Amy Winehouse-nak megint meggyűlt a baja az alkohollal, ezért bejelentkezett egy klinikára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megint elvonón van Amy Winehouse
2011. május 28. 13:44
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
emerkettő
2011. május 28. 13:48
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Szomorú, hogy egy fiatal nő ennyire ostobán és önzőn éli az életét. Elherdálja a tehetségét és már jóformán nem is ép ember. Már ott tartok, hogy sajnálni se tudom.
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
2011. május 28. 15:31
Nem akarok gonosz lenni, de szerintem neki már mindegy, de komolyan.. egy igazi idegroncs, csont sovány, igénytelen és a sok éjszakázástól szerintem a hangja sem lesz már az igazi soha.. Még ha sikerül is leszoknia (amit nem hiszek) akkor biztos nem lesz már akkora sikere mint régen.. -szerintem-
2011. május 28. 15:56
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Szegény, de azért ez már nagyon durva!
2011. május 28. 17:10
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
Szegény... de hát maga hibája...
2011. május 28. 18:46
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Megértem hogy az apja elküldte elvonóra,ő csak jót akar neki.Látszik hogy egyedül nem tudja megoldani a problémáit,lehet hogy rövid időre leáll vele de utána valamikor úgyis elcsábul.Remélem most már nem fog visszaesni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.