Caramel és Trokán Nóra az Év Duett párosa
2011. május 28. 13:39
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Ez nem igazság
Én Bereczkiéknek szurkoltam.Amikor megmutatták,hogy Zoliék vezetnek akkor elég nagy volt a különbség.Nem hiszem,hogy azt 3 perc alatt felül lehet múlni
2011. május 28. 13:40
Szerintem teljesen megérdemelték a győztességet.Mivel nagyon jók voltak és ráadásul mindig valami újjal álltak elő ami szerintem plusz pont.Nos Gratulálok nekik.♥Szép volt!
2011. május 28. 13:52
|
|
Fruzzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 150894 offline
|
ez akkora bunda volt! mielőtt lezárták a szavazást Bereckiék vezettek 6 %-l és 3 perc alatt! 3 perc alatt, hogy a fenébe lehet megfordítani az állást? ez akkora bunda, mint ahogy én ezt leírtam!!!
2011. május 28. 13:53
|
|
Fruzzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.10. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 150894 offline
|
és a múltkor is nem Árpa Attiláéknak kellett volna kiesni.2.ok voltak, és hihetetlen módon SP-k mentek tovább szintén 3 perc alatt.ez a műsor olyan egy kamu volt
2011. május 28. 13:54
|
petrababa59új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 125735 offline
|
az jóóóó <3
2011. május 28. 13:56
|
|
liltoria™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 2777 Azonosító: 135587 offline
|
Idézet (Fruzzsi @ 2011.05.28. 13:52)
ez akkora bunda volt! mielőtt lezárták a szavazást Bereckiék vezettek 6 %-l és 3 perc alatt! 3 perc alatt, hogy a fenébe lehet megfordítani az állást? ez akkora bunda, mint ahogy én ezt leírtam!!!
Hát ez ilyen műsorok márcsak ilyenek.
2011. május 28. 14:05
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Éérdekes...O.o Véleményem a műsorról:
Nos, nekem ez már érdekes az is, hogy az SP--Iszak Eszti páros szinte mindig kiesés szélén álltak, de továbbjutottak-naná, hogy azért, hogy a tinik között is legyen nézettség(? Szerintem a tinik nagy része nem ismerte az összes szereplőt.
A Hajdú-Zoltán erika párosban meg hogy mi volt a "jó", ami midenkit lázba hozott...(gondolok itt a fejmozgatásr meg a brékre....nem tudom, ebben mi a nagy dologxdd).
A döntőben pedig a Bereczki-Peller párosnak szurkoltam. Őnekik minden előadásukban látványos showelemek voltak és mindig mutattatak valami újat.
Hát, de ez van, gratulálok Caramelléknek is! (: Amúgy mi volt a díjuk? :$$
Nos, nekem ez már érdekes az is, hogy az SP--Iszak Eszti páros szinte mindig kiesés szélén álltak, de továbbjutottak-naná, hogy azért, hogy a tinik között is legyen nézettség(? Szerintem a tinik nagy része nem ismerte az összes szereplőt.
A Hajdú-Zoltán erika párosban meg hogy mi volt a "jó", ami midenkit lázba hozott...(gondolok itt a fejmozgatásr meg a brékre....nem tudom, ebben mi a nagy dologxdd).
A döntőben pedig a Bereczki-Peller párosnak szurkoltam. Őnekik minden előadásukban látványos showelemek voltak és mindig mutattatak valami újat.
Hát, de ez van, gratulálok Caramelléknek is! (: Amúgy mi volt a díjuk? :$$
2011. május 28. 14:06
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
bocsi a pár helyesírási hibáért, de siettem :$
2011. május 28. 14:15
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Toxic én is igy gondolom:D Az Iszak Eszter-SP páros nem tudom hogy jutott el egyáltalán idáig!
2011. május 28. 14:20
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
én Bereckiéknek szurkoltam, de Caramelék is jók voltak. grat nekik!
2011. május 28. 14:23
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Akkora kicseszés volt ez az egész a végén. Komolyan,megvan bundázva az egész. Mikor Berecziék vezetett de hirtelen megfordult az állás. Pedig maximálisan ők voltak a legjobbak,komolyan az összes duó közül ők voltak azok ahol a neménekes is tökéletesen énekelt. Nagyon szerettem őket,az összes általuk énekelt zenét. Nem mondom,hogy Caramellék nem voltak jók,ők is megérdemlik,de én Bereczki-Mariann párosnak ítéltem volna a az Év Duett címet. Az meg valami hihetetlen,hogy espéék bejutottak az első háromba,mikor tőlük sokkal jobbak is voltak. Az egész csak egy kamu,de az ilyeneket megszokhattuk már mint a TV2től mind az RTLtől. Azért továbbra is így gondolom,hogy a Bereczki-Mariann páros volt a legjobb!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: