Minek még egy remake? :S
Pláne ezzel a csajjal...
Megan Fox lesz az új Carrie?
2011. május 26. 16:58
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
2011. május 26. 18:19
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mi a francnak egyáltalán még egy film?
Már a 2002-es remake is teljesen fölösleges volt, de ott legalább kedveltem a főszereplő színésznőt. Erre viszont már tényleg semmi szükség. Nem értem minek kell mindenről még egy újabb és újabb bőrt lehúzni, úgyis alulmarad az eredetivel szemben és gyakran olyan rossz lesz, hogy még önálló filmként sem állja meg a helyét. Ha a remake ötlete nem lenne önmagában elég nagy hülyeség, akkor még az is rátesz egy lapáttal, hogy ez a tehetségtelen műnő esélyes a szerepre. Nem tud játszani, ideje lenne végre felfogniuk az embereknek, hogy nem elég, ha valaki jól néz ki. Igaz, sajnos egyre több embernek elég...
2011. május 26. 18:47
Uhh... én nem vagyok előítéletes típus, de minden feldolgozás, amit a régebbi (a régebbi alatt a 60-70-80-as éveket értem) horrorfilmekből készítettek, merő borzalom lett (kivétel esetleg a Texasi Láncfűrész), ezért sem vagyok kíváncsi ennek a végkifejletére sem. Pláne, hogy szerintem Megan, akárhogy is nézzük, borzalmas színésznő. Az Ördög Bújt Belédben még úgy-ahoyg eltűrhető, de a Transformers... szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 26. 18:53
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
remélem ő kapja meg a szerepet és nem Lindsay Lohan
2011. május 26. 21:06
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Tash20 @ 2011.05.26. 19:59)
De jó lenne. Imádom Stephen King regényeiből készült filmeket. Végre szép lány lenne Carrie. 
Pont emiatt alkalmatlan Megan a szerepre (többek közt)
Carrie nem 'széplány' - pont ez az egyik oka amiért támadásoknak van kitéve az iskolában a történet szerint. Emiatt lesz különc, mert kiközösítik és ebből fajul el a történet végére a dolog.
Sissy Spacek 4eva
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 27. 09:00
|
|
kutikin_0405visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 327 Csatolások: 30 Azonosító: 149561 offline
|
Remélem ő kapja meg a szerepet
2011. május 27. 15:47
Nekem meg a könyv tetszett, filmben nem vagyok rá kíváncsi. A legtöbb Stephen King filmadaptáció úgy el lett rontva, ahogy van. Talán csak 1-2 kivétel van, azok is csak a színészek miatt.
2011. május 27. 15:48
Ja és egyetértek ToTo-val. Carrie csúnya, ha jól emlékszem, dagi is. Ha Megant elcsúfítják a filmben, akkor oké, de ha egy szép lányt fognak szekálni, akkor a film egyáltalán nem lesz hiteles.
2011. május 27. 19:03
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Szerintem mindkét lány nagyon tehetséges (na, ezzel rajtam kívül szerintem nem sokan értenek egyet
), úgyhogy bármelyiküket szívesen látnám. A kommenteket visszaolvasva pedig akkor én sem értem, hogy minek újabb remake, de sajnos már az álomgyárban sincsenek új ötletek... Nem mintha az elmúlt pár évben olyan sok jó és eredeti ötlet született volna. Sajnos el kell fogadnunk, hogy megpróbálnak pénzt csinálni maguknak, még akkor is, ha az eredmény a végén katasztrófa lesz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.