azért grat a győzteseknek
Caramel és Trokán Nóra az Év Duett párosa
2011. május 28. 14:23
|
|
ashleycuncitisdalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 142260 offline
|
az utolsó adásban nagyon jók voltak és mariannék nem voltak annyira jók...eddig berezckiéknek szurkoltam de inkább caramellék nyerjenek minthogy az a szar "Sós Perec" 
2011. május 28. 14:33
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
nem tom... az a Nóra nem volt pedig egy nagy szám. Azért a Bereczkiék jobbak voltak. Ott legalább a Mariann is tudott énekelni.
2011. május 28. 14:42
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Nagyon jók voltak az egész műsor alatt
Gratulálok nekik
2011. május 28. 14:45
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
JAJ DEJÓ!! Már kezdtem megijedni, hogy EsPé-ék nyernek, mert ahhoz képest, amilyen sz*rok voltak, ideáig benntmaradtak
2011. május 28. 14:46
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
ezeket utáltam a legjobban végig.xDDDDDD
1 felhasználónak tetszik:
Fanni00
2011. május 28. 14:47
Szerintem nagyon nem nekik kellett volna nyerni.
Nórának szerintem egyáltalán nincs semmi hangja, karamellával nem voltak jók. Ellenben Mariann és Zoli mindig a maximumot nyújtották, és Mariannak legalább volt hangja, nem úgy, mint Nórikának.
Szerintem Mariannék az igazi győztesek, ugyanis Ők érdemlik meg a győzelmet igazán!
Ezzel a kommenttel egyetértek, akármennyire is nem vagyok jóban a komment írójával:
Nórának szerintem egyáltalán nincs semmi hangja, karamellával nem voltak jók. Ellenben Mariann és Zoli mindig a maximumot nyújtották, és Mariannak legalább volt hangja, nem úgy, mint Nórikának.
Szerintem Mariannék az igazi győztesek, ugyanis Ők érdemlik meg a győzelmet igazán!
Ezzel a kommenttel egyetértek, akármennyire is nem vagyok jóban a komment írójával:
Idézet (Fanni00 @ 2011.05.28. 14:23)
Akkora kicseszés volt ez az egész a végén. Komolyan,megvan bundázva az egész. Mikor Berecziék vezetett de hirtelen megfordult az állás. Pedig maximálisan ők voltak a legjobbak,komolyan az összes duó közül ők voltak azok ahol a neménekes is tökéletesen énekelt. Nagyon szerettem őket,az összes általuk énekelt zenét. Nem mondom,hogy Caramellék nem voltak jók,ők is megérdemlik,de én Bereczki-Mariann párosnak ítéltem volna a az Év Duett címet. Az meg valami hihetetlen,hogy espéék bejutottak az első háromba,mikor tőlük sokkal jobbak is voltak. Az egész csak egy kamu,de az ilyeneket megszokhattuk már mint a TV2től mind az RTLtől. Azért továbbra is így gondolom,hogy a Bereczki-Mariann páros volt a legjobb! 
2011. május 28. 14:49
|
|
summerheyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 146533 offline
|
én nekik szurkoltam
Viszont,Peller-Bereczki páros pl Sp-Eszti ellen igazságtalan..mivel a Mariann is tanult énekelni és a Bereckinek is nagyon jó a hangja,de lássuk be Sp-Eszti egyiköjük se egy fantasztikus énekes..azért maradtak bent mert a 3negyede a nézöknek csak miattuk nézte köztük énis..Gratulálok Caeamel:)
2011. május 28. 14:55
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Gratula!!!! :XD:
2011. május 28. 15:11
|
|
Fruzzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 150894 offline
|
Idézet (fashionbébíí @ 2011.05.28. 15:10)
Nagyon is megérdemlik, ők voltak a legjobbak! Nem volt itt semmi bunda, egyszerűen csak mindenki ki van akadva, hogy nem a kis kedvencük győzött.. Ha már nem az van amit szeretnétek az már rögtön csalás ? 
kérlek szépen 3 perc alatt 6%-t nem lehet fordítani!!
1 felhasználónak tetszik:
Fanni00
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.