 155268 offline
|
Uhh ez durva
2012. augusztus 31. 19:14
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
ide is jöhetne
♥
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: