Khloe Kardashian: „Igen, kövér vagyok”
2011. május 26. 19:46
Sajnálom,de szerintem is ő a legszebb a tesójai közül
2011. május 26. 20:01
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Hát igen.Magasabb,teltebb.De mit tud csinálni?Semmit.Ahhoz,hogy a maradék önbizalma is megmaradjon,el kell fogadnia magát úgy,ahogy van és kész.Bár én semmi kivetnivalót nem látok rajta.
2011. május 26. 20:05
Ha azthiszi magáról hogy kövér, nem látott még Hollywoodba kövér embert. Pedig van egy pár. No meg nem csak Hollywoodba, de az más tészta.
2011. május 26. 20:07
énis 177 vagyok..mégsem vagyok debella. jó mondjuk az igaz, h én mellette vékony vagyok.
de és akkor mivan ha ő nem annyira az? attól még szép
de és akkor mivan ha ő nem annyira az? attól még szép
2011. május 26. 20:10
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nem tudom ki az az idióta aki azt írta neki,hogy csúny és kövér.Kicsit sem kövér igazán mutathatnának azoknak az embereknek kövér embereket talán észhez térnének és úgy tűnik csúnya embert se nagyon láttak még.Borzasztó lehet azért neki,én biztos nem bírnám ki ha ezeket a negatív dolgokat nap mint nap el kéne viselnem.
2011. május 26. 20:12
Attol mert hogy a testverei torpek attol o ne erezze rosszul magat!! Tudom, ezt konnyu mondani, de probalja meg elfogadni magat ugy ahogy van
Amugy egy kis onbizalomnovelo modszer: nezzen szet egy hollywoodi gyorsetteremben, ott tuti nen fogja kovernek erezni magat ha ertitek mire gondolok
2011. május 26. 20:12
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Nekem a Kardashianok közül ő a kedvencem. A személyisége és minden annyira én vagyok. 
Kivéve alkat.
De szerintem ő sem kövér, sőt egyáltalán nem az! És a 177cm is csak azért tűnik soknak, mert hozzá még 12cm-s magassarkúkat hord. Hogyha nem venne fel magassarkút, a nővérei pedig ige, akkor nem is látszana a magasságkülömbség.
DE! én így szeretem ahogy van.
Kivéve alkat.
2011. május 26. 20:13
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
nem kövér szerintem sem, pont jól néz ki és nagyon csinos
2011. május 26. 20:13
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Én így is imádom.Nekem Khloe a kedvencem
2011. május 26. 20:14
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
sztem nem az a szép,amikor egy nő úgy néz ki mint egy csontkollekció!
sztem Khole nagyon szép nő!
2011. május 26. 20:20
Nem nagyon kedvelem a Kardashian családot, de most ki kell állnom mellette. Egyáltalán nem kövér. Oké mindannyian látjuk: van rajta felesleg. Komolyan ez a kövér? Szerintem nem, sőt szebbnek mondanám, mint a testvérei. Hollywood meg a h-lye 34-es gatyaméretével elérte, hogy totálisan lerombolja és összetörje néhány ember önbizalmát. Ehhez csak gratulálni tudok. Egyszerűen már hihetetlen az emberek olyan embereket kövéreznek le, akik annyira messze állnak ettől a szótól, mint én attól, hogy énekes legyek..Láttatok már egy 160 cm magasságú 130 kg-s nőt? Őt mondhatjátok kövérnek, de nem tudom elhinni, hogy Khloe is az lenne. Ebben csak az a leggázabb, hogy az egészet csak bebeszéli magának, ott van egésznap az 54 kg-os nők között, mindenki csak le kövérezi és támadják, persze, hogy el megy az életkedve. Azon csodálkozok, hogy eddig nem panaszkodott. Valahogy azt érzem, hogy hamarosan azt olvassuk majd, hogy korházba került az eszetlen fogyókúra miatt( sajnos elképzelhető, hogy ezt váltja ki belőle Hollywood.., valami olyat airől nem is tehet ... )
1 felhasználónak tetszik:
tya04
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.