Caramel és Trokán Nóra az Év Duett párosa
2011. május 28. 15:23
Mindenkinek más a véleménye. Szerintem ők egyébként egy jó páros voltak, de én anno még Falusi Mariannéknak szurkoltam.
2011. május 28. 15:29
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Most ezt ki nem tudta előre?
Eleve csalás volt az egész mert Trokán Nóra színésznő. Tud énekelni. Nem volt fair, hogy amatőrök közé rakták.
Eleve csalás volt az egész mert Trokán Nóra színésznő. Tud énekelni. Nem volt fair, hogy amatőrök közé rakták.
1 felhasználónak tetszik:
Fanni00
2011. május 28. 15:41
Fruzzsi
Na és mi előnye lett volna a műsornak az, ha megfordítja az eredményt?
az miért jó nekik, mond már meg? mi értelme lett volna, hogy csaljanak? mondj egy értelmes okot.. egyszerűen sokan szavaztak rájuk mert az emberek szeretik őket, ez van el kell fogadni.
(bár szerintem ez az egész szavazós dolog baromság, bár úgy látom még vannak akik mániákusan küldözgetik az sms-eket...)
(bár szerintem ez az egész szavazós dolog baromság, bár úgy látom még vannak akik mániákusan küldözgetik az sms-eket...)
2011. május 28. 15:43
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én Zoliéknak szurkoltam. De ők sem voltak olyan rosszak...
2011. május 28. 15:48
|
|
Fruzzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 150894 offline
|
Idézet (fashionbébíí @ 2011.05.28. 15:41)
Fruzzsi
az miért jó nekik, mond már meg? mi értelme lett volna, hogy csaljanak? mondj egy értelmes okot.. egyszerűen sokan szavaztak rájuk mert az emberek szeretik őket, ez van el kell fogadni.
Tegyük fel, hogy egy ember nyomott rájuk egy csomót.Na akkor az meg a nagy fair play , eltudom fogadni, de cseszett rosszul énekelte nórika is a Lélekdonort, Bereczkiéké meg zseniális volt,ahogy elénekelték a Kerek egész-t, főleg az volt benne a jó, hogy Zoli még hozzá is énekelt mindenki tudta nélkül.Én nagyon szeretem a Lélekdonor című számot, de azt nem úgy kell énekelni,ahogy nóra énekelte.
2011. május 28. 15:50
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
Eleve nem értettem miről szólt a műsor, mivel egyszer azt mondják, h nem a hang a fontos, egyszer meg azt h a hang számít. De ha tényleg nem e hang lenne fontos hanem a szórakoztatás, akkor Hajdúék nyertek volna mivel véleményem szerint ők voltak a legszórakoztatóbbak.
2011. május 28. 16:13
Utalom ezt a musort, haszontalan, semmire se jóó.. Kasza Tibor benne a legjobb...
2011. május 28. 16:14
|
|
Marcsy1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 131849 offline
|
örülök neki:) peller és bereczki kicsit sokak voltak együtt....Caramel és Nóri sokkal jobban megérdemelték!!
2011. május 28. 16:25
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
nem nagyon nétem a műsort, csak néha, amikor a Balatonon voltam. és a tegnapit pont láttam. Caramel és Nóri nagyon szuperek voltak. szavaztam is rájuk 2x.
úgy örülök, hogy nyertek.
2011. május 28. 16:27
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Pedig tök gáz volt... Caramel hangját nagyon szeretem, jó hallgatni, de ez a csaj...juujjjjjjjj....Mintha egyfolytában allergiás lenne. Csak orrhangon tud énekelni vagy mi? Nagyon nem jött be nekem egy produkciójuk sem. Peller meg Bereczki, na ők már sokkal-sokkal jobbak voltak, nekik szurkoltam amikor tegnap belefutottam a döntőbe, úgy örültem, hogy ők vezettek, de megint megbundázták a mutogatással, ha nem mutatják meg akkor ők nyertek volna. Egyáltalán ki ez a Trokán Nóra? Mert az életben nem hallottam még róla...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.