Angliában egyre jobban tombol a Middleton-láz – Kate és Pippa is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pippa Middleton szépségkilinikát nyit?
2011. május 28. 13:49
2011. május 28. 14:00
|
Mister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.16. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 6221 offline
|
Naja, Lopez seggéért elég volt csipszet zabálni a sok rusnya angol tehénnek, azért volt népszerű.
De most Pippa fenék méretét és alakját nehéz lesz elérni, ergo nem sokáig népszerű, hisz tenni is kell érte valamit. ( mondjuk nem kéne zabálni, hanem napi szinten sportolni, dehát ez nem egyszerű arrafelé...
)
De most Pippa fenék méretét és alakját nehéz lesz elérni, ergo nem sokáig népszerű, hisz tenni is kell érte valamit. ( mondjuk nem kéne zabálni, hanem napi szinten sportolni, dehát ez nem egyszerű arrafelé...
2011. május 28. 14:11
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Szerintem nem akkora szépség, hogy olyan neveket is lekörözhessen, mint például Jessica Alba vagy Jennifer Aniston.
2011. május 28. 14:12
Mister
Nem vagy te egy kicsit hűvazzeg? Nem hiszem, hogy neked olyan tested lenne, mint Jared Letonak, úgy hogy szerintem addig keress más időtöltést, és ne másokat kritizálj. 37 éves felnőtt, házas, gyerekes férfi létedre feljössz ide, és ok nélkül ócsárolni kezded a brit nőket. Gyönyörű vagy, mondhatom!
Nem vagy te egy kicsit hűvazzeg? Nem hiszem, hogy neked olyan tested lenne, mint Jared Letonak, úgy hogy szerintem addig keress más időtöltést, és ne másokat kritizálj. 37 éves felnőtt, házas, gyerekes férfi létedre feljössz ide, és ok nélkül ócsárolni kezded a brit nőket. Gyönyörű vagy, mondhatom!
2011. május 28. 14:18
|
|
ashleycuncitisdalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 142260 offline
|
pippa szerintem szebb kate-nél de azért annyira nem szép mint pl jenifer lopez vagy beyonce
2011. május 28. 14:18
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
Mister :')
LoL mar bocs de nekem "J-Lo-s" seggem van de midennap edzek ra :') a masik h az angolo nok tobbseget nem erdekli hogy nezz ki...igen eszik a chipset...egyb kinnt elek es itt nincs ekkora mizeria a kiralyi csaladbol foleg pippaval nem is foglakozznak es a deszka hatsjoaval..
LoL mar bocs de nekem "J-Lo-s" seggem van de midennap edzek ra :') a masik h az angolo nok tobbseget nem erdekli hogy nezz ki...igen eszik a chipset...egyb kinnt elek es itt nincs ekkora mizeria a kiralyi csaladbol foleg pippaval nem is foglakozznak es a deszka hatsjoaval..
2011. május 28. 14:25
Azt még megértem, ha Katalin hercegnővel foglalkoznak az emberek, de hogy a tesóját miért kellett úgy felkapni..? Ezt már nem nagyon vágom. Szerintem Kate sokkal szebb, mint ez a lány. Bocsi Pippa fanok. De ez a véleményem.
2011. május 28. 14:27
Kicsit már sajnálom Pippát, h ilyen hirtelen lett a középpontban, hirtelen mindenki őt akarja, pedig eddig nem lehetett hallani róla.
De úgy tűnik, jól kezeli.
imteodora! Tényleg? Akkor miért jelenik meg annyi cikk Kateről meg Pippáról? Kamulázról van szó? -.-"
De úgy tűnik, jól kezeli.
imteodora! Tényleg? Akkor miért jelenik meg annyi cikk Kateről meg Pippáról? Kamulázról van szó? -.-"
2011. május 28. 14:32
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
nezzted az eskuvot?lattad mennyi kinai ment ki es mennyi sok kulfoldi,magyarorszagon nagyobb a felhajtas mint itt kinnt volt konyorgom,a masik hogy az egesz kiralyi csalad selejt,csak mondjuk nem kate-pippa cikkeket kene olvasni hanem amiket a kiralyi csalad tesz mostansag! -.-'
nezzted az eskuvot?lattad mennyi kinai ment ki es mennyi sok kulfoldi,magyarorszagon nagyobb a felhajtas mint itt kinnt volt konyorgom,a masik hogy az egesz kiralyi csalad selejt,csak mondjuk nem kate-pippa cikkeket kene olvasni hanem amiket a kiralyi csalad tesz mostansag! -.-'
2011. május 28. 14:35
Emberek, azért nem kéne minden Angol nőt így leírni. Magyarországon és Amerikában, meg más országokban is vannak elhízott nők, és olyanok akiket nem érdekel, hogy néznek ki. És az Angolok között is vannak nagyon szépek.
És a cikkhez is hozzászólva, én inkább szeretnék Jennifer Lopezre hasonlítani, mint Pippára.
És a cikkhez is hozzászólva, én inkább szeretnék Jennifer Lopezre hasonlítani, mint Pippára.
2011. május 28. 14:36
Idézet (imteodora @ 2011.05.28. 14:32)
És az miért baj, hogy Magyarországon népszerűek, és érdekli az embereket? Te nyilván utálod az összeset - legalábbis ez jön le az írásodból - de attól még mást érdekelhet, más kedvelheti a királyi családot.
2011. május 28. 16:04
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Pippa nem tett semmit a hírnévért...
nem irigylem tőle meg semmi de lehet, hogy jobban szeretne átlagos emberként élni. Már ha az lehetséges ha az ember nővére hercegné
nem irigylem tőle meg semmi de lehet, hogy jobban szeretne átlagos emberként élni. Már ha az lehetséges ha az ember nővére hercegné
2011. május 28. 17:13
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
hát.. sok sikert Pippa
2011. május 28. 18:37
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Gondolom nem igazán lesz ebből klinika, de azért sok sikert kívánok hozzá.
Köszönet a sok szellemes komemntért, egy-két nevetést kierőszakolt belőlem.
2011. május 28. 18:49
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Elegem van ár Pippából..mindenhol ő van,mikor a kisujját sem mozdította meg a sikerért.Azokat az idióta nőket sem értem akik ezért kés alá fekszenek,mikor ha kicsit többet sportolnának vagy bármi akár jobb alakjuk is lehetne.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: