Pákó nem akarta megfizetni a polgári peres eljárásban rá kiszabott nem vagyoni kártérítést. Kötelezettsége alól úgy akart kibújni, hogy kitalálta a megveréséről szóló történetet. Ám állításait semmi sem bizonyítja, Polgárnak alibije is volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hazugság volt Fekete Pákó megverése
2011. május 28. 11:19
|
|
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline
|
Igen ..Már úgyis kezdett eltűnni a sztár világból...
2011. május 28. 11:24
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Undorító ez az ember.Képes ilyen meséket kitalálni csak hogy védje magát,pedig nem hinném hogy nem lenne elég pénze.
2011. május 28. 11:40
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Amikor a híradóban hallottam az esetről, nekem már gyanús volt. Tomcat nem süllyedne le arra a szintre, hogy megverje Pákót.
Viszont örülök, hogy kiderült az igazság. Mindenki látja, hogy Pákó mekkora egy hazug nigériai.
2011. május 28. 11:51
|
|
Candyflossúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 151428 offline
|
bolond ez az ember...
2011. május 28. 11:55
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Sose szeretettm őt, de én még sajnáltam.
Hát mostmár végképp szánalmasnak találom. Ezek után tényleg megverik, akkor sem fogom sajnálni. Gusztustalan, hogy ilyet kitalál. Annyi pénze van, pedig semmihez sincs tehetsége. Simán kifizethetné.
Hát mostmár végképp szánalmasnak találom. Ezek után tényleg megverik, akkor sem fogom sajnálni. Gusztustalan, hogy ilyet kitalál. Annyi pénze van, pedig semmihez sincs tehetsége. Simán kifizethetné.
2011. május 28. 11:57
Pákókát kéne már lesittelni, egyszerűen felháborító, amit művel. Vagy esetleg a kitoloncolás sem lenne rossz megoldás.
A rendőrségtől meg Tomcat ne számítson semmire, maximum arra, hogy pont leszarják, mint úgy általában mindent...
Egyszerűen kritikán aluli amit Pákó meg mer tenni, és az a baj, hogy semmi következménye nem lesz, mert ebben a tetves országban már mindenkinek mindent szabad, a sündőrség is dísznek van, és akkor csodálkozik mindenki, hogy nuku a közbiztonság...
A rendőrségtől meg Tomcat ne számítson semmire, maximum arra, hogy pont leszarják, mint úgy általában mindent...
Egyszerűen kritikán aluli amit Pákó meg mer tenni, és az a baj, hogy semmi következménye nem lesz, mert ebben a tetves országban már mindenkinek mindent szabad, a sündőrség is dísznek van, és akkor csodálkozik mindenki, hogy nuku a közbiztonság...
2011. május 28. 12:20
Cynthia
Tökéletesen egyetértek minden egyes mondatoddal. Én sem fogalmazhattam volna meg jobban! : DD
Tökéletesen egyetértek minden egyes mondatoddal. Én sem fogalmazhattam volna meg jobban! : DD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: