Az Ugly Betty – Címlapsztori című telenovella sztárja második gyermekével várandós, s már azt is lehet tudni, hogy kisfiú lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ana Ortíz kisfiút hord a szíve alatt
2011. május 27. 21:01
2011. május 27. 21:16
De aranyosak, gratulálok a második gyermekükhöz is.
Az új sorozatához visszatérve pedig még nem láttam, csak az UG-ben. De lehet, hogy majd utánanézek.
Az új sorozatához visszatérve pedig még nem láttam, csak az UG-ben. De lehet, hogy majd utánanézek.
2011. május 27. 21:41
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Idézet (Toxic @ 2011.05.27. 21:35)
40 éves? Ha nem 25-nek hittem, akkor innen ne álljak fel többé! Egyébként gratulálok nekik, biztos szép baba lesz!
Inkább 30
2011. május 27. 21:48
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
40?!
30 körülinek gondoltam.Na most ezen kicsit ledöbbentem.
Kíváncsi leszek a pici nevére,szeretem a spanyol neveket szóval remélem valami jó hangzású lesz.
2011. május 28. 10:32
Ortiz csak, nem *Ortíz.
A hangsúly amúgy is oda esne, így nem jelölik.
2011. május 28. 10:37
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Biztos ráncfelvarrása volt
Meg a smink is sokat segít.. Amúgy én nagyon ellene vagyok, hogy 40 évesen még legyen gyereke bárkinek is.. Lehet szidni, de én akkor sem tartom jó dolognak.. a 35 még elmegy, de 40 szerintem már sok.. Mert abba bele lehet gondolni, hogy mikor 10 éves lesz a gyerek, az anyja 50
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: