Az Alkonyat sztárjai megkönnyezték a búcsút
2011. május 28. 17:19
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
:'(
2011. május 28. 17:20
Én viszont örömkönnyeket hullajtok.
2011. május 28. 18:06
|
|
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline
|
Ez aranyos!
1 felhasználónak tetszik:
Jessica77
2011. május 28. 18:22
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Idézet (thunderbird @ 2011.05.28. 17:20)
Én viszont örömkönnyeket hullajtok. 
Csak csatlakozni tudok.
Ami azt illeti, kíváncsi leszek (kíváncsi?), inkább mondjuk úgy, hogy majd meglátjuk, hogyan alakul a színészeknek a további karrierjük, lesz-e, aki sikereket ér el a továbbiakban is, és lesz-e olyan, akiből B kategóriás színész válik...
De várjatok, az IMDb azt írja, hogy ezt az utolsó részt (talán Harry Potter mintájára?
2011. május 28. 18:58
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Borzalmasak voltak az eddigi részek.Dög unalom mindegyik,semmi olyan rész nem volt benne aminél egy csöppet is izgultam volna.Mindenesetre megfogom nézni de ekkora baromságot hogy kettészedték..így biztos azt gondolják tovább megtartják a rajongókat.Na de nem baj legalább én még jobban ráunok.
2011. május 28. 19:11
Én már a harmadik részt sem voltam képes megnézni. Az első kettőt is már olyan szinten untam,hogy az nem igaz.
2011. május 28. 19:14
Én valahol máshol azt olvastam, hogy Taylor nem nyilatkozott róla, hogy sírt-e vagy nem. Egyébként nem értem, hogy ha a Tvájlát-sztárocskák körében akkora pityeredés volt, hogy az már egy cikket megért, akkor azok mit szóljanak, akik már 10-11 éve a Harry Potter filmek elkészítésében vettek részt? -__-"
thunderbird
2011. május 28. 19:28
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Hurrá alig várom már a filmeked, de szomorú is vagyok mert befejeződött a forgatás ;(
Jessica77
2011. május 28. 20:09
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Én is sírok..és sírnák ha ott lennék
De,ez az uccsó, és egyben LEGJOBB RÉSZ!!
Annyira boldog vagyok,h mindegyiküknek jó volt együtt lenni és forgatni
Szeretem őket,és Stephenie meg a film rendezők megszeretették velem a VÁMPÍROK világát!!
KÖSZIII
és már alig vároom
De,ez az uccsó, és egyben LEGJOBB RÉSZ!!
Annyira boldog vagyok,h mindegyiküknek jó volt együtt lenni és forgatni
KÖSZIII
és már alig vároom
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.