Lady Gaga a Rolling Stone címlapján
2011. május 29. 09:39
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
éski emlékszik még arra, hogy ladygaga hermafrodita?. ja meg sp éces... tök szép. csáá
2011. május 29. 10:01
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
cool:)
2011. május 29. 10:14
Idézet (sárgacserebogár @ 2011.05.29. 09:39)
éski emlékszik még arra, hogy ladygaga hermafrodita?. ja meg sp éces... tök szép. csáá 
Am. senkit nem érdekel hogy Gaga az aki!
Jó hangja van!
Az énekeseket nem a nemétől választjuk ki hanem hogy milyen egyéniség!
Am. tényleg szép!!
2011. május 29. 12:41
Idézet (sárgacserebogár @ 2011.05.29. 09:39)
Drága cserebogaram, olyan betegség, hogy éc nem létezik. Legfeljebb AIDS, de éc... erősen kétlem. Ha mégis, valaki világosítson már föl légyszives.
2011. május 29. 15:29
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.05.29. 12:39)
Szerintem úgy értette, hogy nem a "ruháit", hanem csak az alsóját, mert fölső van rajta. De szerintem ez eléggé részletkérdés. Ha meg nem erre célzott, akkor nem tudom xD
Aha, de hát, alsó nincs rajta, meg felső is csak melltartó.
2011. május 29. 15:48
|
|
xikszyipszilonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 151592 offline
|
Nagyon szuper képek lettek! ^^ Szegényt sajnálom, hogy így érzi, de szerencsére nagyon sok, lelkes rajongója van, akik életben tartsák. <3
2011. május 29. 16:30
|
|
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline
|
félreértettetek. én nem a fenti képekre értettem. a két kép teljesen más fotósorozatból való; én a rolling stone fotósorozatra értettem. http://the-fame.org/thumbnails.php?album=1348 a bevezetőből viszont az vehető ki, hogy a magazin számára "vetkőzött" le. a másik kép ebből a ps-ból van: http://ultimateladygaga.com/gallery/thumbnails.php?album=587 (ami mellesleg az album hivatalos fotósorozata). sajnálom, hogy félreértettetek.
2011. május 29. 18:55
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
ez tényleg idegbeteg lesz egyszer!!!
2011. május 29. 20:24
forever JBiebs: Te irgalmatlanul h*lye! hogy kerül ez most ide? és amúgy is, ha valakit nem szeretek akkor nem foglalkozok úgyhogy le lehet állni mert nagyot fogsz koppanni.
2011. május 29. 20:26
Szerintem túlzottan karrierista ez a nő. Igaz, hogy tehetséges és egyedi, de gyakorlatilag nincs magánélete. Lehet, hogy néhány évig még megfelelő lesz számára (és a társadalom számára)ez az életstílus-a folyamatos különcködés, az ellentmondásos viselkedés stb.-, de semmi sem örök. Előbb-utóbb "le kell nyugodnia", és ha valóban a színpad jelent számára mindent, ez fájdalmas lesz...
Amúgy én arra tippelnék, hogy 10 éven belül arra a sorsa jut, mint Madonna: mindent megtesz, hogy elhitesse az emberekkel-és saját magával-, hogy ő még mindig a toppon van.
Amúgy én arra tippelnék, hogy 10 éven belül arra a sorsa jut, mint Madonna: mindent megtesz, hogy elhitesse az emberekkel-és saját magával-, hogy ő még mindig a toppon van.
2011. május 29. 22:46
Szerintem itt szép:D
Szeretnék olyan test alkatot ami neki van
Szeretnék olyan test alkatot ami neki van
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: