Caramel és Trokán Nóra az Év Duett párosa
2011. május 28. 22:34
jobban örültem vna SP-nek meg esztinek, de jó azért a harmadik hely is^^
2011. május 29. 02:36
|
|
MeaNO1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 145184 offline
|
Már az előző adás is bunda volt(meg az összes többi is),Árpáék az első helyről lecsúsztak 4 perc alatt a 4.helyre...hol van egy SP kisgyerek a Falusihoz..Sehol!!Ez meg kész vicc Bereczkiék nagyon ott voltak,a toppon...Caramel amúgy is úgy szar,ahogy van...
1 felhasználónak tetszik:
dora94
2011. május 29. 10:42
|
|
dorivivi1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 102 Csatolások: 32 Azonosító: 147556 offline
|
gratulálok nekik
2011. május 29. 12:20
Én örülök hogy ők nyerték.Söpö drágáról meg annyit hogy úgy látszik a sok tininek lement a pénz a telefonjáról mire eljött a finálé.
2011. május 29. 12:25
Én konkrétan utáltam őket.! Szerintem Peller Mariann és Bereczki Zoltán sokkal jobbak voltak, mert náluk az ének és a produkció is nagyon jó volt, Nóráéknál meg csak az ének volt jó. A produkció nem volt valami nagy szám. SPéknél meg pont fordítva, az ének valami borzalom volt, de a produkciójuk vitte a pálmát.
2011. május 29. 12:26
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
bár nem követtem a műsort,abból amennyit láttam,nekem Bereczkiék jobban tetszettek.de azért azt hiszem ők is megérdemelték
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.