Botrány! Fluor részegen szidta Kiszel Tündét!
2011. június 02. 20:46
|
|
beautiful butterflyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 102 Csatolások: 5 Azonosító: 149760 offline
|
uff, dúrva
2011. június 02. 21:55
Fluorral teljesen egyetértek
Kiszel is csak azért viszi bíróságra hogy ezzel is címlapon legyen és hogy legyen pénze szánalom -.-
2011. június 03. 00:32
hát a srácom írtóra be volt állva 
és még így is próbálkozott a rímekkel. szánalmasan alulművelt szegény, bár megjegyzem nekem sem a szívem csücske Tünci.
és még így is próbálkozott a rímekkel. szánalmasan alulművelt szegény, bár megjegyzem nekem sem a szívem csücske Tünci.
2011. június 03. 18:21
Amikor megnéztem a videót kb ennyi volt, amire elsőre tudtam gondolni: "Fúúúú basszus!"
Azért ez elég érdekes volt Fluortól, bár mondjuk valljuk be az sem véletlen szerintem, hogy szinte mindenki már parodizálja, vagy -ta Kiszel Tüncikét :S:D
Azért ez elég érdekes volt Fluortól, bár mondjuk valljuk be az sem véletlen szerintem, hogy szinte mindenki már parodizálja, vagy -ta Kiszel Tüncikét :S:D
2011. június 03. 18:59
|
|
ashleycuncitisdalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 142260 offline
|
HÁT EZ ÍGY EGY KICSIT VICCES VOLT...DE HA NEKEM MONDanának ilyet az azért nekem sem esne jól.
2011. június 03. 20:42
Há' ez tényleg nem kicsit volt részeg. Mondjuk én azért elröhögtem magam rajta, akármennyire is volt bunkó gyerek.
2011. június 03. 22:16
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Most mit kell ezen meglepődni? Fluor azóta beszél csak szépen, amióta a VIVA nyomatja a semmitmondó zenéjét. Szerintem hallgassátok meg a "Gecigránát" című dalát, a fénykorából. LOL.
2011. június 04. 00:41
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
magyarázza, hogy milyen sokáig építette a zenei karrierjét. a kérdés hogy az a sokáig épített zene, hol marad??? nem, ő azért 'MENŐ' mert szépen színesbe fel van öltöztetve, és tolja a(nem eredeti) sablonos szövegeit. csá....
2011. június 04. 01:13
|
|
vargazsuzsi79új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 152069 offline
|
Aki hallotta a régi még underground korszakából a számait az nem lepődik meg ezen. Én inkább azon lepődtem volna meg, ha nem így történik. Csak a 7-14 éves rajongói közül kevés ismeri ezeket a szüleiket meg nem érdekli.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: