A négyszeres Grammy-díjas énekesnő május elején mutatta be Mean című klipjét, de máris új kisfilmmel jelentkezik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift új klippel jelentkezik
2011. május 26. 16:33
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Eléggé belenült mostanában Taylor
Sorra gyártja a videókat
2011. május 26. 16:36
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
ez a száma nem tetszik annyira, mint néhány másik, de elmegy. a klip is ugyanez a kategória.
2011. május 26. 16:38
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szerintem az egyik legjobb szám az új albumról ..örülök h lett klipje
a Mine eddig a legjobb ..de a Mean is tetszik ..ez is jó lett, Taylor gyönyörű benne meg a helyszín is jó ötlet..de aztán sok új nem történik
... remélem a Hauntedhez lesz a következő klipp
2011. május 26. 16:45
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Imádom ezt a dalt.Szerintem ez lett Taylor eddigi legjobb dala
2011. május 26. 16:52
Egyik kedvencem az albumról. Ez és a Haunted. Száz százalékosan átérzem mindkettőt sajnos.
Taylor ezerszer lenyilatkozta, hogy ő a szerelemről és a kapcsolatokról szeret dalt írni, mivel annyi szemszögből lehet, hogy az már kimeríthetetlen. Akinek ez nem tetszik, ne hallgassa.
Viszont a következő albuma örülnék ha countrysabb és érettebb lenne kicsit. A Speak Now eddig a leggyengébb lemeze szerintem, pláne a lassú dalok tekintetében.
(Attól még imádom, és nem, nem cserélem az adatlapját.
)
Taylor ezerszer lenyilatkozta, hogy ő a szerelemről és a kapcsolatokról szeret dalt írni, mivel annyi szemszögből lehet, hogy az már kimeríthetetlen. Akinek ez nem tetszik, ne hallgassa.
Viszont a következő albuma örülnék ha countrysabb és érettebb lenne kicsit. A Speak Now eddig a leggyengébb lemeze szerintem, pláne a lassú dalok tekintetében.
(Attól még imádom, és nem, nem cserélem az adatlapját.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. május 26. 16:55
nedeeeee
Nem kéne, még is belefolyok. OH MY! Tartóztass le.
Világosíts fel, drága. Ha öt fölött van azon dalok száma, amelyek még részben sem tartalmaznak egy kósza sort sem a szerelemről, akkor a starity népe előtt mélységes bocsánatkéréseket fogok rebegni.
Nem kéne, még is belefolyok. OH MY! Tartóztass le.
Világosíts fel, drága. Ha öt fölött van azon dalok száma, amelyek még részben sem tartalmaznak egy kósza sort sem a szerelemről, akkor a starity népe előtt mélységes bocsánatkéréseket fogok rebegni.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 26. 17:05
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Na ez itt csak gyártja a klipeket, nekem meg egyik sem tetszik!!
2011. május 26. 17:05
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Mondjuk ez jobb, mint a mostanában megjelentek...
A régiek jobban tetszettek...
A régiek jobban tetszettek...
2011. május 26. 17:10
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
mondjon bárki bármit én imádom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.