Adam eldobta a rajongótáborát?
2011. május 25. 22:16
Idézet (Glamster @ 2011.05.25. 22:14)
Csak megjegyeztem. Hogy ki vagyok? Nem tudom =/ Lehet hogy egy picsa lettem? Ez van. BTW.
de hogyan jegyezted meg..
na jó vita lezárva.
2011. május 25. 22:17
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, nincs kedvem a cikkemen vitázni. Szeretném mondani, hogy NEM vagytok moderátorok, így nem tartozom nektek elszámolással. Lezártam, mert húznom kell tanulni a vizsgáimra.
2011. május 25. 22:18
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (gertii @ 2011.05.25. 22:16)
de hogyan jegyezted meg..
azt meg nem mondta senki
na jó vita lezárva.
na jó vita lezárva.
Én mondtam, tudom, hogy nem mondta senki. De nem stimmel velem valami. Lehet nagy hatással van rám Santana /vagy Satana/ karaktere a Glee-ből
2011. május 25. 22:27
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
háát...halljátok ez a srác elég gáz ....nem hallottam még róla SEMMIT!!!
tehát nem lehet vmi befutó a gyerek,de NE sértegesse Adam-at,aki igenis híres,jóképű,befutó,elismert
Adam (L) hajrá,és ne is törődj vele!!!!!!
tehát nem lehet vmi befutó a gyerek,de NE sértegesse Adam-at,aki igenis híres,jóképű,befutó,elismert
Adam (L) hajrá,és ne is törődj vele!!!!!!
2011. május 25. 22:47
Nem értem miért kell Jamest szidni semmi rosszat nem mondott Adamre és egyáltalán nem utánozza aki megnézi egy fellépését észreveszi
én is ancsa13-al értek egyet
2011. május 26. 07:28
|
|
cintia11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 262 Csatolások: 57 Azonosító: 133217 offline
|
Mekkora egy bunkó ez az ember.(Mármint James)Adam igen is fantasztikus albumot csinált,mivel nagyon jó hangja van.Majd akkor legyen ekkora a szája mikor Adam nyomába ér.Amit erősen kétlek.Életemben nem hallottam még Jamesről de ez után a kijelentése után nem is nagyon akarok.Nem vagyok Glambert,de igenis nagyon szeretem Adam számait mert mindig megnyugtatnak de ugyanakkor kellőképpen felpörgetnek.A másik dolog pedig hogy kicsit gáz hogy több millió Glamberttel képes szembeszállni.
2011. május 26. 08:19
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
szerintem jó lett Adam albuma és kész.
2011. május 26. 08:44
|
|
Flower21♥ Books&Movies ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 0 Azonosító: 151172 offline
|
Adam-nek nagyon jó hangja van, az albuma szuper lett, ez a srác (James)csak irigykedik, mert nincs rajongó tábora, és nem is ismerik, csak azért szövegel, h felfigyeljenek rá
2011. május 26. 09:18
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Valószínűleg irigységből tette, de elég rossz húzás volt. Még ha nem is tetszik neki, nem éri meg kinyilatkozni, mert csak saját magának árt vele. Mondjuk én ezt most semleges pontból nézem.
2011. május 26. 10:23
|
|
Nellie777visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 145368 offline
|
Glamster kicsit elragadtattad magad ,ahogy mindig.
Amúgy részben igaza van James-nek,abban ,hogy Adamtől mindenki rock-albumot várt,és ehhez képest sokat változott. De nem gondolom ,hogy ezt rosszul tette,a FYE nagyon sikeres lett.
James nem rossz énekes,de nem olyan egyedi a stílusa ,és a hangja sem különleges. Rosszul esett neki ,hogy Adam bírálta, de túlzás "ráfognia" ,hogy miatta esett ki.
James most megmutathatja ,hogy kell használni azt az esélyt ,amit szerinte Adam nem tudott. Úgyhogy dolgozzon csak ezen,ne mást bíráljon.
Az pedig egyértelműen hiba volt,hogy ilyen kijelentést tett.
Amúgy részben igaza van James-nek,abban ,hogy Adamtől mindenki rock-albumot várt,és ehhez képest sokat változott. De nem gondolom ,hogy ezt rosszul tette,a FYE nagyon sikeres lett.
James nem rossz énekes,de nem olyan egyedi a stílusa ,és a hangja sem különleges. Rosszul esett neki ,hogy Adam bírálta, de túlzás "ráfognia" ,hogy miatta esett ki.
James most megmutathatja ,hogy kell használni azt az esélyt ,amit szerinte Adam nem tudott. Úgyhogy dolgozzon csak ezen,ne mást bíráljon.
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. május 26. 10:51
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (Nellie777 @ 2011.05.26. 10:23)
Glamster kicsit elragadtattad magad ,ahogy mindig.
A latin vér hibája
2011. május 26. 14:44
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Idézet (Flower21 @ 2011.05.26. 08:44)
Adam-nek nagyon jó hangja van, az albuma szuper lett, ez a srác (James)csak irigykedik, mert nincs rajongó tábora, és nem is ismerik, csak azért szövegel, h felfigyeljenek rá
Na ez egyáltalán nem igaz, Jamesnek igen is van rajongótábora, én is közé tartozom, és talán én senki vagyok? Am meg 4. lett az Idolban, valahogy csak el kellett oda jutni, ami rajongótábor nélkül nem ment volt.
És vannak még itt is olyanok akik ismerik és szeretik Jamest, és nagyon remélem hogy sikereket ér el, és ez a kis incidens nem befolyásolja a jövőbeli karrierjét
2011. május 26. 14:45
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
pff egyszerűen csak irigy, nem kell vele foglalkozni...mindenki tudja, hogy Adam a legjobb
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.