Az Alkonyat sztárjai megkönnyezték a búcsút
2011. augusztus 23. 20:15
|
Réka 3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 159101 offline
|
sajnálom hogy vége mert nagyon jó a film is és a könyv is nekem ez volt a kedvencem és nem csodállom hogy a színészek is szomorúak voltak mert gondolom a forgatások alatt összebarátkoztak
2011. október 04. 17:17
nekem a kedvenc filmem a Twilight!! nagyon szomorú vagyok hogy most vége lesz..
szerintem nem csak én, hanem más is..
1 felhasználónak tetszik:
krisztina9711
2011. november 08. 18:45
én is nagyon sajnálom hogy az utolsó része lesz a Breaking down 
Lehetne még pár része
Lehetne még pár része
2011. november 08. 18:47
Én is sírnék
Kár hogy vége lett az egész Twilight-Saganak
Kár hogy vége lett az egész Twilight-Saganak
2012. február 17. 18:08
Istenem de fog hiányozni. Hihetetleb hogy márcsak egy réz van... Felfoghatatlan. Remélem majd még fognak együtt dolgozni más film(ek)ben
2012. november 25. 11:45
|
renilivelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
Ohh, én is küzködök.. Én is sírtam volna a helükben.. És nagyon szörnyű vissza gondolni, hogy igen, ez volt az a film, ami nagy sikert aratott, szerintem a legeslegnagyobbat, és soha többet nem lesz új rész.. Ez a film ngyon sok rajongóra tett szert, és a benne szereplő színészek is.. Nagyon szeretem ezt a filmet, és hiába nem lesz több rész, mi Twilight fanok tudni fogjuk, hogy ők örökké a szívünkben fognak élni! És semelyik film sem lesz ilyen fntasztikus mint a Twilight részei! Imádom, és szinte már én is sírok, de tovább ra is megnézhetjük, továbbra is elolvashatjuik, hiszen azért csinálták, hogy ne csak egyszer olvassuk vagy nézzük meg! Lehet, hogy már csak külön fogjuk őket látni, de remélem lesz még olyan film, amiben együtt vannak! És ez nekik is nagyon szomorú! De az biztos, hogy aki agyszer megnézte vagy elolvasta, annak kinem lehet törölni emlékezetéből! <3 Szeretlek Rob, Kristen, Taylor, és még a további színészek akik a filmben játszanak! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :'))))))))))))) :')
<3 <3
2013. március 28. 14:29
|
|
Robert hercegnőjeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.25. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 198650 offline
|
én is sirok hiányozni fognak! :"( <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.