Hien nem él a múltban
2011. május 28. 15:22
Szerintem Hiennek nagyon jó hangja van! A szám se rossz, remélem sikeres lesz!
2011. május 28. 18:31
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Engem a hangja emlékeztet Rihannára, és a szám is egy picit, de sosem lesz olyan, akárhogy próbálkozik.
*gonoszfej. :3
De amúgy részben azért tudott elérni ekkora sikereket, mert az apukája befolyásos ember. Nem mondom h nem tehetséges, de az is besegített
De amúgy részben azért tudott elérni ekkora sikereket, mert az apukája befolyásos ember. Nem mondom h nem tehetséges, de az is besegített
2011. május 28. 18:33
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
nagyon jó.♥
2011. május 28. 19:07
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Gyönyörű hangja van.
Sajnálom hogy mostanában eltűnt,mert hihetetlenül tehetséges lány.Kicsit Rihannás lett ez a szám,de azért még tőle messze van.
2011. május 28. 19:21
Ez a csaj mit képzel magáról különben?
Én nem értem. Először is ha már 1 embertől elvette a lehetőséget a döntőben akkor élvezze ki. Másodszor: ha nem kedvez az ő igényére az a nyelv amit félig meddig beszél akkor próbálkozzon amerikába és énekeljen ott, ne az olyan tisztességes magyar állampolgároktól vegye el a lehetőséget akik szívesen indultak volna. Erről ez a véleményem.
Én nem értem. Először is ha már 1 embertől elvette a lehetőséget a döntőben akkor élvezze ki. Másodszor: ha nem kedvez az ő igényére az a nyelv amit félig meddig beszél akkor próbálkozzon amerikába és énekeljen ott, ne az olyan tisztességes magyar állampolgároktól vegye el a lehetőséget akik szívesen indultak volna. Erről ez a véleményem.
2011. május 28. 19:58
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (itsQuinn @ 2011.05.28. 19:21)
???
Hien annyira magyar, mint te vagy én, attól függetlenül, hogy a szülei nem azok. De mivel ő itt született, magyarnak érzi magát. Ellenben Király Viktor, aki Amerikában született, és 16 évesen jött Magyarországra...
2011. május 28. 20:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Meglepődtem, de nem is lett olyan rossz
Jó, nem olyan, hogy éjjel-nappal hallgatnám, de sokkal rosszabbra számítottam. Kellemes csalódás. Sokkal jobban áll neki, mint a Túl szép féle bugyutaságok.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. május 28. 20:32
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (itsQuinn @ 2011.05.28. 19:21)
Nem hinném, hogy beképzelt, de ha igen, akkor van mire. Nagyon szép hangja van. Egyetértek prézlivel. Hien magyar, itt született, nem úgy mint Király Viktor, és persze mégis ő nyerte meg.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.