Taylor Swift új klippel jelentkezik
2011. május 26. 19:07
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Már mikor meghallgattam a 'Speak Now' CD-t akkor is egyből megtetszett főként a szövege miatt.Nem értem miért kell avval jönni hogy csak szerelmes számot énekel,nem mindegyik száma szól ezekről a témákról de tény hogy van egy jó pár de szerintem ezek a romantikus számok állnak neki a legjobban.A klipp is nagyon szuper lett bár az én szememben a Fifteen klippjét semmi nem tudja felülmúlni.
2011. május 26. 19:30
kocdori
Szerintem menj vissza a Barbie babáidhoz, és tíz év múlva beszélhetünk. A mondandómat Reginának szántam, és nem tízmillió másik pattogó pisisnek. Nekem ne mond meg, hogy mit csináljak, mert itt helyben durran el az agyam, és terítem be a gyönyörű színű szobámat az agyam darabkáival.
Szerintem menj vissza a Barbie babáidhoz, és tíz év múlva beszélhetünk. A mondandómat Reginának szántam, és nem tízmillió másik pattogó pisisnek. Nekem ne mond meg, hogy mit csináljak, mert itt helyben durran el az agyam, és terítem be a gyönyörű színű szobámat az agyam darabkáival.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 26. 20:18
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Taurilla,
egy ilyen hozzászólásért például, mint jelen esetben kocdori-é volt, miért kell felrobbanni?? Ha ilyeneken felhúzod magad tudom ajánlani a dühkezelő-terápiákat.
egy ilyen hozzászólásért például, mint jelen esetben kocdori-é volt, miért kell felrobbanni?? Ha ilyeneken felhúzod magad tudom ajánlani a dühkezelő-terápiákat.
2011. május 26. 20:18
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
jajj nagyon jó ez a szám és a klip is nagyon jó
2011. május 26. 20:32
nadeeeee
Azért, mert nem tűröm, hogy egy fiatal kislány parancsokat osztogasson nekem, drágám. És azért, mert már a nemlétezőm kivan, hogy az internet olyan tág kommunikációs lehetőséget nyújt, hogy minden okoskodni vágyó leendő bölcsész kitárja a világ felé tudását. Az a baj, hogy az emberek elég rondán elkanászodtak az interneten. Addig még rendben, hogy azt mondja, szerinte ezt és ezt kéne tennem, de még ezt is visszafogottan a 16 éves (se) életkorával. De hogy utasítgasson? Ki ő itt, ne haragudj? Ez a nevetséges. Hogy idáig fajult a helyzet azért, mert arc nélkül megy. És akkor kit érdekel, ugyebár? Kicsit moderálni kéne magát itt egy-két embernek. ÉN másba OK NÉLKÜL nem kötök bele. Azért van itt a hozzászólási lehetőség, hogy hozzászólhass. Én hozzászólok, aki meg nem tud ezek után velem kulturáltan kommunikálni, az hozzám se szóljon. Regina kulturáltan beszélt velem, ezért kértem elnézést a viselkedésemért. De ameddig ilyen minősíthetetlen módon beszéltek itt, addig leshetitek, hogy megcsókolom a tojáshéjas hátsótokat.
Azért, mert nem tűröm, hogy egy fiatal kislány parancsokat osztogasson nekem, drágám. És azért, mert már a nemlétezőm kivan, hogy az internet olyan tág kommunikációs lehetőséget nyújt, hogy minden okoskodni vágyó leendő bölcsész kitárja a világ felé tudását. Az a baj, hogy az emberek elég rondán elkanászodtak az interneten. Addig még rendben, hogy azt mondja, szerinte ezt és ezt kéne tennem, de még ezt is visszafogottan a 16 éves (se) életkorával. De hogy utasítgasson? Ki ő itt, ne haragudj? Ez a nevetséges. Hogy idáig fajult a helyzet azért, mert arc nélkül megy. És akkor kit érdekel, ugyebár? Kicsit moderálni kéne magát itt egy-két embernek. ÉN másba OK NÉLKÜL nem kötök bele. Azért van itt a hozzászólási lehetőség, hogy hozzászólhass. Én hozzászólok, aki meg nem tud ezek után velem kulturáltan kommunikálni, az hozzám se szóljon. Regina kulturáltan beszélt velem, ezért kértem elnézést a viselkedésemért. De ameddig ilyen minősíthetetlen módon beszéltek itt, addig leshetitek, hogy megcsókolom a tojáshéjas hátsótokat.
