A Lélekdonor nagyon szép zárása volt a műsornak.
Caramel és Trokán Nóra az Év Duett párosa
2011. május 29. 19:20
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Örülök! Mondjuk Bereczkiéknek szurkoltam, de jobb, mint, h Sajtos peri és Eszter nyerte volna meg♥♥♥♥
2011. május 29. 19:31
Örülök, hogy ők nyerték, ha megnézzük, az utolsó adásban tényleg ők voltak a legjobbak. Szerettem Bereczkiéket is, de a Candyman nem volt a legjobb szerintem (vagy csak túl elfogult vagyok Christina számaival).
A Lélekdonort valami elképesztően jól énekelte Nóra, megérdemelték, tényleg
Azon akadtam volna ki, hogyha SP-ék nyerik, csak mert a srác népszerű, ugyanis szerintem nem voltak túl jók, ha nem is rég, de az előzőben ki kellett volna esniük... Nah, mindegy, végül is jó lett a vége =) Grat azért mindenkinek, aki benn volt, még Hajdú P-nek is, egy élmény volt ez a műsor =DD
Szeretem az ilyen szórakoztató műsorokat, de ezek, amiben csak sztárok vannak (mint volt a Szombat esti láz is), sokkal jobban, mert nem csinálnak új, felesleges "sztárokat".
A Lélekdonort valami elképesztően jól énekelte Nóra, megérdemelték, tényleg
Szeretem az ilyen szórakoztató műsorokat, de ezek, amiben csak sztárok vannak (mint volt a Szombat esti láz is), sokkal jobban, mert nem csinálnak új, felesleges "sztárokat".
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2011. május 30. 09:51
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Megérdemelten győztek, én nekik szurkoltam. Caramelnek fantasztikus a hangja, és nagyon jól sikerült neki Nórit is kitanítania, neki is eszméletlen hangja van azért. Az utolsó adásban, meghaltam tőlük. A Lélekdonor már alapból egy csoda, de így... *-* Igazából, akkor sem lettem volna szomorú ha Bereczkiék nyerik, hiszen Zolinak is csodás a hangja, és ő is szépen kikupálta Mariannt. Söpöékről inkább nem nyilatkoznék, elég annyi, hogy örülök, hogy nem ők nyertek. Ennek a fantasztikus tinisztárnak sikerült bebizonyítania most már végre az egész ország előtt, hogy milyen "csodás" a hangja... Igen, Magyarország, és az ő sztárjai... Na, léyeg a lényeg örülök Caramellék győzelmének, igazán megérdemelték. És kezdek benne hinni, hogy ez a műsor esetleg nem volt bunda, mivel szerintem most valóban a két legjobb páros maradt benn a végére.
2011. május 30. 11:54
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Bereczkiéknek kellett volna gyerni
2011. május 30. 12:40
|
|
kira53új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 151450 offline
|
Örülök hogy a döntőbe tényleg olyan két páros jutott be, akik az elejétől fogva szimpatikusak voltak és nagyon odatették magukat a műsorban. Caramelék megérdemlik a győzelmet, ügyesek voltak 
Bereczki Zoltánék is szépen teljesítettek.
Bereczki Zoltánék is szépen teljesítettek.
2011. május 30. 13:23
|
|
Varga Klaudyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.28. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 148166 offline
|
gratulálok nekik nagyon jóól voltak
2011. május 30. 14:58
Idézet (Corby @ 2011.05.30. 14:52)
Ők nyerték meg?
Nem tudsz olvasni?
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.