Megjelent Joe Jonas első számának előzetese
2011. május 28. 20:32
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
http://twitter.com/#!/joejonas
ezen az oldalon Joe mindent megoszt a See No More-ról, ami biztos hogy június 3-án debütál a szám, a lemez nemtudom hogy télleg csak szeptemberben jelen e meg..
ezen az oldalon Joe mindent megoszt a See No More-ról, ami biztos hogy június 3-án debütál a szám, a lemez nemtudom hogy télleg csak szeptemberben jelen e meg..
2011. május 28. 20:38
|
|
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline
|
SelenaGirl!!
a Jonas Brothers(!) nevű banda (
)hivatalosan nem váltak szét, most mindegyikük egy kicsit a saját útját járja. elvileg igértek még közös CD-t is, meg turnét..de ki tudja h lesz.
a Jonas Brothers(!) nevű banda (
2011. május 28. 20:46
|
|
RICSYEvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 145590 offline
|
Csilli igazad van rem lesz Szólókarrier + Közös zenélés is én mind2re elmeek csak tudjak róla ha vki tudja h jönnek Magyatországra írjon előre is köccííkehh xD
:
2011. május 28. 20:47
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Nem derült ki sok
2011. május 29. 05:06
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Eléggé megváltozott
D nekem yobban tetszett hosszabb hajjal...bár én amúgysem vagyok nagy fan
2011. május 29. 10:42
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Egy újabb tömegsz@r szám.
2011. május 29. 12:13
|
|
szpetyivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.09. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 142919 offline
|
LittleVampire kiváncsi vagyok rá te jobb lennél e
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.