2011. május 26. 20:44
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
Taurilla
Nem kértem, hogy csókold meg a "tojáshéjas hátsómat", és részben meg is értelek, de ő csak viccelt és egyáltalán nem komolyan gondolta.
Vagyis én így vettem le ebből az egészből.
Nem kértem, hogy csókold meg a "tojáshéjas hátsómat", és részben meg is értelek, de ő csak viccelt és egyáltalán nem komolyan gondolta.
Vagyis én így vettem le ebből az egészből.
2011. május 26. 20:55
nadeeeee
Nem is azért mondtam, mert kérted
A viccnek is vannak ízléses keretei. Csak úgy mellesleg.
Nem is azért mondtam, mert kérted
A viccnek is vannak ízléses keretei. Csak úgy mellesleg.
2011. május 26. 21:56
|
|
kocdorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 284 Csatolások: 2 Azonosító: 133658 offline
|
Taurilla
bocsánat, hogy a "majdnem 16 éves korommal" felidegesítettelek, de tudod én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy az érettség nincs korhoz kötve. és én vagyok olyan érett, hogy megpróbálok semmi sértőt írni, mert veled ellentétben én nem ebben lelem örömöm, hogy a "jó" dumáimmal meg oltogatásaimmal itt osszam az észt. ahogy nadeeeee írta, nem komolyan írtam, nem is akartam utasítgatni, csak egyszerűen hozzászóltam a dologhoz én is, mert egyetértek Reginával (nem hiszem, hogy meg van tiltva, ha olyan személyes a dolog, akkor intézzétek levélben). nem kötözködtem, talán kicsit túlreagálod a dolgokat... erre nem gondoltál?
bocsánat, hogy a "majdnem 16 éves korommal" felidegesítettelek, de tudod én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy az érettség nincs korhoz kötve. és én vagyok olyan érett, hogy megpróbálok semmi sértőt írni, mert veled ellentétben én nem ebben lelem örömöm, hogy a "jó" dumáimmal meg oltogatásaimmal itt osszam az észt. ahogy nadeeeee írta, nem komolyan írtam, nem is akartam utasítgatni, csak egyszerűen hozzászóltam a dologhoz én is, mert egyetértek Reginával (nem hiszem, hogy meg van tiltva, ha olyan személyes a dolog, akkor intézzétek levélben). nem kötözködtem, talán kicsit túlreagálod a dolgokat... erre nem gondoltál?
2011. május 27. 07:51
|
|
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline
|
Nagyon tetszik! mostanában nagyon kevés klip tetszik, de ez és a Mean is szerintem marha jól sikerültek! A Mean talán még egy hajszállal jobban tetszik, de ez is nagyon bejövős. A szám is jó, és Taylor jól színészkedik benne. gratulálok neki, csak így tovább
2011. május 27. 11:00
|
|
orion.annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 60019 offline
|
Szeretem ezt a számot! Nagyon örülök, h klipp lett belőle, bár a könyves polcok közti néhány másodperces nagy vonaglás kimaradhatott volna...
Én nem vagyok 16 éves, az már kicsit rég volt (spec. idősebb vagyok Taylornál), és pont azért szeretem Taylort, mert nem minden száma szól arról, h milyen szerelmes, milyen pasi törte össze a szívét stb... A szövegei értelmesek, elmések, néha szarkasztikusak. Az már más kérdés, h klippként/maxiként ált az olyan számai kerülnek ki, amiknek a szerelem van a központjában.
Én nem vagyok 16 éves, az már kicsit rég volt (spec. idősebb vagyok Taylornál), és pont azért szeretem Taylort, mert nem minden száma szól arról, h milyen szerelmes, milyen pasi törte össze a szívét stb... A szövegei értelmesek, elmések, néha szarkasztikusak. Az már más kérdés, h klippként/maxiként ált az olyan számai kerülnek ki, amiknek a szerelem van a központjában.
2011. május 27. 11:37
Mindenkinek igaza van szerintem.És nekem bejön a klip meg a szám bár koránt sem olyan jó mint a régebbi Taylor számok/klipek
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.